Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ביד 2 רכב מעניין שמפורסם תחת המגרש הנ"ל,

מחיפוש בגוגל נראה מגרש גדול,

רציתי לשאול מה אתם יודעים עליו והאם מומלץ בכלל ללכת להסתכל שם או שזה סוחר שלא מומלץ להתקרב.

האם למישהו ניסיון עם המגרש הזה.

למען הבהירות רכשתי רכב לפני שנתיים וחצי ממרגש והוא מעולה אז אני לא שולל סתם ,

אז אם אפשר בבקשה קונקרטית למגרש הזה .

תודה

פורסם (נערך)

למי אכפת מהמגרש, צריך להיות אכפת לך מהרכב.

תרים טלפון, תציף אותו בשאלות. נשמע טוב? לך תבדוק בעצמך מה שאפשר, ספר טיפולים בדיקה ויזואלית מקיפה (רווחים לא אחידים בין החלקים הפרשי צבע בדיקת המטען) נזילות, גיר, צליל מנוע וכו וכו. יצא בסדר? לך למכון בדיקה שאתה בוחר ובא לציון גואל :)

קיים סיכוי שמדובר ברכב זבל כמו שקיים סיכוי שמדובר ברכב נקי ושמור. גם לסוחרים החלאתיים ביותר יש רכבים טובים לפעמים וגם לסוחרים "טובים" יש הרבה זבל. ולכן כל תשובה שניתן לך לא תעזור לכאן ולכאן.

אגב אפשר ללמוד הרבה ע"י בדיקה עצמית. כשקניתי את הרכב שלי הצלחתי לזהות באופן מאוד מוצלח בדיוק מה עבר על הרכב שלי.

כמובן שמדובר בהתחלה טובה בלבד, שמספיקה להחלטה האם לקחת לבדיקה או לא. יש דברים שאי אפשר לגלות בלי בדיקה יותר מעמיקה.

הערכתי שהיו תיקוני צבע בכמה מקומות וצדקתי בכולם למרות שצריך עין מאוד ביקורתית (עשו עבודה מעולה) וכנף מוחלפת/מתוקנת בצד שמאל (ישבה קצת לא טוב, סידרתי בעצמי). ואכן בבדיקה כל מה שחשדתי אושר תחת הסעיף של תיקונים בעלי משמעות נמוכה.

(ממש לא הזיז לי). הגברת שקניתי ממנה הייתה סופר שלומיאלית פנסיונרית בת 200.

נראה לי שאין אוטו בחנייה שלה שלא חטף ממנה איזה מכה חחח, והמראה הימנית שלה הוחלפה פעמיים!! בהפרשים של 2000 ק"מ X_X, כסף לא היה חסר לה ואת תיקוני הצבע עשתה בחברה כמו את כל שאר הטיפולים..

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לקרוא למגרש רכב "אמינות" זה בערך כמו לקרוא לעיתון סובייטי "פראבדה" (אמת).. :lol:

יום טוב גם לך

פורסם

דבר ראשון באמת שמע פרטים ותלך לראות . אבל אם מדובר בסכום כסף של 40 50 לא הייתי ממהר ללכת למגרשים כי שמה זה מקסימום כסף למינימום רכב ,כמו שידוע במגרשים בדרך כלל אין רכב שלא היה לו משהו קטן .

הייתי בודק גם אצל טופ קאר זה הסוחר היחידי שהייתי קונה אצלו שאין לי בררה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

בעוונותיי הרבים, קניתי מזמן מזמן שהייתי ירוק לחלוטין במה שנוגע לרכבים שברולט קוואליר "מטופ קאר" עם סדק בבלוק מנוע וגיר דפוק. (מאשים בעיקר את עצמי..).

בגיר הoverdrive היה דפוק, אז ניתוק של איזה כבל חשמלי מהגיר "פתר את הבעיה" אבל שיוט במהירות גבוהה היה זוועתי בעקבות כך.

לגבי המנוע היה נוזל ממנו מים כמו ממזרקה.

הרכב היה מצוחצח ומדונדש וממוסחר.. ונפלתי בפח כהוגן.

אני דיי בטוח שזה היה מהם, זה המגרש הזה ליד הים לא? במרכזון ליד איפה שהיו (או עדיין) מתחילים טסטים.

ייתכן מאוד שהבעלים הוא לא אותו בעלים כבר או שהם נהיו יותר אמינים (לא יודע) הקנייה שלי הייתה מזמן.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הבעלים עדיין אותו בעלים והשרות טוב לא יודע הבעיה ,כמובן שאני אישית לא קונה אצל סוחרים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הסברתי את הבעיה. מכרו לי רכב דפוק לגמרי בלי למצמץ במחיר מחירון.

אם זה משהו מגמתי או לא, אני לא יודע ולא רוצה להשמיץ סתם. משתף התנסות שלילית ותו לא.

• תוכן חדש...