Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על סוזוקי אלטו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות סוזוקי אלטו מסוף שנות ה-80 (4 דלתות גיר אוטומטי).

הרכב מיועד לנסיעה יומית של כ- 40-50 ק"מ ביום בדרך מישורית, נוסע יחיד בנסיעה רגועה.

האוטו מתוחזק ושמור והמחיר די מצחיק.

השיקולים שלי ברכישת הרכב: מחיר רכישה זול, אחזקה זולה וחסכון בדלק.

אשמח לדעת האם יש בעיות מיוחדות לרכב זה והאם יש למישהו ניסיון טוב או רע עם הסוזוקי הללו.

וכמו כן, האם הוא באמת כל-כך חסכוני בדלק.

תודה למשיבים.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היתה לאישתי כזאת בצבע חום שנת 84 ,קראנו לה "קופסת הגפרורים" היא נסעה חבל"ז חסכונית בדלק בטרוף ואין לה בעיות גם עם עליות הרכב לא היה מתחמם ,אבל לנו היתה בעיה בהנעה הראשונה בבוקר ,כמה שלא כיוונו לי את הקרבורטור היתה לה את אותה הבעיה חוץ מזה בילינו איתה בכיף מה גם שקנינו אותה ב1000 ש"ח בקיצור לך על זה אבל תבדוק איך היא מניע לך כשהמנוע קר.

פורסם

הרכב הזה נקרא בלשון העם "ארון מתים נייד".

אסלה מוטורית ובטיחותית במלוא מובן המילה.

מונית, אוטובוס הכל עדיף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לאחי היתה כזאת שנת 1987.

כשהיא נוסעת ותקינה, היא מאד זולה לאחזקה...

אבל כשהעסק מתחיל להתפרק...חבל"ז.

קטנה עם כל היתרונות והחסרונות של עובדה זו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עמית, לפני שנכנסתי לת'רד הזה חשבתי שאתה מתבדח, אבל עכשיו אני רואה שאתה רציני. תסביר לי מה קרה לך שאתה מחפש מחפש מכוניות עם מנועים של מכונות גילוח ?!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עמית, לפני שנכנסתי לת'רד הזה חשבתי שאתה מתבדח, אבל עכשיו אני רואה שאתה רציני. תסביר לי מה קרה לך שאתה מחפש מחפש מכוניות עם מנועים של מכונות גילוח ?!
הבנק, זה מה שקרה.

מצד אחד אני לא רוצה למכור את האולדסמוביל ומהצד השני אני צריך להחליף את ההסעות לעבודה ברכב, מישהו צריך לעזור לאשה לחלק את הילדים בבוקר.

מהצד השלישי יש את הבנק שאומר לעמית שנסיעה של 60 ק"מ כל יום עם רכב שאוכל 1 ליטר ל-5.5 ק"מ זה לא משהו שיועיל לחשבון (כ-1000 ש"ח יותר עבור דלק בחודש).

אני כנראה אקפיא רשיונות ואשמר את האולדסמוביל, לפחות יש לי נחמה בסוזוקי RV שרכשתי לפני כמה חודשים לצרכי דווארות סופשבוע.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...