Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חייב עזרה לפני שאני מאבד את השפיות. המשפחה של החברה מציר כרמיאל-ביריה-צפת. שלי מהמרכז. היא טוענת שהאמצע זה חיפה , אני דווקא חושב שקיסריה. לי בכל אופן בראש חיפה נתפסת כרחוקה יותר. מה שקורה זה ככה: מביריה נניח לחיפה זה כמו המרחק מרחובות לקיסריה. מרחובות לחיפה זה כמו המרחק מביריה לקיסריה. מרחובות לחיפה שעה וחצי , רחובות לקיסריה שעה. ביריה לקיסריה שעה וחצי , ביריה לחיפה שעה. (כל הזמנים שבדקתי זה בשעות שההודעה נכתבה). מבולבלים? גם אנחנו. עזרה נפשית וסתם הצעות לאולמות יעזרו לי.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המרחק לא משנה בכלל במקרים האלו, זמן הנסיעה משנה.

ביריה/צפת-קיסריה לדוגמה, בכביש פנוי לחלוטין שאין עליו אף אחד בכלל בכלל, זה שעה וחצי.

ברגע שיש על הכביש הזה עוד מישהו אחד חוץ ממך, בגלל שחלק מהדרכים חד סטריות למקטעים ארוכים, מספיק שהוא מחליט לנסוע לא בקצב הכי אופטימלי והזמן מתארך בעוד 15 דקות.

הזמן מרחובות לקיסריה, מצד שני, הוא כשעה ונשאר די יציב למעט בשעות הספציפיות של הפקקים על כביש החוף.

פורסם

אחינו, על חצי שעה נסיעה לכיוון אתה רוצה לאבד את השפיות?

סגור אולם בדרום חיפה, או אם יש לך את הממון בכרמל באיזור בית אורן יש כמה אפשרויות או בעתלית, או בזכרון... בקיצור, מה זה כבר משנה?! תבקש מאיזה בן דוד בכל צד שידאג להסעה לכולם וחלאס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אגלה לך סוד... לא משנה אם תבחר קיסריה או חיפה או משהו באמצע, אתה תשמע קיטורים מהמשפחות של שני הצדדים.

אצלי בחתונה האורחים התחלקו בין הצפון והדרום. בחרנו באמצע מבחינת זמן נסיעה צפוי (שעה ורבע - שעה וחצי מכל כיוון). הקיטורים/הערות/עקיצות לא נפסקו עד יום החתונה אני חושב.

תבחרו מקום שמוצא חן בעיניכם ומתאים לתקציב ותתעלמו מכולם. יומיים אחרי החתונה אף אחד לא ידבר יותר על הנסיעה, אבל את טיב האוכל / העיצוב / האווירה יזכרו (המשפחה, כן? כל השאר ישכחו מה היה עד למחורת בבוקר).

שיהיה במזל טוב.

פורסם

תבחר אשה ממקור יותר קרוב.

וברצינות, הההפרש בין קיסריה לדרום חיפה הוא בסדר גודל של 20 דקות (יש, למשל, אולם במרכז הקונגרסים. אפילו לא חסרה חניה. אין לי מושג מה הוא שווה). למפרץ צריך להוסיף עוד 10-15 דקות. כמובן שבכיוון ההפוך זה דומה . השאלה היא עם מי תצטרך להתמודד בעניין ה-18 ש"ח של המנהרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

אחותי התחתנה לאחרונה בחדרה (גאיה, מומלץ) כשהיא מכרמיאל ומשפחת החתן מאשקלון.

כולם נסעו שעה פלוס, בטוח שלכולם היה יותר קל אם היה קרוב אבל אי אפשר לרצות את כולם.

אני מכיר אנשים מת"א שמייללים שעה כשהם צריכים לנסוע להרצליה.

קח נקודת אמצע עם רדיוס של 20-30 ק"מ, תבחר את המיקום שמוצא חן בעינכם וזהו.

מי שקשה לו? הכל בסדר. לא חייב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בינינו - מי שבאמת ירצה, כבר יגיע לחתונה.

כבר עברתי את זה, משפחה של הכלה מכרמיאל והמשפחה שלי מקריית גת.

בסוף התחתנו באיזור ראשון לציון, כי לי היה הרבה יותר מוזמנים.

מי שהיה חשוב לו להגיע - מצא איך להגיע.

אל תשכח שמי שמתחתן ורוצה משהו נוח זה אתה והכלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על על ההתייחסות , גם אני חשבתי שמי שירצה יגיע לכל מקום. בפועל? אם אני הייתי מוזמן לחתונה שהיא במרחק שעה נסיעה וזה לא קרבה ראשונה או שניה , כנראה שלא הייתי מגיע. תמיד קיים החשש שאנשים פשוט לא יבואו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אוטובוס מאורגן מנקודה מרכזית באיזור הצפון או המרכז יכול להיות פתרון טוב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
המרחק לא משנה בכלל במקרים האלו, זמן הנסיעה משנה.

ביריה/צפת-קיסריה לדוגמה, בכביש פנוי לחלוטין שאין עליו אף אחד בכלל בכלל, זה שעה וחצי.

מה שמשנה זה זמן הנסיעה בשעות הרלוונטיות.

כיוון אחד יכול להיות פקוק ושני פנוי.

אפשר להעזר באתר של ווייז כיד לקבל הערכות זמן בשעות שונות של היום (אם ידוע כבר היום בשבוע שעליו מתכננים, לבדוק אותו ספציפית).

וכמו שאמרו אחרים, להתחרפן כבר עכשיו על הפרש של כמה דקות לשם או לפה זה מתכון רע. מה יקרה שצד החתן ירצה קבבונים וצד הכלה יתעקש על בצק פילו ממולא?

פורסם

אני מכיר אנשים מת"א שמייללים שעה כשהם צריכים לנסוע להרצליה.

מדויק.

ארחיב, ברשותך: האנשים מהמרכז תמיד ייללו, לא משנה מה מרחק הנסיעה.

לעומתם, תושבי צפת והצפון בכללי, מחוץ לחיפה, מורגלים לנסיעות ארוכות.

אצלי נקודת האמצע בין ירושלים לטבריה הייתה בכלל נתניה, כל מי שרצה בנוכחותנו ואנחנו רצינו בנוכחותו, הגיע.

לדעתי האישית והבלתי מחייבת בעליל, מבחינת תושבי המרכז אין כמעט הבדל בין חיפה לקיסריה, עוד כמה דקות בכביש ישר ונעים לנסיעה, הן בהלוך והן בחזור. ולכן - חיפה.

מאחל לכם שאלה יהיו הבעיות בחיים שלכם. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ושאתי גרים ליד כפר סבא, אני יליד חיפה ואשתי ילידת קריית טבעון, כל החברים שלנו כנ"ל, עם מעט חברים שצברנו בתקופה בה אנחנו גרים במרכז. נקודת האמצע שלנו הייתה ב... עמק בית שאן.

נכון אמר איציק שמי שירצה, יגיע ולא משנה איפה האירוע יתקיים (לפני שבוע וחצי הייתי בחתונה של חבר - ק"מ וחצי ממשולש הגבולות עם עזה ומצרים). ואתה יודע מה? עדיף ככה. לחתונה שלנו הגיעו כ-200 איש (הוזמנו כ-250), ואני יכול לספור על יד אחת את האנשים שלא הכרתי. אני (וגם אתה) לא באמת צריכים עכשיו הפקה של טריליונתלפים איש שאתה לא מכיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תודה על על ההתייחסות , גם אני חשבתי שמי שירצה יגיע לכל מקום. בפועל? אם אני הייתי מוזמן לחתונה שהיא במרחק שעה נסיעה וזה לא קרבה ראשונה או שניה , כנראה שלא הייתי מגיע. תמיד קיים החשש שאנשים פשוט לא יבואו.

בינינו את מי מעניין החברים של האמא, או הבני דודים של אבא.

גם ככה אלה הכי קמצנים במתנה ;) .

מי שבאמת חשוב לך מגיע.

אצלי הוזמנו 400 בפועל הגיעו 340 - התחייבתי ל-300 ונפתחו 3 רזרבות.

טיפ הכי חשוב ממני - תתעלמו מההורים ואל תערבו אותם.

ההורים של גרושתי שיגעו אותנו לעשות באמצע (איזור נתניה-חדרה), בסוף לקחתי את גרושתי לראות אולם באיזור ראשל"צ - האישה התלהבה, ההורים פחות - אחרי כל האיומים מצדם הם הבינו שזה מה יש והגיעו כמו גדולים עם המשפחה המורחבת לאירוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בינינו את מי מעניין החברים של האמא, או הבני דודים של אבא.

גם ככה אלה הכי קמצנים במתנה ;) .

מי שבאמת חשוב לך מגיע.

אצלי הוזמנו 400 בפועל הגיעו 340 - התחייבתי ל-300 ונפתחו 3 רזרבות.

טיפ הכי חשוב ממני - תתעלמו מההורים ואל תערבו אותם.

ההורים של גרושתי שיגעו אותנו לעשות באמצע (איזור נתניה-חדרה), בסוף לקחתי את גרושתי לראות אולם באיזור ראשל"צ - האישה התלהבה, ההורים פחות - אחרי כל האיומים מצדם הם הבינו שזה מה יש והגיעו כמו גדולים עם המשפחה המורחבת לאירוע.

אצלי המצב קצת שונה. היא נעולה וגם אם היא תראה אולם במרכז שבמקום מים במזרקות זורמים יהלומים ומנה תעלה שם ח"י שקלים (כמובן שמנה מפוארת וטעימה ולא קייטרינג סוג ז') , זה לא יזיז אותה מדעתה.

• תוכן חדש...