Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, גולדן191 כתב:

מה שלא היה קורה לך אם היית גר בב"ש.

לא רוצה למנחס, אבל אליי המשלוחים מאמאזון מגיעים עד הבית. 

מדי פעם... יש משלוחים מהארץ דווקא שמגיעים לחנויות או עסקים קטנים. אבל זה ממש נדיר. אני מעדיף שיחסכו לי את הזמן נהיגה על הכביש. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אני לא מתכוון להתווכח על דניה וסביבתה - אני מכיר את האיזור הזה מקרוב מ-1968, כשדניה היתה סוף העולם ועוד לא יוקרתית - אלא לציין את האבסורדים של הברדק של הדואר וחברות השילוח. מספיק שנים סבלתי מהדואר במוריה (שוב - קשיי חניה), אבל עכשיו הוא עומד להסגר, מן הסתם ישלחו אותי לווג׳ווד. יותר רחוק ועוד פחות נגיש.

מעניין למה אין קיוסקים לקבלת דואר כמו בב"ש

לפני 8 דקות, saar5555 כתב:

לא רוצה למנחס, אבל אליי המשלוחים מאמאזון מגיעים עד הבית. 

יכול גם לקבל הביתה מאמזון, לא רוצה, גר בבניין.. לא נוח

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה הקטע שציינתי - בזמן האחרון מקבל חבילות באמצעות חברת שילוח שאין לה אף נקודה על הכרמל. מן הסתם לא משלמים מספיק.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חושב שאתה צודק, זה שיש להם מספיק ביזנס ורווח גם בלי הדואר, או בגלל שהגיעו למסקנה שעם הדואר הזה עובדים בורחים להם או משהו?

בב"ש אני מכיר לפחות מינימרקט אחד שלא נותן דואר בכלל, לדעתי יש להם רווחים שמספיקים להם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...