Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אנו מחפשים רכב משפחתי שיכול להוביל לוחות עץ באורך 2 מטר ורוחב מטר.

כרגע הכיוון הוא ככל הנראה סטיישן (אפרט דגמים בהמשך) כאשר מהבדיקה כולם בעלי מפתח בגאג' סביר והאורך עד לכיסא הנהג נע בין 1.5 מטר ל1.8 מטר..

מחפשים רכב אמין, טוב וחדש יחסית (2013 ומעלה לערך) כאשר התקציב מסתכם בעד 90,000.

עד עכשיו נבדקו ונפלו מספר דגמים שכרגע נותרנו עם:

1. טיוטה אוריס סטיישן היברידית.

2. קיה סיד סטיישן.

3. הונדה סיוויק סטיישן.

האם יש דגמים עדיפים ו/או רלוונטית שלא חשבנו עליהם? חשוב לציין שכל הג'יפונים רחוקים מלענות על הצרכים..

מאזדה 5 נפסלה עקב מחיר גבוה מדי והוצאה מיותרת.. יש דגם של דאצ'יה (דאצ'יה לוגן MCV) שמבחינת מידות נראה פשוט מושלם אך חוששים מהחברה הזו..

אשמח לעצותיכם,

תודה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי opher50
פורסם

שלום, אנחנו דאצ'יה.

לגבי האמינות? סקר של המגזין הבריטי אוטו אקספרס דירג לאחרונה את המותגים האמינים בבריטניה:

http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/driver-power/86752/most-reliable-small-cars-2016

בדאצ'יה גם המחירים משתלמים והאמינות והחיסכון גבוהים.

פורסם

הייתה לי B4 סטיישן בזמנו. ארון איקאה בגובה 220 נכנס בה בלי בעיה. אתה צריך סטיישן עם סף הטענה שטוח ומרווח סרנים כמה שיותר גדול. 270 מינימום

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

האוקטביה ספייס (ולאון, רומסטר וחברותיהן הוואגיות) פנטסטית בממדים אבל אנחנו קונים יד 2 ולא רוצים להיכנס להרפתקה של dsg...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

הסיד סטיישן מכונית נפלאה. אומנם ההתנסות שלי איתה מסתכמת בכשבועיים בקנדה, אבל נהנתי מכל רגע. בנוגע לאחרות, גם הן crowd favorites על סמך דברים שיצא לי לקרוא, לכן אני כמעט משוכנע שמה שלא יהיה אתה תצא בסדר. ממליץ לקחת לנסיעות מבחן כדי לקבל החלטה קצת יותר מגובשת, אני בכל אופן הייתי לוקח את הסיד.

• תוכן חדש...