Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט 1.2 מול 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שני רכבי סוויפט (למה על הדגם הזה? אומרים שהוא אמין ויש היצע רב שלו.. הוא גם יותר בטוח מהקטנות כמו קיה פיקנטו ושברולט ספארק.. כבר די התייאשתי מלחפש דגמים האמת )

אני רוצה רכב שיסחוב בלי בעיות את העליות של פרויד בחיפה, אבל שלא יצרוך יותר מידי דלק.

- סוויפט 2010 1.5 ליטר , 60K ק"מ , GLX.

- סוויפט 2011 1.2 ליטר , 70K ,דגם GLX

שניהם בלי תאונות, נמכרים ב 50K..

מה אתם אומרים?

פורסם

ה1.5 הייתה זריזה יותר אבל ה1.2 חיסכונית יותר,שים לב שזה לא רק המנוע אלא מודל 2011 זה דגם חדש,בטיחותי יותר מודרני יותר.

לדעתי ה1.2 יספק בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי סויפט 1.2, ועולה בפרויד כמה פעמים ביום. אין לו בעיה. נכון שהוא טיפה חלש - אשתי לא אוהבת אותו אחרי שהיתה רגילה ל-SX4 2010 - אבל אני לא חש בחוסר כוח משמעותי.

את דגם ה-1.5 ליטר אני מכיר רק מבחוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בלאי משמעותי ברכב הזה?

ראיתי גם שנת 2008 1.5 ליטר , 103K ק"מ , GLX.

36K ש"ח...

פשוט לא יודע אם ההפרש מחירים באמת מגלם את ההבדל בביצועים/ כמות פעמים שזה יראה מוסך.

פורסם

הייתי קונה את הדגם החדש 2011.

הם רק נראים דומים, למעשה מדובר בדגם חדש לגמרי, אותו אחד שנמכר היום. ולא מתיחת פנים של דגם ישן שהיה בשנים 2007-2010.

הישן לא חסכוני, מנוע 1.5 וגיר אוטומטי 4 הילוכים זה תצורה שצורכת די הרבה.

לגבי עליה של פרוייד - תלחץ על הגז ותהיה בסל"ד נכון, הוא יעלה בלי בעיה. מקסימום תוריד ידנית להילוך שני.

פורסם

מנסיעה קצרה על הישנה ונסיעות יותר מעמיקות עם החדשה - ללא ספק החדשה.

יותר בטיחותית, מודרנית, נוחה, חסכונית. מנגד, חלשה יותר אבל זה לא נשמע כאילו כל קג"מ או כ"ס קריטים.

דגם ה-GLXI מאוזר הרבה יותר ואם אפשר לרכוש אז כדאי, לדעתי ב-50K אפשרי בהחלט.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

בוקי - אני מניח שהוא מדבר על האוטומטית. אחרי 3 נסיעות הוא יכיר את הרכב וידע איך "לשחק" עם דוושת התאוצה על מנת להשיג את המהירות המבוקשת.

ולא להגזים - יש בפרויד עיקול שאוהב לזרוק מהכביש אנשים שלא לוקחים אותו נכון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שאוטמטית, גם באוטומטית אפשר להוריד ידנית להילוך שני כדי שהגיר לא ישחק בין שני לשלישי בעליה.

פורסם (נערך)

אני יודע, אבל מתוך מאות, אם לא אלפי, נסיעות בפרויד, נחל הגיבורים ופיקא זה מיותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מתעלק על השרשור אם זה אפשרי...

אחי קנה לפני יומיים סוויפט 2011 עם 30 אלף קילומטר.

בנסיעה על במפרים ואפילו עליה של מדרכה של 3-4 סנטימטרים, ישנה ממש מן מכה כזאת שמורגשת מקדימה.

חשדנו בבולמים אבל נראה שהם עובדים טוב בלחיצה על הרכב מקדימה, עולה ויורד וגם אין רעש של מכה כמו בנסיעה.

יש מצב שזה תושבות בולם או אולי תושבות מנוע?

ידוע על מחלה כזאת לסוויפט?

תודה לעונים וסליחה על ההתעלקות...

פורסם

נהגוס, הסוויפט הזו במקרה עם ג'אנט במידה "16 (GLX)? יש לי חבר עם הדגם הנ"ל ובעליה על במפרים יש לפעמים רעש של מכה. לא יודע ממה אבל נראה שזה ככה בדגם הנ"ל, במוסך שלו לפחות לא מצאו כלום. בגרסת GLS יש מידת ג'אנט יותר קטנה ("15) ואני לא נתקלתי בבעיה הזו בה.

פורסם

וצריך להביא בחשבון שבאופן בסיסי סוזוקי נוטים לייצר כלי רכב נוקשים.

• תוכן חדש...