Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי באוטו דיפו ונאמר לי או יותר נכון הומלץ לי לבדוק תוסף לשמן מנוע שנקרא mos2 של חברת ליקווי מולי,נאמר לי שזה דבר ממש טוב וחיוני, עכשיו,ראיתי שיש גם תוסף כזה בשפורפרת ומיועד להגה כוח ולגיר רגיל או לדיפרנציאל..יש גם שמן מתוסף עם התוסף הזה בפנוכו...

האם יש אמת בתוסף הזה או שזה סתאם חרטא?

האם כדאי להוסיף אותו לשמן מנוע בעת החלפתו או לשמן הגה כוח או שזה מיותר.

אגב התוסף למנוע עולה 54 ש"ח ולהגה כוח עולה 45 ש"ח.

תודה.

פורסם

כן,אתה צודק לגבי אנשי אוטודיפו,אבל עשיתי חיפוש בפורום הנ"ל וראיתי לא מעט המלצות על תוסף זה....

פורסם

זה תוסף טוב אני שם אותו כל טיפול - למנוע...

אני שם לא של ליקווי מולי אלא של חברת MOLYCOTE, הוא מגיע בפחית קטנה יותר והוא לדעתי טוב יותר...

המנוע שלי (VW DIESEL) גמע כ 660000 ק"מ , רק עם שמן חצי סינטטי (לאחרונה אני שם רק סינטטי מלא 5-40) וכל החלפת שמנים מאז שהאוטו יצא מהחברה שמנו MOLICOTE MOS2 והמנוע טפו טפו לא אוכל שמן עד היום....

יתרונו של התוסף למנוע זה שהוא מפחית את החיכוך.

אין לי ניסיון עם התוסף לגיר.

פורסם
התוספים הנמכרים בשוק הם בדרך כלל מצוינים ומועילים (לחשבון הבנק של יצרן התוסף ולכול שרשרת המכירה אחריו).
מילים כדורבנות!

כל מילה אמת!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...