Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בכלל רואים נקודות שחורות ביהלום של חצי קראט? לא צריך מיקרוסקופ? (בלי חוח כוונה לזלזל)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז רגע, ראית את הלכלוך לפני הרכישה, הוא תירץ ב"ירד עם סבון" ורכשת בכל זאת או שלא הבנתי את לוח הזמנים?
הלו"ז היה כדלקמן :

הטבעת במקור הגיעה עם יהלום קטן יותר. הוא עשה טבעת חדשה עם יהלום גדול יותר (0.50 נק'), ככה שאת היהלום החדש יכולתי לראות רק ברגע שאספנו את הטבעת. מן הסתם ברגעים של ההתלהבות לא שמים לב לזה אבל אתה יודע איך זה , פתאום זה צץ (השחור). אני לא יודע אם זה היה כבר ככה לפני או שזה תהליך הדרגתי. הטבעת על האצבע שלה סה"כ שבוע.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
איך בכלל רואים נקודות שחורות ביהלום של חצי קראט? לא צריך מיקרוסקופ? (בלי חוח כוונה לזלזל)
בחורה יכולה לראות גם את נפטון בלי טלסקופ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הלו"ז היה כדלקמן :

הטבעת במקור הגיעה עם יהלום קטן יותר. הוא עשה טבעת חדשה עם יהלום גדול יותר (0.50 נק'), ככה שאת היהלום החדש יכולתי לראות רק ברגע שאספנו את הטבעת. מן הסתם ברגעים של ההתלהבות לא שמים לב לזה אבל אתה יודע איך זה , פתאום זה צץ (השחור). אני לא יודע אם זה היה כבר ככה לפני או שזה תהליך הדרגתי. הטבעת על האצבע שלה סה"כ שבוע.

אז באיזה שלב לפני הרכישנ הוא אמר "ירד עם מים" ובאיזה הקשר?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אז באיזה שלב לפני הרכישנ הוא אמר "ירד עם מים" ובאיזה הקשר?

שאלתי אותו לפני שלקחתי ממנו את הטבעת אם אפשר להכנס איתה לבריכה ולים , והוא אמר ואני מצוטט "זה החומר הכי קשה בטבע מה נראה לך? תכנס לבריכה אין בעיה מקסימום אם יתלכלך שים בכוס עם מים חמים וסבון".

פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי. השתמע מההודעה הראשונה שהשחור היה נראה לעין עוד קודם, אך פטרו אותך ב'ירד עם מים'. תודה על ההבהרה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בענייני יהלומים הייתי פונה לedan82

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשאיר את הטבעת כפי שהיא ותבשר לה כמו שזה.

אפשר לחשוב יש לך מיקרוסקופ בבית,כל בוקר היא תסתכל ותעשה לך סרט מחודש.

ובחזרה לנושא השרשור (נשוי טרי)

אנחנו גרים במרכז,רק שנינו במקור מהצפון (צפת וטבריה כפי שציינת)

לצפונים כמונו באמת שאין בעיה להגיע לכל חור בארץ לאירוע,מי מהמרכז באמת מפונק :) (ככה זה)

כאמור ראינו אולמות בעפולה ראש פינה וטבריה,בסוף החלטנו בטבריה כי זה על הכביש הראשי (צומת פוריה,לפני הביג),ככה שאפילו לא צריך להכנס לעיר..

ארגנו הסעה לחברים שלי ולעבודה שלה מהמרכז,ובצפון עוד מיניבוס קטן לחברים של ההורים שלי (סה"כ סדר גודל של 4000ש"ח בערך)

אם אתה מתכוון לחיפה בתוך העיר עצמה,זה קצת מעיק לטעמי כי זה להכנס ממש.

אם זה בקריות איפשהו שעדיין נגיש לכבישים ראשיים - דיינו,לך על זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בחיפה מרבית האולמות נמצאים מחוץ לעיר - בעקר במפרץ. מה שיש בתוך העיר זה בעקר מלונות. בכל מקרה - אין בעית הגעה ברכב ויש חניה בשפע, גם אם צריך להסתדר עם בעל הבית לגבי חניה הכלולה במחיר שכירת האולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כולן פולניות. לא חשוב איפה הן, או אמא שלהן, או סבתא שלהן, נולדו.

מוצא הגבר מהקוף. מוצא האישה- מוורשה.

מצטרף להמלצות לארגן הסעה מאורגנת.

אני התחתנתי בחפץ חיים (ליד צומת כנות) והזמנו הסעה לטובת אורחים מבאר שבע ומערד.

שווה כל שקל.

שיהיה במזל טוב ובהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מוצא הגבר מהקוף. מוצא האישה- מוורשה.

מצטרף להמלצות לארגן הסעה מאורגנת.

מי לוקח לחתימה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש, ראיתם כבר אולמות או שאתם קודם כל רבים על המיקום הגאוגרפי?

תתחילו לראות אולמות, אל תגבילו את עצמכם לרדיוס מצומצם מידי, תפתחו את הראש. בחיפה יש כמה אולמות בחלק הדרומי של העיר (ימה וקונגרסים), הינומה בנשר וריכוז לא מבוטל בקריית חיים ואתא. אבל אם יוצאים קצת מהקבעון יש לכם גם את העמק, למשל בת גלבוע, גן מקסים.

לפני שאתם שוברים את הראש על מיקום, תעשו רשימת מוזמנים, היא כמובן לא תהיה סופית אבל שתבינו את סדר גודל האירוע שלכם כדי שתוכלו לקבל מספרים מהאולמות שתבדקו.

עם כל המידע שתאספו תשבו לקבל החלטה.

התחתנו לפני חצי שנה בקריית חיים והגיעו לא מעט אורחים מירושלים (גם חברים שלנו וגם של ההורים) וגם מהמרכז וממש התלהבו מהאירוע. מצד שני, היה מספר לא מבוטל של אורחים מהמרכז שלא הגיעו, האם זה היה בגלל המרחק? אולי. אבל בדיעבד לא הייתי משנה שום דבר וגם לקיסריה או חדרה הם כנראה לא היו מגיעים.

אף פעם אי אפשר לרצות את כולם ואפילו אחותי עשתה פרצופים ושאלה למה לא משהו קרוב יותר לכביש 6, אבל לא הייתי מוכנה ללכת על אחוזת ברקאי שנמצאת סמוך למחלף עירון בגלל הביקורות והתנהלות שלהם בטלפון.

מה שכן, במצב כזה חשוב לבחור ביום חמישי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בפועל? אם אני הייתי מוזמן לחתונה שהיא במרחק שעה נסיעה וזה לא קרבה ראשונה או שניה , כנראה שלא הייתי מגיע. תמיד קיים החשש שאנשים פשוט לא יבואו.

אני חייב להודות שכל שרשורי החתונה שעולים פה גורמים לי בעיקר להודות לאל (אם היא קיימת) על זה שזוגתי הסכימה לחיות איתי ב"חטא" ושנחסכה ממני הסאגה המייגעת והמיותרת הזו (ועם כל זה, בעוד יומיים אנחנו חוגגים עשור).

ולענייננו: למה שתרצה שמישהו שאינו קרבה ראשונה או שניה יגיע (אני מניח שחברים קרובים מהעבודה שלך ושלה יגיעו גם למקום שנמצא במרחק שעה נסיעה)? כל כך מיותר לעשות חשבון של מיקום בשביל איזה בן דוד מדרגה שלישית שבפעם האחרונה שראית אותו זה היה לפני 15 שנה ואתה אפילו לא זוכר איך קוראים לאשתו. קחו את המיקום שמתאים לכם (==שמתאים לזוגתך) ושממוקם במרחק הגיוני למשפחה הקרובה שלכם (אלו שאתם באמת רוצים שיהיה לידכם ביום הזה), וכל השאר או שיבואו או שלא.

• אחראי פורום
פורסם

סאגה מייגעת ומיותרת עושה הזוג.

אפשר בקלות להפוך את זה לערב כייפי (כולל ההכנות!), לא מגוחך ולא יקר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...