Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1974 CB750 לשימוש יום יומי - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כיוון שאני מאוד מתגעגע לעולם האופנועים וחובב קלאסיקות, עלה במוחי הרעיון לייבא את האופנוע החתיך הזה לארץ.

השאלה האם ניתן להשתמש בו על בסיס יום יומי למרות היותו מבוגר מאוד.

מישהו מכם מחזיק אופנוע עתיק לשימוש יום יומי ויכול לחוות דעתו?

תודה,

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

על החיים במחיצת אופנוע אספנות אני לא יכול לענות אבל עניינית ל CB750, התעניינת כבר במחירים בחו"ל?

הם נסחרים במחירים מפגרים לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התחלתי להתעניין,

המחיר סביר לעניות דעתי.. כולל מחיר ייבוא כמובן.

תוכל להציץ קצת ב-craiglist.

זה המקום לספר שבעוד כמה שנים החבר החדש שלנו יגיע לארץ - כרגע הוא נרכש ונמצא בארה"ב אצל בן דוד שלי. ממתין לשלב שאפשר יהיה לייבא אותו..

טעימה קטנה נמצאת כאן :

פורסם

מה טווח המחירים שמצאת לכלים שמחר אתה יכול לייבא והוא במצב שיכול להיות רכב יום יומי מבלי להתקע פעמיים בשבוע?

פורסם

סדר גודל של 35K לאחר שילוח ומיסים.

השאלה היא האם ההתניידות היום יומית איתו תחזיק מעמד או שתצריך המון המון טיפולים, לכן שאלתי ספציפית על הדגם הזה.

כיוון ששאלתך מעלה את הנושא שחששתי ממנו, אני מניח שזה לא יוכל להיות כלי דיילי (כמו רוב אם לא כל רכבי האספנות).

פורסם

אחלה רעיון.

ילדי נוסעים ברציפות בשבע השנים האחרונות ברכבי אספנות על בסיס יומיומי. (שני רכבי אודי 80 שנת 84).

אני רוכב על בסיס יומיומי על סוזוקי 750 שנת 84 כבר תשעה חדשים.

למעט תקלות זניחות, שלא חייבו גרירה, אני מסכם בסיפוק שתחזוקה נאותה, מונעת הפתעות לא נעימות.

ארז רונן

פורסם

כלי אספנות לדיילי צריך להיות מתוקתק למשעיי ועדיין אתה נתקל מידי פעם בתקלות שרוכבי אופנוע היום כבר שכחו שקיימות כמו כוון פלטינות, החלפת כבל, ניקוי קרבורטורים וכו'.

כלי משופץ מאוד (מכנית) ותחזוקה שוטפת ברמה טובה (לא תחזוקת שבר) בהחלט יכולה להניב מה CB750, שמאוד ידוע באמינות שלו, כלי דיילי סבבה לחלוטין.

פורסם

הצתה אלקטרונית, כוונון וסינכרון נכון של המאיידים, ישור קו אצל מכונאי אמיתי(ולא טכנאי לגו) והכלי יספק לך הרבה כיף יום יומי.

פורסם

תלוי מה המטרה שלך.

אם אתה רוצה להיות בעלים של כלי אספנות בתור תחביב אז לא. לא הייתי משתמש בו על בסיס יומי.

אם אתה בקטע של להתנייד ממקום למקום על אופנוע ולא איכפת לך מאיך שהאופנוע ייראה לאחר בלאי של שימוש יומ יומי אז לך על זה.

אני בעלים של אופנוע אספנות עם 7,500 מייל. האופנוע נראה כאילו יצא אתמול מהסוכנות. מבחינתי זה להיות הבעלים של קפסולת זמן. לפיכך אני לא משתמש בו על בסיס יומי ובטח לא מוציא אותו בימים גשומים. מבחינתי אספנות זה כמו בקבוק יין או ויסקי ישן נושן. פותחים אותו כשיש סיבה למסיבה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש סוגים רבים של אספנות ואין אחת גוברת או עדיפה על השניה.

אני לא רואה גם כל פסול בטרנספורטר 71 שעדיין עובד כאלטעזאעכן.

בכל מקרה, לדעתי האישית, השמירה על רכב אספנות כעל אתרוג בצמר גפן צריכה להיות אך ורק לרכבים באמת מיוחדים ונדירים.

• תוכן חדש...