Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם כדאי לקחת רכב בן חצי שנה לבדיקה עצמית לפני קניה? הרכב עלה לכביש בסוף 2016 ועשה 10,000. המוכרת היא סוכנות טרייד אין מוכרת במרכז הארץ.

פורסם

אני הייתי לוקח.

500₪ בשביל שקט נפשי.

מניסיון כואב, נכנס בי רכב מאחורה ברכב חדש אחרי 200 ק״מ אז לך תדע מה היה עם הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מומלץ לקחת מה זה 500 שקל לעומת המחיר שאתה תשלם על הרכב ,

במיוחד שזה רכב כמעט חדש שצריך לבדוק למה בנאדם מוכר רכב כמעט חדש לטרייד אין.

פורסם

הבחור שקנה ממני את הקקטוס (חצי שנה 8300 ק"מ) לקח אותה לבדיקת שלדה/מרכב בלבד. יתר הרכב מכוסה באחריות היצרן.

יש בזה הרבה היגיון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ותבקש מהמוכר את התדפיס המלא מהמוסך הרשמי שתראה בדיוק מה בוצע ברכב

נכון שהרכב באחריות אבל יכול להיות שזה רכב מרובה תקלות שרק רצו להעיף.

פורסם

אין בעיה לבקש מכל מכון בדיקה לבצע רק בדיקת מרכב / שלדה. יעלה 350-400 ש"ח להערכתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הבחור שקנה ממני את הקקטוס (חצי שנה 8300 ק"מ) לקח אותה לבדיקת שלדה/מרכב בלבד. יתר הרכב מכוסה באחריות היצרן.

יש בזה הרבה היגיון.

זה הדבר הנכון - חבל סתם לאמץ

קובי

:-)

פורסם

מנסיון, עוד דבר שכדאי לבדוק הוא הסטורית כניסות למוסך. לפעמים מסתבר שהרכב החדש שמוצע ע"י היבואן נרכש על ידו חזרה בגלל בעיות איכות שאינן בהכרח בעיות במרכב/שלדה. לפני 20 שנה UMI כמעט הצליחו למכור לאמא שלי שברולט קאוולייר בת שנה עם 3000 ק"מ שהסתבר שהיו לה בפועל 23000 ק"מ עם לא פחות מ-20 כניסות באחריות. הרכב הוחזר ליבואן במסגרת הליך משפטי. היו לרכב בעיות חשמליות/מחשב שלא נפתרו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חייב לציין שהם נותנים שירות ממש טוב ללקוח - אפילו מזייפים קילומטראז' בשבילו.

לחשוב שפעם ברצינות שקלתי מהם לקנות מהם שברולט קרוז משומשת (שכנראה עדיין הייתה יותר אמינה ממה שקניתי בסוף המקום, מונדאו ימשו"ז).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חייב לציין שהם נותנים שירות ממש טוב ללקוח - אפילו מזייפים קילומטראז' בשבילו.

הם לא זייפו קילומטרים: היחידה שעשתה בעיות היתה מחשב שלוח המחוונים היה חלק ממנו - בפעמיים שהחליפו מחשב קיבלו יחידה עם קילומטראז'. עובדה שבמחשבי החברה היה מצויין הקילומטראז' הנכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית מעדיף להכניס כל רכב לבדיקה.

רוצה לדעת מהי נק' המוצא שלי וכמובן שלמות המרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...