Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני לפני סגירת ראש מנוע לרכב אלנטרה 1.6 דגם מנוע G4ED, יש לי סכימה רק שבספר טיפולים רשום הידוק ל 30 ניוטון למטר, לבצע סגירה בעוד 90 מעלות, שחרור ואז שוב הידוק ועוד 90 מעלות, האם זה באמת התהליך?

ידוע לי שהברגים הם מסוג שנמתכים, רק שאני משתמש בהם שוב ואין ברשותי ברגים חדשים, האם זה באמת התהליך או שאני מפספס משהו, אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.180b34d5ea4374d4ed2a1983f555cff5.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

ברגים שמתארכים חייב להחליף לאחר כל פירוק

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ברגים שמתארכים חייב להחליף לאחר כל פירוק

Sent from my iPhone using Tapatalk

אחד התכונות דל בורג ראש מנוע הוא ההתארכות אך גם פה הגדיר היצרן כמה ההתארכות היא תקינה וכמה דורש החלפה ולכן לא כל פירוק של ברגי ראש דורש ישר החלפה של הברגים. צריך לבדוק מה דורש היצרן.

פורסם

עדכון חברים, סגרתי את הראש מנוע, אכן הברגים הינם מהסוג שנמתכים ולא היה לי סט חדש אז השתמשתי במה שהיה, ההגיון הבריא אמר לי לסגור על פי מה שדרוש באוטו דאטה, רק שכאן התבצעה סגירה של 30 ניטון ועוד 90 מעלות מבלי לשחרר, אעדכן במידה וזה יעלה לי ביוקר, בכל אופן, ברגים אלה באמת חשוב להחליף.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני בדיוק מתכנן לבצע שיפוץ למנוע מאותו דגם G4ED אשמח אם תיתן לי טיפים לגביי הסגירה

אם תוכל להגיד לי מה הם הכיווני סגירה ומומנט הסגירה או לפחות לציין לי איפה ניתן למצוא זאת אני אודה לך מאוד..

• תוכן חדש...