Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סורנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחר התלבטות בבחירת רכב, החלטתי שאני הולך על קיה סורנטו.

התקציב שלי הוא 110 אלף ₪, כשכלכלית – אני יכול להגדיל את התקציב, אך אני לא חושב שזה נכון כתפיסת עולם, מכיוון שאני מתכוון להשאר עם הרכב עד שערכו הכלכלי יהיה ממילא שווה גרושים (לכן גם רכבים מהניילון לא מדברים אלי), לכן חבל לי על הוצאה כספית גבוהה בעת הרכישה.

לפני שבועיים ראיתי קיה סורנטו 2014 שהתאימה לי לתקציב, אך הבדיקה היתה על הפנים, ובהמלצת אנשים יקרים ברשת עזבתי את האוטו..

כעת יש הצעה שעומדת על הפרק.

מדובר בקיה סורנטו 2013 עם כ-70 אלף ק"מ במסגרת התקציב (יד 1).

לדברי בעל הרכב, התאונה היחידה שהיתה באוטו זה מישהו שנכנס בו מאחורה ולפיכך הוחלף הפגוש האחורי, מעבר לזה אין תאונות, הרכב שמור ומטופל במוסך קיה.

מפריע לי ברכב –

1. השנתון – הייתי מעדיף 2014 והלאה.

2. ק"מ – 15 בשנה זה הרף הגבוה של הממוצע, לא?

3. לאור הנסיון עם הרכב הקודם שנפסל בבדיקה, החשש לגשת שוב מול אדם פרטי.

אני מודע לזה שבגלל שאני מגביל את עצמי לתקציב, אני לא ממש יכול לפנטז על רכבים חדשים יותר.

אשמח לשמוע את דעתכם על כל ההתחבטויות שלי ובעיקר – מה אפשר לעשות כדי לא להגיע סתם לבדיקה ולגלות שם שהרכב על הפנים.

תודה לעוזרים!

פורסם

השנה לא ממש קריטית ובכל הרכב הללו בד"כ הקילומטראז' יותר גבוה.

לגבי הפגיעה, בקש לראות דוח שמאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדו"ח השמאי תוכל להבין את חומרת הפגיעה כולל ירידת ערך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

15,000 קילומטר בשנה זה סטנדרטי ולא נחשב גבוה (אפילו בינוני-נמוך)

בגדול, עד 18,000 קילומטר בשנה לבנזין נראה לי טוב מאוד, מעבר לזה - כבר גבוה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ראשית אחלה רכב.

גם אני חיפשתי , מאוד מאוד סחיר, קניתי לפני חודשים , הייתי באותה הסירה כמו שלך, לדעתי תעלה לאיזור 120 ואז תתחיל למצוא נקיים, מצאתי את שלי בפוקס שנת 15 ב125K , עם 50K אבל נקי ומתוחזק. בדר"כ באיזור ה110K הם שחוטים, עוד פרט קטן , אל תתמהמה , אם רואה את האחד תחתור לסגירה מהירה ואל תחשוב יותר מידי כי הוא יימכר מהר.

בהצלחה!

פורסם
ראשית אחלה רכב.

גם אני חיפשתי , מאוד מאוד סחיר, קניתי לפני חודשים , הייתי באותה הסירה כמו שלך, לדעתי תעלה לאיזור 120 ואז תתחיל למצוא נקיים, מצאתי את שלי בפוקס שנת 15 ב125K , עם 50K אבל נקי ומתוחזק. בדר"כ באיזור ה110K הם שחוטים, עוד פרט קטן , אל תתמהמה , אם רואה את האחד תחתור לסגירה מהירה ואל תחשוב יותר מידי כי הוא יימכר מהר.

בהצלחה!

היי,

הרכב סחיר? יש בקושי ביד 2, בפרט כשאתה משווה את כמות האאוטלנדרים שיש למכירה..

בכל אופן, קניתי בסוף בתקציב שחיפשתי - 2013 עם 68 אלף ק"מ, שמורה מאוד מאוד.

מרוצה מאוד מהרכב!

פורסם

זה רכב יותר יקר ופחות נפוץ - יש לו את השוק שלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי, אם אתה לא צריך את השורה השלישית של הסורנטו, הייתי ממליץ לך על רכב חדש 0 ק"מ, כמו הספוטאז שעולה מעט יותר, אבל אתה מקבל רכב עם מערכות בטיחות מתקדמות, בלי הכאב ראש להתעסק עם אנשים פרטיים עם אחריות מלאה,ואתה מקבל רכב חדש, שישמש אותך זמן רב,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
לדעתי, אם אתה לא צריך את השורה השלישית של הסורנטו, הייתי ממליץ לך על רכב חדש 0 ק"מ, כמו הספוטאז שעולה מעט יותר, אבל אתה מקבל רכב עם מערכות בטיחות מתקדמות, בלי הכאב ראש להתעסק עם אנשים פרטיים עם אחריות מלאה,ואתה מקבל רכב חדש, שישמש אותך זמן רב,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

תודה.

קניתי 7 מקומות בגלל הצורך :wink:

• תוכן חדש...