Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדת בשר באזור המרכז


R'n'B
שימו לב! השרשור הזה בן 2425 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האדסון הייתי פעמיים ולדעתי היא ממש אוברייטד, נחמד לא יותר מזה.

מקום של בשר בנווה צדק אחלה מסעדה, ונכנסת לך בתקציב עם עודף בעסקית צהריים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

להאדסון אני מגיע רק בשביל הביפבורגר, שלטעמי יש לו מעט מאוד מתחרים בארץ והם משמרים את הרמה בכל פעם ; פחות מסמפט סטייקים באופן כללי, אז יתכן שמכאן האכזבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על ההמלצות!

מנסה לשכנע את החברה לצאת מגבולות ת"א ולהגיע למסעדת באקארו ברעננה שקיבלתי עליהם המלצות רבות.

במידה והנסיעה לרעננה לא תצא לפועל, אז נסתפק בהאדסון או באחת המסעדות האחרות שהמלצתם עליהן כאן בגבולות ת"א.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוכל בבאקרו כמעט בכל שבוע, לא שווה נסיעה עד לכאן (בהשוואה לשאר המקומות שהוזכרו קודם). נתח הקצבים שלהם מצויין, כל השאר סביר פלוס.

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

הייתי בהדסון השבוע, הזמנו שני נתחים מראש - הדסון קאט 450 גרם ואנטריקוט על העצם 600 גרם. זה היה בשר שכמעט גרם לי לבכות מרוב אושר.. אין יותר טוב מזה בארץ, באחריות.

יקר אש אבל שווה אם רוצים להתפנק. הבשר עצמו יצא 580 ש״ח (היינו שלושה ויצאנו מפוצצים), וזה כולל 5 תוספות לבחירה.

IMG_1514.JPGIMG_1517.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האדסון זה הכי טוב בארץ בקלות.

הלונג איילנד והדלמוניקו זה למות. מומלץ להזמין את הנתחים המיוחדים מראש כי לא תמיד יש. אם מתאפשר כדאי להגיע בסביבות 19 כי אז מתחילה משמרת ופחות סביר שייגמרו נתחים (לעומת הגעה מאוחרת).

אני אהיה שם בשני הבא. הרגת אותי מיסטר בי. הרגת.

כבר לא יכול לחכות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת לא מבין את ההתלהבות מהמסעדה הזאת. מחירים מופקעים בשביל סטייקים טובים אבל לא כאלה שגורמים לך לעוף. הייתי שם כמה פעמים ותמיד התאכזבתי. לדעתי המקום אוברייטד ברמות

 

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטייקים הרגילים טובים מאד אבל לא לעוף, הנתחים המיוחדים זה השוס לדעתי. אני באמת לא מתלהב בקלות מסטייקים בארץ אחרי שטעמתי מה יש בשאר העולם, זה היה בהחלט מרגש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטייקים הרגילים טובים מאד אבל לא לעוף, הנתחים המיוחדים זה השוס לדעתי. אני באמת לא מתלהב בקלות מסטייקים בארץ אחרי שטעמתי מה יש בשאר העולם, זה היה בהחלט מרגש.

 

רוב המסעדות בכלל לא מכבדים את מידת העשייה של סטייקים גם ככה. אתה אומר להם MEDIUM RARE והם מביאים לך את זה קצת אחרי המדיום. מבאס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיסטר בי צודק לגבי המיוחדים.

יש כמה שבאמת מעיפים את הסכך.

מדיום ריר זה מדיום ריר אצלם.

אכלתי שם כמה פעמים ותמיד פגעו בול.

יש מנות שהם לא מגישים בכלל מדיום (אלא אם יבקשו בפירוש).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת לא מבין את ההתלהבות מהמסעדה הזאת. מחירים מופקעים בשביל סטייקים טובים אבל לא כאלה שגורמים לך לעוף. הייתי שם כמה פעמים ותמיד התאכזבתי. לדעתי המקום אוברייטד ברמות

 

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

אחרי ש"במקום של בשר", שקטפה לא מעט תשבוחות, המלצרית המליצה בנחרצות שמידת העשיה של הסינטה שלי תהיה מדיום-וול, הדסון נשארת אצלי בטופ.

מצד שני, אולי המלצרית בנתה על פיטורים.

 

Sent from my OnePlus 3T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי ש"במקום של בשר", שקטפה לא מעט תשבוחות, המלצרית המליצה בנחרצות שמידת העשיה של הסינטה שלי תהיה מדיום-וול, הדסון נשארת אצלי בטופ.

מצד שני, אולי המלצרית בנתה על פיטורים.

 

Sent from my OnePlus 3T

 

המלצרית צודקת. מידת העשייה הנכונה לסינטה היא מדיום עד מדיום וול. סינטה זה לא פילה, לא בישלת מספיק בפנים, איבדת טעמים.

אם עושים נכון, מדיום וול יכול לצאת עסיסי, כמו שצריך. עניין של עבודה נכונה עם עוצמת החום וזמן הצלייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...