Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אקדח/רובה אוויר/BBGUN/AIRSOFT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מתעניין לגבי מה שרשום בכותרת ^^

מה שמעניין אותי בעיקר זה מרחק יעיל- מעוניין במינימום 100 מטר ומעריך שמקסימום 200 יספיק לי.

מי מכיר? מי יודע?

אתרים בנושא?

דגמים ומחירים יתקבלו בשמחה.

[אגב מחירים, מעוניין לשמור את זה ברמה של כמה מאות ולא כמה אלפים]

הרבה תודה :wink:

פורסם

המטרה המיידית להוריד רחפן. [מפריע לי להסתובב עם הוובוס בחוץ בגינה]

אשמח להצעות נוספות...

מחיפושים שעשיתי באמת ראיתי שהטווח המדובר הוא 50 מטר, אבל חשבתי לעצמי שאין סיכוי וחייב להיות משהו יותר רציני.

פורסם

בעבר מאוד התעניינתי בנושא נשקי איירסופט, לא זכור לי ב 100% אבל כשהתקשרתי למטווח איירסופט נאמר לי שניתן לרכוש נשק אבל לא ניתן לקחת אותו הביתה אלא משאירים אותו במטווח.

כמו כן יש צורך ברישוי מסויים שמונפק במטווח איירסופט מורשה, ונשיאת כלי כזה שוות ערך ו\או נוקשה יותר מנשיאת נשק אמיתי ברישיון. לא ניתן לשאת על הגוף, במידת הצורך ניתן להעבירו ברכב כשהוא סגור בקופסא שלו, או משהו בסגנון. ואז ירדתי מהעניין.

פורסם

אשמח להצעות נוספות...

מחיפושים שעשיתי באמת ראיתי שהטווח המדובר הוא 50 מטר, אבל חשבתי לעצמי שאין סיכוי וחייב להיות משהו יותר רציני.

כמו כן, יש דרכים יותר נורמליות להתמודדות עם מפגעים מהסוג הזה שלא כוללות פגיעה ברכוש של אחרים שיכול להגיע לשווי של כמה אלפי שקלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרחפן נמצא 100-200 מטר ממך, איך הוא מפריע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אומר לך על רחפן מתאבד... גם הרחפן הכי זול מסוגל להגיע לטווח כזה ולעשות משימת התאבדות על הרחפן השני :roflmao:

כלומר גישה הפוכה מכיפת ברזל מול קסאם.

הודעה זו נרשמה כבדיחה, אין לקחת אותה ברצינות.

פורסם

ירי בשטח מיושב יכניס אותך מהר מאוד לצרות רציניות ואפילו מאחורי סורג ובריח. אני מעריך שהמשטרה תדפוק לך על הדלת תוך דקות.

אל תחשוב על זה אפילו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ירי בנשק חם - כמובן.

באקדח אויר קשה לי להאמין שמישהו ישים לב בכלל, חוץ מבעל הרחפן במידה ויקרה נס כלשהו שיגרום לאקדח אויר להוריד רחפן מ100 מטר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי bbgun / airsoft זה עם הכדורים הקטנים מפלסטיק אתה לא תפגע ברחפן מ100 מטר אלא אם אתה תקנה איזה צלף ב2000 שקל.

דווקא הפתרון של רחפן מתאבד ב150₪ נשמע מעניין

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

רחפן מתאבד מהדרעקים של אליאקספרס זו אחלה אופציה.

אם אתה מוכשר באלקטרוניקה- משבש תדר (אתה פשוט משדר אות "רעש" על אותו טווח תדרים של הרחפן, הוא יתחרפן ויפול)

עוד אופציה ביתית- תותח תפו"א (אך ורק אם אין אף אחד בסביבה שעלול להיפגע!)

פורסם (נערך)

חששתי שתקבלו רושם שגוי אבל בכל זאת שיתפתי.

שוגי, הפתעת אותי עם מה שכתבת. לא חשבתי שזה מוגדר נשק בכלל, למרות זאת קשה לי להאמין שאכן מסתכלים ומתייחסים באותה רמה (או בכלל...)

נסיעה איטית, אני אכן בונה על נס ו-1000 נסיונות ליצור אותו:wink:

שאלת למה זה מפריע לי... מבלי לפרט- פרטיות.

מכיר את זה שמישהו בוהה בך? אז כזה אבל ממממש מעצבן.

דירטי, חשבתי על הכדוריות ברזל המדוברות כי בדמיוני הפרוע רק הן יגיעו לטווח...

ואחרון חביב, עומרי, אשמח לשמוע על דרכים אחרות ותודה על המידע שסיפקת.

תוספת בשביל PIKA- נתקלת במישהו שהכין כזה משבש? אני חושב שזה יהיה מטיל הזהב הבא ואשמח למידע בכיוון

עריכה אחרונה על ידי leon1.8
  • תוכן חדש...