Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשה

Sokuuu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר שיטוט ארוך בפורום וקריאה בתוך שרשורים מהעבר, לא הצלחתי למצוא תשובה לתהייה שלי.

אני כרגע במצוד אחר מיני חדשה (מסיבות עתידיות, לא משהו מכני) ואהייה כנה... אני לא רואה הבדלים.

כל המכוניות בקטגורייה הזאת, תסלחו לי על הבוטות... זבל. הספארק/פיקנטו/I10 היחידות ש"מתבלטות" לטובה, אלא אם פספסתי משהו... אשמח לשמוע.

מבין ה-3 האלה -

הספארק כדאית רק ברמת גימור הגבוהה (LTZ) והמחיר יקר מדי (80 אלף שקל על העגלה הזאת?), והפיקנטו והI10 אחיות תאומות, כמעט סיאמיות. מנטייה אישית אני נוטה ליונדאי, החיסרון בה הוא יחידת ההנעה העתיקה שאני מכיר כבר כמעט עשור... מצד שני, לי יש סלידה אישית מהפיקנטו, פשוט... לא סובל אותה. אולי אני אידיוט וזה בעצם הרכב היחידי בקטגורייה שראוי להיקרא "רכב"?

אשמח אם תוכלו להתייחס לדעות שלי על 3 הרכבים ה"בולטים" (לטעמי, לפחות) בקטגורייה, ולהציע לי רכבים נוספים בקטגוריית המיני בטווח ה70-80K, למעט בעלות תיבות רובטיות עם מצמד אחד.

תודה רבה! :-D

פורסם

ראשית הספארק לא כזאת עגלה ולמעשה זריזה מהיונדאי וגם חיסכונית יותר.

לשלם 80 אלף זה לא זול,אבל אתה מקבל רכב מאובזר יותר מהיונדאי.

יש גם את הטווינגו שהיא זריזה ומאובזרת טוב,אך לדעתי המושבים פחות נוחים מהספארק.

שים לב שב83 יש לך את האיביזה שאין מה להשוות אותה מול המיני.

אבל אם 80 זה הגבול?

הייתי בוחר בספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית הספארק לא כזאת עגלה ולמעשה זריזה מהיונדאי וגם חיסכונית יותר.

לשלם 80 אלף זה לא זול,אבל אתה מקבל רכב מאובזר יותר מהיונדאי.

יש גם את הטווינגו שהיא זריזה ומאובזרת טוב,אך לדעתי המושבים פחות נוחים מהספארק.

שים לב שב83 יש לך את האיביזה שאין מה להשוות אותה מול המיני.

אבל אם 80 זה הגבול?

הייתי בוחר בספארק.

קודם כל שכחתי לציין את זה בפוסט הראשון, מדובר בתיבות אוט' בלבד לצערי.

אתחיל מהסוף - 80K זאת התקרה המקסימלית בהחלט, לאחר מתיחת תקציב, הקאת דם ובכי מרורים.

לגבי הספארק - מכיוון שגרסת הכניסה שלה עומדת על 79K, שזה יקר משמעותית מרמת הגימור הגבוהה ביותר ביונדאי, האם התוספת במחיר מתבטאת אך ורק במערכות מולטימדיה?

הטווינגו נפסל בידי הנהגת השנייה ברכב על סמך המראה...

האם יש אופציות נוספות?

פורסם

אל שתשכח שבספארק לא רק מאובזרת יותר אלא גם מנוע חזק יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי הספארק/טוינגו/וi10 הטובים ביותר.

שים לב שצריכה להגיע פיקנטו חדשה בשנה.

פורסם

במקומך הייתי מחכה עוד טיפה ורוכש את הפיקנטו החדשה, שתהייה המודרנית ביותר מבין כולן.

על הנייר, השברולט נותנת את התמורה הכי טובה מבחינת מנוע ואבזור, אבל אני אישית נרתע מקנייה של כאלה כחדשות - אם שופטים על פי ניסיון העבר, המחירונים שלהן מתרסקים במהירות אדירה. מה יהיה עם זו? אי אפשר להתנבא. אולי השוק יאהב אותה ויהפוך אותה לעסקה משתלמת. אולי לא. לשיקולך!

פורסם

הלוואי והייתי יכול להמתין, יש לבעלת הרכב יונדאי I20 שצריך למכור מהר לפני שמגיעה הצורה החדשה ותרסק אותו לגמרי...

הרכישה צריכה להיות בימים הקרובים לצערי וצערה. אני מסכים שהשברולט נותנת את התמורה הטובה ביותר, הבעיה שחלק גדול מהתמחור שלה נובע ממערכות המולטימדיה שלמען האמת לא כל כך רלוונטיות אליי וממש לא לבעלת הרכב. במידה וקיימת איזו ספארק שמבחינת המכלולים המכניים שווה לI10 בנוסף לפרמטר התמחור, היא בהחלט אופצייה ראוייה. במידה והתוספת בתשלום מקנה בעיקר ערכות מולטימדיה אעדיף להימנע ולחסוך בהוצאה על הרכב החדש.

פורסם

אז למה לא לקנות את רמת גימור lt+ שנמכרה ב 75 אלף עד לא מזמן?

פורסם

אחד החיסרונות של הפיקנטו זה שהיא לא חיסכונית ביחס לרוב הקטגוריה.

זה משהו שידוע כבר מ2011.

פורסם

כמו שכבר כתבו לך, אם אתה יכול להמתין קצת אז הדבר הכי חכם יהיה לחכות טיפה לפיקנטו החדשה. אם תקנה עכשיו אתה סתם תתבאס כשיתחילו למכור אותה.

• תוכן חדש...