Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sonic RS

XxomriiXx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני בעל גולף GT SPORT מנוע 2000 אטמוספרי ונדלקתי על הרכב הנ"ל..הייתי שמח לדעת חד משמעי פעם אחת האם הרכב מבחינה מכנית אמין? בעיות חשמל,מנוע למינהן? צריכת הדלק?

אשמח לכל דעה שהיא על הרכב תודה.

פורסם

לא מכיר מחלות ובעיות, אבל יכול להגיד לך שאל תצפה להתנהגות אפילו קרובה למשהו ספורטיבי, רק השם שלה נשמע ככה.RS זה קיצור של - Rק Sם(שם)

פורסם

להורים של אשתי יש כזאת כבר 3 שנים, בינתיים מראה אמינות מושלמת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הסתכלתי והתעניינתי ברכב הזה, ניסיתי בכח להדלק עליו, ואין, לא עזר!

מה עשה לך את זה כשאתה מגיע בכלל מגולף 2000GT

אטמוספרית ?!

פורסם

לצערי אין לי תקציב מפוצץ,ואת האמת? מאז שאני מכיר את הרכב כל פעם ברחוב שאני מסתכל אני מתלהב. רמת האיבזור של הרכב פשוט משגעת,זאת לא רמת איבזור של רכב של 55 אלף שקל עם כל הכבוד. בנוסף לזה העיצוב החיצוני שלו מאוד קורץ לי,שלא נדבר על זה שיש שם מנוע 1.4 טורבו,בתקציב שלי אין יותר מדי מה ללכת,ואם יש זה על גרוטאות בשנתונים נמוכים מי שלי (2008) ואין מצב שאעשה את זה.

אשמח לעוד חוות דעת ונסיון של אנשים עם המכונית!

פורסם

לפני כחודש קניתי RS, שנת 2014 עם 20k קמ.

עד עכשיו אני מאוד מרוצה!

מבחינת אבזור פנים - אין ספק שהרכב מאוד (!) מאובזר, סאן רוף, מושבי עור עם חימום, מערכת מולטימדיה עם מצלמה אחורית ודיבורית מובנית מזגן מעולה ועוד...

נסיעה - הרכב מאוד נוח, אם כי המתלים קצת נוקשים מהרגיל, משייט בסל"ד נמוך אך כשלוחצים הוא יודע לרוץ קדימה.

מורגש כי הגיר קצת מסרס את המנוע, השימוש בהעברת הילוכים ידנית לא ממש נוח (מן כפתור של +/- בצד ידית ההילוכים).

עד עכשיו לא הרגשתי מחסור בכוח ברכב.

מבחינת אמינות? רק חודש אצלי... בנתיים איו הפתעות.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

למיטב ידעתי יש לו את אותו מנוע גיר של האופל והוא לא חף מבעיות...

מישהי בעבודה שלי שהגיר הלך לה עם האופל

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...