Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאר'ד [ya'anu shirshur] טיפים קטנים לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שמחתי לראות הודעות הומוריסטיות.

לצערי אני בהליכי כניסה לתחום שאין בו הומור, אז נחלוק זאת עימכם כדי שלא נפגש...

1. לשתות נוזלים, ורצוי הרבה.

להשתדל לא להגיע למצב של התייבשות (גם התייבשות קלה), מאחר וזה גורם נזק לכליות, דבר שעם הזמן מחריף.

2. להשתדל להמעיט בצריכת סוכר (אני יודע. זה קשה. מאוד קשה. כמעט משימה בלתי אפשרית).

אולי כך תחסכו מכם סכרת סוג2.

3. להפסיק לעשן. אולי כך תמנעו מעצמכם ומהמשפחה הרבה מחלות לא נעימות (כמעט בכל מחלה מגעילה, עישון נמצא בראש רשימת גורמי הסיכון).

4. לעשות ספורט. אפילו ברמה של הליכה. טוב לבריאות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

גיא - נחזור לימי "קול השלום"?

מים מצויינים.

אפשר להנות גם מקפה (בכמות סבירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני שותה הרבה יותר ממה שצריך אבל אוכל מלא סוכר זה מתקזז?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא.

משקאות קלים ממותקים בכלל ומסוכרים בפרט ממש לא מומלצים. למעשה יש נגדם מאבק בכל העולם.

גם לא מומלץ לשתות יותר מדי - גם זה יכול לפגוע בכליות, אם כי פגיעה הניתנת לתיקון. בכל מקרה - עדיף עודף קטן על חוסר קטן. וכל זאת, כמובן, נמכון לאנשים בריאים. חולים במחלות לב, כליה ועוד כמה צריכים להזהר מאד בכמות הנוזלים שהם שותים ואוכלים, כמובן לפי סוג מחלתם וחומרתה.

ואם מדברים על מזון שכדאי להמנע ממנו - מלח. כדאי למעט בו.

וכמובן להעשיר את המזון בתוספים טבעיים. כאלה שמגיעים מהשדה, לא מחברת התרופות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שונא משקאות ממותקים אבל אוכל מלא גלידה ושוקולדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להשתמש במצב פורנו כאשר גולשים באתרים של הזמנת טיסות, מלונות וכו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
1) אל תאכל שלג צהוב

זאפה אפילו כתב על זה שיר:

פורסם (נערך)

דיאטה ים תיכונית זה מאכלי ים, בשר, עוף ומוצרי חלב דלי שומן, הרבה ירקות פירות, פיצוחים ושמן זית.

השבוע רשויות הבריאות האמריקאיות פרסמו מידע על שיפור משמעותי בפרופיל השומנים של האוכלוסיה האמריקאית, שבלט במיוחד דווקא באנשים שלא מקבלים תרופות להורדת השומנים בדם. ההסבר לא לגמרי ברור, אבל נראה כי מדובר בשיפור התזונה ולא מדובר בדיאטות שגעון כאלה או אחרות, אלא במלחמה ביעדים ברורים (עם כל הדברים המוזרים של הפוליטיקה האמריקאית. למשל פיצה נחשבת למנת ירקות, בגלל כמה טיפות מיץ עגבניות).

אני חוזה כי הפליאו תעלם מהעולם כמו מרבית הדיאטות האפנתיות. הרי קדמונינו לא מתו מהתקפי לב וסרטן אלא ממחלות זיהומיות, טריפה על ידי חיות ורעב, וכמובן לא מעט מלחמות בין השבטים. אין כל קשר בין הבעיות הרפואיות שלהם ואלה של בני דורנו. ולא צריך ללכת אלפי שנים לאחור, מספיקות 100. העולם השתנה - יש מים זורמים, יש בתי שימוש וביוב, אין מחסור במזון. אלה הדברים החשובים ביותר להארכת תוחלת החיים, וכבונוס גם הרפואה המודרנית תרמה את חלקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אני שונא משקאות ממותקים אבל אוכל מלא גלידה ושוקולדים.

תעבור לגלידות שמנות. גם טעם בן זונה וגם לא תכניס את הלבלב שלך להתקף חרדה מרוב הסוכר.

*כרגע לא מוכח שצריכת סוכר גורמת לסכרת משום סוג.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

1. כשמנקים את הרכב, להתחיל מהג'אנטים

2. לשמור מטאטא קטן בבגאז' להורדת חול מהרגליים אחרי הים

3. לא לתלות בגדים לייבוש בשמש, הם יהרסו והצבע ידהה

4. להפוך בגדים לפני הכביסה כדי שהחלק הפנימי הוא זה שישחק במכונה

5. אם מישהו/משהו מעצבן אותך, תגיד לעצמך שבכל מקרה עוד כמה ימים תשכח מזה, אז לא צריך להתרגש

6. תאמצו כלב

7. לשטוף רכב עם כפפות חד פעמיות לשמירת עור הידיים

8. בתיק לשים תמיד בהיכון שני דברים חשובים, שפתון לשפתיים יבשות וקונדום

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני מאמין ששטיפת ידיים חוסכת המון בעיות רפואיות,

גם לילדים אני מקפיד.

אני אפילו לפני השינה שוטף ידיים בסבון.

מי שכתב לא לראות חדשות צדק רק שקשה להיגמל.

הטיפ הטוב שקיבלתי לחיים זה לספור עד 10..

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תבקרו יותר את סבא וסבתא (למי שהם עדיין בחיים) שלכם, תגרמו להם אושר, יום יבוא כאשר הם ילכו לעולמם ותשמחו על כל זכרון ורגע שהיה לכם איתם.

• תוכן חדש...