Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכול מתחיל ונגמר בזה שיש יבואן אחד.

יש אנשים שנאמנים למותג,. וכשאין באמת תחרות , אז למה ליבואן לשנות משהו בהתנהלות שלו?

בדיוק. ללא רגולציה מתאימה מה אכפת להם?

מסכן הלקוח. אבל לפחות אנחנו מבינים שלפי צ'מפיון הרכב הזה מאבד 150 אלף בשנה. באמת שאני כועס על עצמי כל פעם שאני חושב לרכוש שוב רכב שלהם. אבל איזו ברירה יש לי אם אני רוצה GTI or TT? שום ברירה... רק לתת עד כסף לצמפיון...

אז למה שיתנו שירות? למה שישנו דרכם? הרי הם קוראים פה ולא שמים ס׳ (סליחה על השפה ;-) ).

לצערי, מולם רק עורך דין או תקשורת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין תחליפים הולמים ל-TT או GTI ?

אולי על הגישה והנישה הזו הם בנו את עצמם ? לא מאמין אבל אם כן, זו משענת קנה רצוץ.

בדיוק. ללא רגולציה מתאימה מה אכפת להם?

מסכן הלקוח. אבל לפחות אנחנו מבינים שלפי צ'מפיון הרכב הזה מאבד 150 אלף בשנה. באמת שאני כועס על עצמי כל פעם שאני חושב לרכוש שוב רכב שלהם. אבל איזו ברירה יש לי אם אני רוצה GTI or TT? שום ברירה... רק לתת עד כסף לצמפיון...

אז למה שיתנו שירות? למה שישנו דרכם? הרי הם קוראים פה ולא שמים ס׳ (סליחה על השפה ;-) ).

לצערי, מולם רק עורך דין או תקשורת.

פורסם

איזה באסה...מחאה שלא צוברת תאוצה כפי שחשב הבחור עם האודי וגם הכותרת מרמזת שיש 'אקשן' אבל בפועל דף הפייסבוק שלו לא פעיל במיוחד.

לפני 20-30 שנה הייתה מחאה מול משרדי מרצדס של בעלי מוניות שהגיר או המנוע שבק חיים טרם זמנו ולמיטב זיכרוני הם לא השיגו מאומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

באמת חבל על הבחור, שהוציא סכום רב ונפלאות כל כך חזק. אבל, יש לו אשמה תורמת. אם היה עושה קצת תחקיר לפני הרכישה, היה מגלה שאודי מייצרים רכבים גרועים ושגם בנושא השרות זאת לא החברה הכי חזקה בשוק.

המקרה הנדון"ל הוא יוצא דופן, אפילו עבור אודי, אך מי שקצת מתעניין בשוק הרכב יודע שאודי רכב בעייתי במיוחד שלא מצליח להגיע אפילו לסוף תקופת האחריות מבלי להיכנס מספר פעמים למוסך לצורך תיקון תקלות.

מישהו כאן הזכיר אמריקאיות. מדוע לא מייבאים לארץ אסקלייד? אני חושב שעם פרסום ומיצוב נכון, היו מעלים רכבים רבים על הכביש.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אם אני זוכר נכון בתור ילד המחאה היתה על סדקים שהופיעו בשלדה לאחר קילומטרז' גבוה אבל לא חריג במוניות.

לדעתי הם לא השיגו את מה שרצו (החלפה של הרכב במקום ריתוכים בשלדה) אבל אולי זה תרם להם איכשהו להשיג פיצוי מסויים בהמשך.

לגבי הבחור עצמו: מאחל לו שיסתדר עם צ'מפיון אבל שיהיה ריאלי: הוא לא יקבל שום רכב חדש בחינם (ואני מהמר שגם לא תמורת עוד 50 אלף ש"ח) .

תכלס זה לא כזה לימון. היתה תקלה אחת מתמשכת ועוד כשל בציפו ההגה. התקלה השלישית בטח בגלל נזק של המכונאים עצמם. וגם אם תהיה רביעית: לא יחליפו לו. שיגיע לפיצוי סביר (כמה אלפי שקלים בודדים על אובדן ימי עבודה) אולי עוד אביזרים או טיפולים או הרחבת אחריות . שינשום עמוק ושיהנה מהאוטו.

פורסם

אם מישהו קונה רכב בשווי 600 אש"ח אני מניח שגם זמנו שווה לא מעט כסף. מכעיס מאד לבזבז את הזמן בטיפול בתקלה ובאי תיקונה, גם אם הנהג\המשרת מבלה עם הרכב במוסך.

באופן כללי לא ברור לי למה אנשים ממהרים לקנות רכבי יוקרה.

...

לדעתי מי שרוכש היום מותג יוקרה הוא חלק מעדר פתטי ולא יותר. לא מוצא שום יתרון ברכישת רכב "יוקרה" על פני רכב לא ממותג בעל נתונים דומים.

יש רק שני דברים שהם יותר פתטיים מלרכוש רכב יוקרה:

1. להיות בלי גרוש על התחת ולטעון שזה פתטי לרכוש רכב כזה.

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

חתימה טובה לכולם :-P

לאנשים יש סדרי עדיפות. זה שלמישהו שוכבים 10 מיליון ש"ח בעו"ש עדיין לא מחייב רכישת רכב יוקרה. אם הסקודה או הטויוטה מספקת את צרכיך - למה "חובה" לרכוש BMW או יגואר? ד"א - לא רק רכב. גם חצפים אחרים שבהם אנשים מנוהגים להשווחץ. בקנה מידה יותר קטן זה להחליף כל שנה את האייפון לדגם האחרון, כאשר חשבון הבנק שלך אינו נפוח במיוחד.

בעיני רכב הוא דבר פונקציונאלי, ופתטי זה להחזיק רכב שאינו מתאים לצרכים, כאשר יש לך האמצעים להחזיק בכזה.

מכל מקום - בין מחזיקי רכבי היוקרה לא מעט העושים זאת לצרכי השופוני, בין אם על בסיס רכושם ובין על בסיס ההלואה שהבנק הסכים לתת להם. מזכיר לי את השרשור של בנקאי הפורום, בתקופה בה ניהל סניף בנק, בו התלבט מבחינת האתיקה אם לאשר לאיזה זוג לא עשיר במיוחד הלואה לרכישת רכב יוקרה (לזכותו,, לפי ראייתי, יאמר כי שכנע את הזוג לרדת מהעץ). כמובן שיש גם כאלה שהרכב הוא בשבילם כלי עבודה, והם יושבים בו 6 שעות ביום. אנשים כאלה זקוקים לנוחות שמספק רכב יוקרה. אבל, להזכירכם, גם חברי ממשלת ישראל נוסעים בסקודה סופרב שמספקת את הפונקציונאליות בלי לצעוק "אני עשיר\חשוב", ולא ברכבים המשדרים יוקרה למרחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאנשים יש סדרי עדיפות. זה שלמישהו שוכבים 10 מיליון ש"ח בעו"ש עדיין לא מחייב רכישת רכב יוקרה. אם הסקודה או הטויוטה מספקת את צרכיך - למה "חובה" לרכוש BMW או יגואר? ד"א - לא רק רכב. גם חצפים אחרים שבהם אנשים מנוהגים להשווחץ. בקנה מידה יותר קטן זה להחליף כל שנה את האייפון לדגם האחרון, כאשר חשבון הבנק שלך אינו נפוח במיוחד.

בעיני רכב הוא דבר פונקציונאלי, ופתטי זה להחזיק רכב שאינו מתאים לצרכים, כאשר יש לך האמצעים להחזיק בכזה.

כל אחד רשאי לעשות בכספו ככול העולה על רוחו כל עוד ההוצאה עומדת בדרישות החוק.

ראוי שכל אחד יעסוק בענייניו ולא יגדיר הוצאה של זולתו כ'פתטית' רק כיוון שהיא איננה משתלבת בסדר העדיפויות שהוא מצא כמתאים בעבור עצמו.

פורסם

דורקי - אין ויכוח על כך. אבל שלא יתפלא אם יקבל תגובות לא מפרגנות. אבל אני יודע שהדעה שלי, לפיה צריך להתיחס לרכב כאלמוצר פונקציונאלי ותולא, לא כל כך מקובלת פורום רכב. אני בהחלט אסובב את ראשוי כאשר אראה רכב - אבל זה יהיה רכב קלאסי רצוי מטופח. BMW סדרה 7 ואפילו רולס חדשים לא עושים לי את זה. איזטה כן.

ובלי קשר - מי שרוכש מוצר רשאי לצפות לתמורה הולמת לכספו. כיון שמדובר במוצר יקר במיוחד אני מצפה שייצורו יהיה מוקפד במיוחד. ואם היצרן אינו מסוגל לעמוד בכך, בבקשה שיתן חלופה סבירה. היבואן הוא מתווך בלבד, ועל היצרן להכתיב לו התיחסות ראויה ללקוחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצחיק שאני מכיר שני בעלי יגואר ואין להם בעיות ברכב, שלדעתי בדורות הקודמים לא הפגין אמינות, ושני בעלי אאודי שאני מכיר כבר היו במוסך. כל הרכבים בני שנה עד שנתיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההערה הזאת לא במקום. לא מעיניינך כמה כסף יש לי בחשבון ובאיזו גרוטאה אני נוסע.

מפתיע שזה מגיע מ"מוביל דעה".

מוביל דעה גם אתה יכול להיות אם תבקש ויראו אותך כראוי לכך.

ומה התגובה המצחיקה שלך? כאילו מה, שנחשוב שיש לך כסף? הוא כתב דעתו, זו דעתו. וזהו. אני לדעתי מי שקונה ג'יפ מכל סוג שהוא, גם G63 AMG, זורק כסף לפח. ואת דעותיי הנחרצות הנוספות אנשים פה מכירים. אז מה? אתה ממשטרת התגובות? כל אחד אומר דעתו, זה פורום. לשם כך נועד.

התגובה שלך מתאימה לאיזו פמיניסטית ששלחו אותה למטבח. כמו אלה שנעלבים מכל דבר סתם. over sensitive משהו.. תצטרף לavargel; שבטח עדיין לא רגוע הבחור :lol:

פורסם (נערך)
מצחיק שאני מכיר שני בעלי יגואר ואין להם בעיות ברכב, שלדעתי בדורות הקודמים לא הפגין אמינות, ושני בעלי אאודי שאני מכיר כבר היו במוסך. כל הרכבים בני שנה עד שנתיים.

ואני מכיר בעל אאודי שזו הרביעית שלו (מחזיק כרגע RS6 וA8 ) וטוען שהם הרכבים הכי אמינים שהיו לו, אז?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
דורקי - אין ויכוח על כך. אבל שלא יתפלא אם יקבל תגובות לא מפרגנות.

גם סוציאליסטים כבדים כאלה שדעותיהם קרובות לקומוניזם יכולים למצוא נחמה בכך שמישהו רכש רכב כזה - כיוון שחצי ממחיר הרכב הוא מס שהולך לקופת המדינה.

פורסם
יש רק שני דברים שהם יותר פתטיים מלרכוש רכב יוקרה:

1. להיות בלי גרוש על התחת ולטעון שזה פתטי לרכוש רכב כזה.

2. להיות עם חשבון בנק שמתפקע מרוב כסף ולנסוע בגרוטאה.

חתימה טובה לכולם :-P

מילא הטענה הראשונה, יש בה הגיון, השניה חסרת שחר כמובן, לא כל מי שיש לו כמה לירות צריך דבר ראשון ללכת ולקנות לו איזה אוטו מרשים, אחרת לא יסתדר לך טוב בעין, יש, תתפלא, אנשים שאוטו חדש ובמיוחד מרשים לא עושה להם את זה, מה לעשות, קורה. הסטנדרטים שאתה מאמץ ועל פיהם אתה נוהג אינם משהו מחייב, ודאי לא הופך את מי שלא נוהג על פיהם לפתטי. צום קל שיהיה.

פורסם (נערך)
גם סוציאליסטים כבדים כאלה שדעותיהם קרובות לקומוניזם יכולים למצוא נחמה בכך שמישהו רכש רכב כזה - כיוון שחצי ממחיר הרכב הוא מס שהולך לקופת המדינה.

לכבוד יום כיפור אז אהיה עדין ורק אשאל מה הקשר.

אולי קצת תופתע, אבל אני מוציא על עצמי לא מעט כסף. אבל לא בצורה שתנקר עיני אחרים.

דוגמא קטנה - אני ממעט לפרסם תמונות של הטיולים שלי בפייסבוק. חלק מהטיולים שלי הם טיולים יקרים למדי, אבל את החוויות אני שומר לעצמי, רק במקרים נדירים משתף עם אחרים. מה שיש בחשבון הבנק שלי הוא לא עניינו של אף אחד חוץ ממני, ואני לא אציג אותו לראוה בצורת שעון רולקס או BMW מפוארת.

ולסיום - ההערה שלך על קומוניזם היא, איך לומר בעדינות, תלושה מהמציאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...