Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

וכמה תעלה הפיאט 124 הרגילה ? זו שאלה שצריך לשאול ,אם כבר.

דווקא בגלל שעדיין אין פיאט,הייתי מעדיף אותה...מאזדה יש וקיימת,

פיאט עדיין אין בכביש,אבארט? יקרה מידי בהגזמה...רק בגלל זה לפיאט

יש סיכוי טוב,או שסמלת גם את זה ירימו למעלה בתימחור ותהיה יקרה מהמזדה.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שאין הרבה קונים כמו שיוותרו על רכב שהם באמת רוצים בגלל הבדל של כ-10%, כשנדובר ברמות המחירים סביב ה200k.

אני מניח מדבריך שאצלך המחיר הוא אחד השיקולים, ואם המחיר היה 180 אז היית אולי קונה אותה.

מי שבאמת ירצה אותה, אחרי נסיעות מבחן וכדומה, לא יפסול אותה בגלל שהמחיר 200 ולא 180, לדעתי.

כמו אני לא חושב שמישהו שיעשה נסיעת מבחן באבארת ויאהב אותה יעדיף מיאטה או פיאט למרות הבדל של 60 אלף שקלים.

אני חושב שזהנובע בעירר מהעובדה בסכומים גבוהים, ברוב המקרים, התקציב פחות מהותי מאשר אצל מעמד ביניים ממוצע.

Bazinga

ברז אוטומטית אי אפשר להוציא ב-200. ואי אפשר היה כזה היה רלוונטי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני חושב שאין הרבה קונים כמו שיוותרו על רכב שהם באמת רוצים בגלל הבדל של כ-10%, כשנדובר ברמות המחירים סביב ה200k.

אני מניח מדבריך שאצלך המחיר הוא אחד השיקולים, ואם המחיר היה 180 אז היית אולי קונה אותה.

מי שבאמת ירצה אותה, אחרי נסיעות מבחן וכדומה, לא יפסול אותה בגלל שהמחיר 200 ולא 180, לדעתי.

כמו אני לא חושב שמישהו שיעשה נסיעת מבחן באבארת ויאהב אותה יעדיף מיאטה או פיאט למרות הבדל של 60 אלף שקלים.

אני חושב שזהנובע בעירר מהעובדה בסכומים גבוהים, ברוב המקרים, התקציב פחות מהותי מאשר אצל מעמד ביניים ממוצע.

Bazinga

זה לא לגמרי נכון. אנשים מעבירים לעצמם גבולות תקציביים ו-20,000 זה הבדל די גדול. זה הבדל גדול בעיקר כי לכל מי שלא קונה במזומן, הריבית גבוהה יותר, הסכום שאתה חייב בסוף התקופה גבוהה יותר, בהרבה מקרים הרכב יהיה שווה גם יחסית הרבה פחות.

זה, למשל, אחד מהשיקולים שמנעו ממני לקנות גולף GTI, למרות שבמקרה שלה ירידת הערך כנראה הייתה פחות נוראית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ניקו,

אם על פער של 20K ש"ח אני עוד מוכן איכשהוא להסכים איתך, על פער של 60K ש"ח אני ממש לא.

אף אחד שבא לחפש רכב ב 180K ש"ח לא מקפיץ את התקציב ל 240K כלאחר יד.

זה לא מה שכתבתי. כתבתי שמי שיש לו 250K להוציא על רכב, יבחן גם רכבים שעולים 300 כי ברמות האלו, לדעתי עבור רוב הרוכשים, ה-50K האלו לא יהיו הקש שישבור את גב הגמל.

בצורה דומה, מי שבאמת היה קונה BRZ ב180, לדעתי יקנה אותה גם ב-200.

כלומר, זה מן גרף אקספוננציאלי של מחיר מוחלט לעומת כמה אתה מוכן למתוח תקציב [עד נקודה מסוימת אני מניח]. כמובן שמדובר על רכבים שהלקוח באמת רוצה ולא כתיבה בפורום.

?For real now

לרומן, התכוונתי ידנית. אביה, אני ראיתי תמונה בוואצפ של הצעת מחיר קרובה לכך, ונכתב שתהיה גמישות נוספת. לא יכול לחתום אם אמת או לא. אין לי היכרות אישית כמעט עם המפרסם. אני גם לא בקבוצה יותר.

זה לא לגמרי נכון. אנשים מעבירים לעצמם גבולות תקציביים ו-20,000 זה הבדל די גדול. זה הבדל גדול בעיקר כי לכל מי שלא קונה במזומן, הריבית גבוהה יותר, הסכום שאתה חייב בסוף התקופה גבוהה יותר, בהרבה מקרים הרכב יהיה שווה גם יחסית הרבה פחות.

זה, למשל, אחד מהשיקולים שמנעו ממני לקנות גולף GTI, למרות שבמקרה שלה ירידת הערך כנראה הייתה פחות נוראית.

מה לא נכון? זו דעה. בגלל זה גם כתבתי רוב הרוכשים. אתה לא רוב הרוכשים של הגולף GTI. בד"כ רכבים בגזרת המחירים האלו זה קונים שידם יותר משגת, ולכן יהיו יותר נכונים ממך להרשות לעצמם גמישות. שוב, לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההצעות הכי נמוכות ששמעתי עליהן בתקופה שזה היה רלוונטי היו בסביבות ה-210 לידנית. אוטומטית = עשיריה יותר, מה שאומר 30K יותר ממחיר הג'ולייטה לפני הנחה, והייתה הנחה. זה פשוט לא היה רלוונטי עבורי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בטוח שיימצאו רוכשים לקבריו אברט הזו, כאלה שיש להם מספיק והיה להם עד עכשיו עקרב צפוף ומרעיש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רק לסבר את האוזן, דצמבר 2013 , ימי מכירות של סובארו , קניתי על הנייר BRZ ידנית עם כל התוספות , 200 עגול. לא מהמלאי, היתה אמורה להגיע באפריל. יש לי את צילום ההזמנה. בסופו של דבר צצה ביד 2 זהה עם 1000 קמ והשאר הסטוריה.

פורסם

שוב - ידנית. אוטומטית לא הוציאו ב-200 וזה כבר היה פער לא קטן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רק לסבר את האוזן, דצמבר 2013 , ימי מכירות של סובארו , קניתי על הנייר BRZ ידנית עם כל התוספות , 200 עגול. לא מהמלאי, היתה אמורה להגיע באפריל. יש לי את צילום ההזמנה.

כולל ריפודי עור וחימום מושבים?

פורסם

יש מפרט?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

דווקא ממבחנים שקראתי וראיתי, הפיאט יותר טובה מהאבארט מבחינת תחושה. ב 219 זה נשמע כמו עסקה הגיונית ( לאוטומטית )

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
דווקא ממבחנים שקראתי וראיתי, הפיאט יותר טובה מהאבארט מבחינת תחושה. ב 219 זה נשמע כמו עסקה הגיונית ( לאוטומטית )

המבחן היה על האברט האמריקאית או הארופאית?

• תוכן חדש...