Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאר'ד [ya'anu shirshur] טיפים קטנים לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפ שלי:

1. תהיו מתוקשרים עם הסביבה שלכם: העידן עם סמארטפונים גורמים לנו לאבד לאבד קשר עם הסביבה. תשתמשו בו כשאתם באמת צריכים אותו.

2. תן לחיוך הכל לטובה: תנו חיוך לעולם. העולם יפה ומלא באנשים טובים (אפילו האנשים שהכרתי כאן הם נהדרים). תעזרו לסביבה שלכם. העולם בסוף יחיך ויעזור בחזרה אליכם.

3. תחלמו: חלומות תמיד מתגשמים.

דברים קצת יותר פרקטים:

1. תלמדו כל עוד אתם יכולים: לעשות לבד דברים יכול לגזול לכם הרבה זמן (לימוד וחוסר ניסיון), אבל זה יחסוך לכם הרבה כסף כשאתם מבקשים שירות.

2. קניות בסופר: פעמים רבות אני מוצא את עצמי בסופר ואין בו את כל המוצרים שאני צריך. מצאתי 2 סופרים סמוכים. כך שכל שבוע אני מבצע את כל הקניות.

3. שקיות רב פעמיות: נכנסים יותר מוצרים בשקיות האלו ואפשר להלביש אותם על הכתף. גם יותר קל, וגם אתם מביאים הביתה יותר מוצרים בפעם אחת.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחתנו.

גברים נשואים חיים יותר

זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תעיפו את הוט/יס מהבית

כל התכנים הטובים במילא יש באינטרנט

צודק, KODI שינה את חיי

מנותק מעל 5 שנים ולא מאמין למה בכלל הייתי מחובר

• תוכן חדש...