Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מוזר יהיה אם זה באמת בעיה בגיר כי הבנתי שבשנתונים האלה הם כבר סודרו...בעצם יש מצב שאני עובד על עצמי?!?

לפי כמות השרשורים עם בעיות DSG ברכבים מודל 16-17אני לא הייתי חותם שהם סודרו.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצד שני לא בטוח כלל שמדובר בתקלה, רעש שמלווה כל תיבת DSG במעבר על מכשול או איזה חריץ בכביש, לא משהו חדש. האמת קצת מביך לראות איזו A3 דנדשה שמקשקשת בעליזות בקולות מתכתיים כשהיא מדלגת על במפים. אכן קידמה טכנולוגית מרשימה, "דורכ" משהו בפרסומות.

פורסם
כמו שרשום נקנה לפני חודשיים חדש מהחברה אחריות גיר מנוע שנתיים בלבד,

גיר DSG7 המוכר והארור, בתחילת נסיעה נשמע רעשים מוזרים והדבר הראשון שעולה בראש זה הגיר, קצת קשה לתאר את הרעשים אבל זה כמו ברכבים ישנים שיש את הרעשים האלה שהרכב עולה על באמפרים וכאלה(עייפות החומר) בכל מקרה הרכב ילך למוסך בהקדם, אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת אם מישהו חווה את זה גם.

גששתי קצת בפורום ויש הרבה נושאים על הגיר אבל לא מצאתי משהו שדומה למה שאני חווה

לדעתי יש לי בעיה מאד דומה אם לא אותה אחד. אם מתקרבים לידית הילוכים אז שומעים את זה בבירור שזה מגיע מהקונסולה של הגיר. בתחילת הנסיע לרוב, לא שומעים את זה כלל לאחר 5 דקות נסיע, לאחר שאותו מתחםם טיפה שומעים את זה בבירור. בהתחלה בכלל חשבתי שזה פלסתיקה באחד הדלתות מקדימה עד שהרעש התגבר עם הזמן והצלחתי לזהות את המקור.

חששתי שזה גיר ולקחתי את הרכב למוסך העוגן בנתניה.

לאחר סיבוב של בוחן עם האוטו הוא אמר לי שזה פעם ראשונה שהוא נתקל בבעיה כזאת ומה שבטוח זה לא גיר אלא משהו מתחת לפאנל/קונסולה של הידית הילוכים שמרעיש. כנראה (לפי דעתו) זה אחד המאווררים של יחידות בקרה של הקונסולה, אבל לא בטוח.

כמו כן נאמר לי שזה יקח יום שלם - כי צריך לפרק את כל האזור של הגיר ולחפש תקלה.

אשמח אם תוכל לעדכן מה נסגר.

אוטו שלי - סיאט לאון 1.4 150כ"ס, עלה לכביש באוגוסט 2017

סיאט לאון 2017, 1.4 150 כ"ס, DSG7

פורסם

אנשים ממשיכים להכניס את עצמכם למיטה חולה חבל גם שירות יבואן גרוע גם יקרנים וגם בעיות עם הגירים המזוינים האלה!

האופציות הקיימות כרגע זה לנסות לצלם ולעלות לכאן סירטון זה אולי יפתור לך את הדילמה או לנסוע ולבדוק על רכב נוסף זהה כדי לראות , אתה יכול לברר גם עם המוסך לגבי בחינה על רכב אחר זהה כדי לבחון שתהיה רגוע שזה לא רק אצלך..

אבל אני באמת מצטער בישבילך כלכך מבאס לקנות רכב חדש לשלם כלכך הרבה ולא להיות מרוצה בגלל בעיות זה פשוט מרתיח

פורסם

הישראלים אוהבים את הפוזה. היפניות זה למעפנים אנחנו רוצים להרגיש ולהראות כמו מלכים :-D

לא נורא שהגיר והכל דפוק ונדפק אחרי שנה שנתיים העיקר שיש פוזה, זה שווה.

פורסם
הישראלים אוהבים את הפוזה. היפניות זה למעפנים אנחנו רוצים להרגיש ולהראות כמו מלכים :-D

לא נורא שהגיר והכל דפוק ונדפק אחרי שנה שנתיים העיקר שיש פוזה, זה שווה.

חח האם אני מריח ציניות? ^^

פורסם (נערך)

איזה רעש בדיוק? יש רעש שהוא מן קרקוש כזה של מתכות - אז זה תקין

אם זה רעש שנראה לך כמו חיכוך אז זה קלאץ תקול

היה פה שרשור (שאפילו הגבת בו) - שמתאר את הרעש.

אם זה רעש כזה - הלך הקלאץ.

מצחיק אותי גם מה שאמרת פה - חזית את העתיד :wink:

גש שיטפלו בזה ,אין מה לעשות שקונים רכבי ואג צריכים לקחת בחשבון את נושא האמינות, אחי מטיפשותו קנה לאון חדשה לפני חודש, זה רק עניין של זמן..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם (נערך)

הישראלים אוהבים גארביץ, אין להם מודעות על הגירים האלה, שומעים סטורי מפאנבוי או שמתרשמים מאיך שהגיר והמנוע נותנים ביצועים ואז כשיש תקלה יקרה הם מפחדים ורוצים למכור, יקח לרובם זמן להבין שזה הולך לתפוס את הסטגמנט של ''רכב צרפתי'' כפי שהם נמנעים ממנו מאז ומתמיד.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אפשר לרמות חלק מהאנשים, חלק מהזמן. אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. DSG משווק בארץ קרוב לעשור ונמכר כמו לחמניות לכן: 1. או שכולם טיפשים 2.או שהתהודה שהתקלות מקבלות בפורום לא מייצגת שום דבר ולא, אין שום קשר למוניטין האמינות ע"ע הקורולה "מלכת האמינות" הרובוטית הכושלת, ששיווקה הופסק לאחר שנה בלבד ונשחטה ונשחטת במחירון. ברגע שהמוצר גרוע המוניטין שלו ייהרס מהר מאוד, ע"ע (שוב) הקורולה הרובוטית שאפילו בליסינג לא רצו לקחת אותה, וגם החתימו את הרוכשים באולם התצוגה על כך שהם יודעים איזה פסולת מוטורית הם קונים.

פורסם
הישראלים אוהבים גארביץ, אין להם מודעות על הגירים האלה, שומעים סטורי מפאנבוי או שמתרשמים מאיך שהגיר והמנוע נותנים ביצועים ואז כשיש תקלה יקרה הם מפחדים ורוצים למכור, יקח לרובם זמן להבין שזה הולך לתפוס את הסטגמנט של ''רכב צרפתי'' כפי שהם נמנעים ממנו מאז ומתמיד.

כמה זמן יקח? בנתיים זה לא קרה וכמו שציינו ה dsg משווק פה לא מעט שנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

1 ו2 אמרת יפה, הם קונים בשביל הפוזה והביצועים אבל אין להם מודעות על האמינות ובעיקר אוכלים לוקשים של ''שמע אחי זה DSG החדש חף מבעיות'' (ראיתי בפשפשוק תגובות עם דעות שונות ככה שנוצר בלאגן) אז הם קונים ואז אחרי התקלה הם מבינים, לכן ההתקדמות ההבנה שלהם איטית ובנתיים צ'מפיון חוגגים ומוכרים חתולים בשקים.

הקורולה הרובוטית לא התאימה לשם של טויוטה עם איך שהגיר שלה מתנהג ובגלל זה העיפו אותה אחרי שנה כדי להימנע מלהרוס את המוניטין, אני קניתי את שלי ב55 אלף ש''ח כשהייתה בת3 וחצי שנים והיום היא שווה סביבות 25, זאת אומרת שהפסדתי ב5 וחצי שנים 30 אלף מהמחירון אבל מה? לפחות הגיר הזה אמין ועושה קלאץ' פעם ב120 אלף ק''מ בנהיגה נכונה ושאר המכלולים כמו כל טויוטה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
אפשר לרמות חלק מהאנשים, חלק מהזמן. אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. DSG משווק בארץ קרוב לעשור ונמכר כמו לחמניות לכן: 1. או שכולם טיפשים 2.או שהתהודה שהתקלות מקבלות בפורום לא מייצגת שום דבר ולא, אין שום קשר למוניטין האמינות ע"ע הקורולה "מלכת האמינות" הרובוטית הכושלת, ששיווקה הופסק לאחר שנה בלבד ונשחטה ונשחטת במחירון. ברגע שהמוצר גרוע המוניטין שלו ייהרס מהר מאוד, ע"ע (שוב) הקורולה הרובוטית שאפילו בליסינג לא רצו לקחת אותה, וגם החתימו את הרוכשים באולם התצוגה על כך שהם יודעים איזה פסולת מוטורית הם קונים.

ההיסטוריה מלמדת שכן אפשר לעבוד על אנשים כל הזמן, זה נקרא שיווק.

רוצה דוגמאות מתחומים אחרים? אפל. האומנות של להוציא דברים שקיימים כבר שנים ולגרום לקהל להאמין שהם המציאו אותם. הולך להם עם זה כבר מספר שנים.

פורסם
ההיסטוריה מלמדת שכן אפשר לעבוד על אנשים כל הזמן, זה נקרא שיווק.

רוצה דוגמאות מתחומים אחרים? אפל. האומנות של להוציא דברים שקיימים כבר שנים ולגרום לקהל להאמין שהם המציאו אותם. הולך להם עם זה כבר מספר שנים.

אפל עובדים בשיטה של לתת לפיצ'רים זמן להיות בשוק ואז לקפוץ עליהם שהם כבר סוג של נתולי תקלות

פורסם

זה לא משנה איך, זה משנה מה.

זה בא כהמחשה אחת מניין רבים לכך שזה לא משנה מה המוצר בפועל מספק אלא מה בפועל גורמים לך להאמין.

לכן, כמו שמוצר אינו תמיד מתרומם למרות היותו מצוין, כך לא תמיד מוצרים מתרסקים עקב היותם בעייתיים, וזה כוחו של מותג.

ניתן לראות זאת בכל תחומי החיים.

לפיכך, קולה לא באמת משחררת אותך ולא עושה אותך מאושר, ויונדאי גטס לא היה אוטו מצוין למרות שהיה בכמויות היסטריות על הכבישים.

• תוכן חדש...