Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוי אופיס 365 עולה בערך 300 ש"ח לשנה (כולל 1TB ב OneDrive), רכישה של חבילת אופיס עולה בסביבות ה 1000 ש"ח - שתי האופציות לא זולות, וכן, יש אופציות אפורות, אבל אני מחפש אופציה חוקית (לא, אין לי עסק או משהו כזה, סתם אוהב דברים חוקיים ומסודרים).

מי מכיר אופציה זולה יותר/קופונים/קודי הנחה?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש במשפחה מישהו שעובד במערכת החינוך?

אם כן - הוא זכאי לעותק חוקי של אופיס (ועוד שורת תוכנות $M) במחיר כמה עשרות ש"ח. עקרונית לשימוש חינוכי, מעשית לא תהיה בעיה עם שימוש ביתי כלשהו. כמובן לא חוקי לשימוש מסחרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סטונדטים מקבלים חמישה רשיונות אופיס. ככה לפחות היה עם חברה שלי, השתמשתי ברשיון שלה לעצמי ובשבילה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

שימוש באופיס שניקנה דרך הסתדרות המורים לצרכים פרטיים עומדת בניגוד מוחלט לתנאי הרישיון ולכן זאת אינה אופציה חוקית כלל ועיקר.

תנאי הרישיון נמצא פה:

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

בתחתית הדף, תחת "הצהרה".

אם אתה רוצה חוקי ומסודר, קנה רישיון.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
אם אתה רוצה חוקי ומסודר, קנה רישיון.

אני רוצה לקנות רישיון, אבל מחפש את הדרך הזולה ביותר לעשות את זה - אין שום דבר לא חוקי בלחפש דרך לקנות יותר בזול (אפילו בתשלום יש מקום להכניס קוד קופון) :-)

פורסם
עובדי חברות הייטק גדולות עם שת"פ עם Microsoft מקבלים אפשרות לרכוש אופיס ב10$ דרך "Microsoft HUP"

קטע מוזר, ניסיתי להיכנס לHUP עם שתי כתובות מייל ארגוני וקיבלתי אופציות לרכישה של visio ו project בלבד, בלי האופיס עצמו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

מיקרוסופט קובעים מה חוקי ומה לא, ושימוש ברישיון בניגוד לתנאי הרישיון הוא לא חוקי.

למשל מבחינת רישיון שנקנה הסתדרות המורים הרישיון קובע:

הצהרה

מסמך זה תקף לגבי מוצרי התוכנה של מיקרוסופט הכלולים ברשימה לעיל, שייקראו במסמך זה 'התוכנה'. אנו מעמידים לרשותך את התוכנה משום שמשרד החינוך רכש רישוי לתוכנה באמצעות הסדרMicrosoft School Subscription Enrollment החל מיום 1/4/2010. משרד החינוך מזמין בעבורך את זכות השימוש בתוכנה בביתך למטרות הקשורות בעבודה, במסגרת ובכפוף להסדר Microsoft School Subscription Enrollment. אינך מורשה להשתמש בתוכנה בביתך למטרות אישיות. אינך מחזיק בבעלות על הרישיון או על התקליטורים, אלא הנך מורשה להשתמש בתוכנה ובמדיה הנלווית בכפוף לתנאים ולהגבלות של הסכם הרישוי, וזאת במהלך תקופת הרישוי המתחילה ביום 1/4/2010 ומסתיימת ביום 31/3/2019. מיד עם תום תקופת הרישוי או מוקדם יותר, אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך.

הנני מתחייב לקרוא את הסכמי הרישוי הנלווים לתוכנה ולנהוג לפיהם.

ברור לי שמיקרוסופט אינה מספקת תמיכה טכנית לגבי השימוש הביתי שאעשה בתוכנה.

ברור לי שמפרט המינימום להפעלת התוכנה הוא כמפורט בדף http://www.microsoft.com/products.

הנני מתחייב להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלי מיד עם התרחשות הדברים הבאים (על פי המוקדם מביניהם: (א) תום תקופת הרישוי שצוינה לעיל, או (ב) סוף העסקתי במשרד החינוך ברור לי שאיני מורשה להשתמש בתוכנה למטרות אישיות. קראתי את האמור והנני מאשר את פרטי ההצהרה

זה ששילמת כסף בעבור הרישיון זה לא אומר שהוא חוקי, כל שימוש בתוכנה בצורה שנוגדת את הרישיון הוא בלתי חוקי.

אז כמו שאמרתי, אם חשוב לך חוקי ומסודר, קנה רישיון רגיל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
סתם אוהב דברים חוקיים ומסודרים

אחרי שקראתי על כמה מקרים בהם מייקרוסופט (גם בישראל) גררה רגליים והתנערה מאחריות כשרשיונות של לקוחות משלמים הושבתו בשגגה, הסקתי את המסקנות ועברתי ל-WPS. אין לי בעיה שהסינים ירגלו אחריי, ומבחינה פונקציונלית התוכנה הזאת נותנת לי את כל הכלים שעשיתי בהם שימוש ב-365.

אולי power users ירגישו בהבדל, אבל למשתמש הפשוט יש כיום מספר אלטרנטיבות זולות או חינמיות שלא נופלות מהמקור.

פורסם

^

בדיוק - מתי אנשים יקלטו שאין שום סיבה להצמד למיקרוסופט בשביל לכתוב מסמכים ?

יש כל כך הרבה אלטרנטיבות שתואמות למסמכים בפורמט של מיקרוסופט, במיוחד עכשיו שכולם עברו לשירותי ענן, יש את WPS, יש GOOGLE DOCS, LIBRE OFFICE, KINGSOFT OFFICEויש עוד הרבה אלטרנטיבות חופשיות אחרות. אז בשביל מה לשלם כסף ולהכנע לדרישות הרישיונות הלא הגיוניים של מיקרוסופט ?

• תוכן חדש...