Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההיסטוריה מלמדת שכן אפשר לעבוד על אנשים כל הזמן, זה נקרא שיווק.

רוצה דוגמאות מתחומים אחרים? אפל. האומנות של להוציא דברים שקיימים כבר שנים ולגרום לקהל להאמין שהם המציאו אותם. הולך להם עם זה כבר מספר שנים.

מי שקונה אפל קונה כי יש להם מוצר טוב.

יכול להיות שכמות התקלות נמוכה ממה שהיה בתחלה וזאת הסיבה שאנשים קונים? כי מעבר לזה המוצרים של vag טובים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
איזה רעש בדיוק? יש רעש שהוא מן קרקוש כזה של מתכות - אז זה תקין

אם זה רעש שנראה לך כמו חיכוך אז זה קלאץ תקול

היה פה שרשור (שאפילו הגבת בו) - שמתאר את הרעש.

אם זה רעש כזה - הלך הקלאץ.

מצחיק אותי גם מה שאמרת פה - חזית את העתיד :wink:

אשכרה אחי, בסרטון שהבאת שמעתי רעש מוזל בסוף הסרטון, אני די בטוח שזה לא הרעש הזה אלה חיכוך של פלסטיקה או משהו בכיוון הזה, הרכב עוד לא נכס למוסך ואני מריח שזה יגמר באסון כמו הסובארו הקודמת של אחי שנסעה עם רדיאטור נוזל מספר חודשים עד שהוחלף מנוע, רק הפעם יש אחריות אז למי אכפת?

בכל מקרה אני לא אשכח את המילים של הנציג שבאנו לקחת את הרכב, שאלתי אותו למה אתם מוכרים עדיין את הרכבים האלה עם הגירים הדפוקים ללקוחות תמימים ואומרים להם שהרכב הזה אמין במילים האלה הוא ענה לי " חבר, קנית את הרכב כבר, כל בעיות הגירים תוקנו" בקול מתנשא מאוד במקום אחי הייתי זורק להם את המפתח על השולחן והולך.

סה לה וי

עריכה:

הבאתי לאחי שיש לו יותר ניסיון עם הרכב לשמוע את הרעש והוא אמר בוודאות שזה הרעש, זה לא בא בתחילת נסיעה שהשמנים והרכב קר אלה אחרי נסיעה שהכל חם.

עריכה אחרונה על ידי admtaynov13?

PEUGEOT 206XS

פורסם
מי שקונה אפל קונה כי יש להם מוצר טוב.

יכול להיות שכמות התקלות נמוכה ממה שהיה בתחלה וזאת הסיבה שאנשים קונים? כי מעבר לזה המוצרים של vag טובים?

לרגע לא אמרתי שהמותג וואג לא טוב, נהפוכו, הוא סופר מהוקצע.

אמרתי שהסיבה שאנשים קונים מוצרים ספציפיים לרוב אינה קשורה לטיבם, אלה לרגשותיהם. אתה ואני חווים את זה בכל פעם שאנחנו מבקרים בסופר.

אם מוצרים טובים היו נמכרים תמיד יותר ממוצרים פחות טובים היינו חיים בעולם מקביל.

פורסם

לכול צרכן מוצר טוב מוגדר ככזה לפי הדרישות שלו.

מישהו יכול לקנות יאריס כי האמינות אצלו מעל הכול ומישהו יכול לקנות איביזה ולקחת בחשבון את הגיר אבל להנות מרכב מהנה יותר.

מי צודק מביניהם? שניהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח אתה מדבר על 208 או סיטרואן c3?

פורסם
אשכרה אחי, בסרטון שהבאת שמעתי רעש מוזל בסוף הסרטון, אני די בטוח שזה לא הרעש הזה אלה חיכוך של פלסטיקה או משהו בכיוון הזה, הרכב עוד לא נכס למוסך ואני מריח שזה יגמר באסון כמו הסובארו הקודמת של אחי שנסעה עם רדיאטור נוזל מספר חודשים עד שהוחלף מנוע, רק הפעם יש אחריות אז למי אכפת?

בכל מקרה אני לא אשכח את המילים של הנציג שבאנו לקחת את הרכב, שאלתי אותו למה אתם מוכרים עדיין את הרכבים האלה עם הגירים הדפוקים ללקוחות תמימים ואומרים להם שהרכב הזה אמין במילים האלה הוא ענה לי " חבר, קנית את הרכב כבר, כל בעיות הגירים תוקנו" בקול מתנשא מאוד במקום אחי הייתי זורק להם את המפתח על השולחן והולך.

סה לה וי

עריכה:

הבאתי לאחי שיש לו יותר ניסיון עם הרכב לשמוע את הרעש והוא אמר בוודאות שזה הרעש, זה לא בא בתחילת נסיעה שהשמנים והרכב קר אלה אחרי נסיעה שהכל חם.

אם יש לאחיך את אותו הרעש כמו בסרטון, אז הקלאץ שלו הלך.

הייתה לי את אותה בעייה באיביזה 14, נכנסתי למוסך והחליפו קלאצים.

פורסם
לכול צרכן מוצר טוב מוגדר ככזה לפי הדרישות שלו.

מישהו יכול לקנות יאריס כי האמינות אצלו מעל הכול ומישהו יכול לקנות איביזה ולקחת בחשבון את הגיר אבל להנות מרכב מהנה יותר.

מי צודק מביניהם? שניהם.

וכאן נכנסת הבעיה. הרכב לא משווק כ"רכב איכותי ומהנה עם פוטנציאל בעיות גדול" אלא "רכב איכותי ומהנה".

אתה ואני וחובבי רכב רבים מודעים לתופעה, אך הופתעתי לגלות שמרבית לא חובבי הרכב לא מודעים לבעיה או לחומרתה.

זה לא ממש שמציגים את העובדות ללקוח כדי שיקבל החלטה מושכלת, לכן בסיס הטענה שגוי מיסודו.

פורסם

יכול להיות שהיקף התופעה קטן ביחס לכמות הרכבים שנמכרים בזמן האחרון?

פורסם

יוליאן אין מצב, כמו שאמרתי אנשים ממשיכים לבולע חארטות שזה ''DSG החדש שחף מתקלות''.. אפילו בפורום אין מודעות! כל שני וחמישי נפתח כאן שרשור על האמינות של הגיר הזה, אז הישראלים ממשיכים לקנות בזמן שהביצועים והטכנולוגיה מחפים על כך.

ניקח את דוגמת הפורד פוקוס בעלת הגיר הרובטי המהולל, כולם דחו אותה כי אין לה כל כך מה להציע.

פורסם

א. היקף התופעה אינו כפי שהיה לפני מס שנים.

ב. היקף התופעה עדין עצום לעומת יצרנים אחרים.

כמה דיוני גירים של יצרניות אחרות אתה רואה כאן (של רכבים חדשים)?

פורד, וואג וטיפה ניסאן.

מאיפה קלות הדעת הזו בבעיות גיר? כאילו זה משהו שאמור לקרות בשגרה?

גיר זה משהו שמתעסקים איתו ברכבים של 150 אלף קמ לא כשהוא חדש.

פורסם
יוליאן אין מצב, כמו שאמרתי אנשים ממשיכים לבולע חארטות שזה ''DSG החדש שחף מתקלות''.. אפילו בפורום אין מודעות! כל שני וחמישי נפתח כאן שרשור על האמינות של הגיר הזה, אז הישראלים ממשיכים לקנות בזמן שהביצועים והטכנולוגיה מחפים על כך.

ניקח את דוגמת הפורד פוקוס בעלת הגיר הרובטי המהולל, כולם דחו אותה כי אין לה כל כך מה להציע.

לא שזה משהו טוב, אבל אני עם איביזה 14 שהיא כביכול עם הגיר התקול, והחלפתי קלאץ רק פעם אחת אחרי 40K. לא שזה משהו טוב כי קלאץ אמור להחזיק הרבה הרבה יותר.

פורסם (נערך)

לדעתי מאזדה 3 כיום מביאה איתה את המכלול הכי משתלם ושווה שיש, מנוע 2000 גיר פלנטרי 6 הילוכים, אמין יפני שומר על סחירות מצוינת , די איכותי בגדול , בטיחותי, מעוצב ספורטיבי , מה צריך יותר מזה..

עריכה אחרונה על ידי RANSAR
פורסם
לדעתי מאזדה 3 כיום מביאה איתה את המכלול הכי משתלם ושווה שיש, מנוע 2000 גיר פלנטרי 6 הילוכים, אמין יפני שומר על סחירות מצוינת , די איכותי בגדול , בטיחותי, מעוצב ספורטיבי , מה צריך יותר מזה..

אגיד לך מה צריך יותר, יבואן שדואג לך, וגם אתה זה המאזדה 3 הרוויחה.

פורסם

חוץ מפרסומת מצויינת, ל"דלק", הייתה לך גם כוונה לעזור לפותח השרשור?, או סתם לגרום לו להצטער על הקנייה...

• תוכן חדש...