Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב להחליף את הרכב שלי בסיטרואן פיקאסו C4 שנת 2011 עד 2013

אני צריך רכב עם מרחב פנימי נדיב לחמישה אנשים (2 מבוגרים,2 בוסטרים לילדים וכסא תינוק).

לאחר שיטוטים רבים בגוגל זה הכיוון שלי מכיוון שהרכב הזה הוא היחיד שאני יכול להרשות לעצמי.

מליסינג יעלה בטווח של 45000 עד 60000 שקל לרוב - תלוי שנה וק"מ כמובן.

אני מבין שהמחיר הנמוך הוא בגלל היצע גדול של הדגמים האלה וכן בגלל מוניטין של עלויות אחזקה וטיפולים/תיקונים תכופים.

אני שואל ממה אני צריך להיזהר ועל מה לשים דגש שאני בודק את הרכב ?

רוב הסיכויים שאני אקנה יד ראשונה מליסינג דרך חברות כמו אוויס, אלדן וכו'...

האם יש הבדלים מכאנים בין השנתונים השונים ? והאם כדאי לבצע בדיקה עצמאית בקומפיוטסט ולא להסתמך על הבדיקות שלרוב הם מבצעים עצמאית.

תודה על העזרה והכוונה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

נשמח לסייע לך למצוא רכב טוב ומטופל באמצעות הטרייד אין של לובינסקי - לובינסקי טרייד.

אם תרצה, שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון ונדאג שידאגו לך.

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)

אל תקרא אפילו את הבדיקה שלהם. זה נייר למטוסים סליחה על הביטוי.

אז ככה: קח הרכב למוסך שמבין (יש בפורום בעלי מקצוע) שיבדוק:

1. נשם גיר
  2. מניפות ולחץ הטורבו,
  3. אטימת מכסה שסתומים
  4. שרשרת תזמון
  5. טרמוסטט
  6. משאבת דלק קידמית
  7. ספר טיפולים מלא ובזמן (בלי ספר טיפולים תשקול לעזוב).
  8. סריקת תקלות נוספות במחשב (למרות שמגרשים בדר"כ מאפסים את המחשב מראש)

אין הבדלים בין שנתון 2011 ל 2013

עדיפות לרכבים בהם הוחלפו לחלוטין 3+4+5+6

יש תקלות ברשימה שזה אלפי שקלים ויש כאלה של כמה מאות ובגלל זה מוסך שמבין יכול לתת לך הערכה.

הבדיקה דורשת סורק יעודי ככה שאין ממש טעם ללכת למכון. על הדרך תבקש שיבדקו שלדה...

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היו לנו מספר רכבים כאלה בחברה וכמעט כולם סבלו מתקלות שונות ומשונות ובילו רבות במוסך.

האופציה היחידה שהייתי מוכן לרכוש רכב כזה הינה רק מטרייד אין רציני (עדיף של לובינסקי) שנותן לך אחריות מלאה, על כל מערכות הרכב, למשך 24 חודשים ומתחייב לקנות אותו ממך בסיום התקופה.

פורסם

טרייד לא יתחייב לקנות יד3 אבל אולי יתן טיפולים חינם. אחריות טרייד בדר"כ הרבה יותר קטנה מאחריות יבואן. יש מלא החרגות .

פורסם

אני רכשתי מגאן מאלבר וקיבלתי שנתיים אחריות מלאה על כל המכלולים (ולפני המכירה עוד הוסיפו ישור קו שכלל טיפול גדול + טיימינג + 4 צמיגים + שחזור שלט).

ככה זה שרוצים לקדם מכירה של רכב יד 2 עם אמינות בעייתית.

פורסם
היו לנו מספר רכבים כאלה בחברה וכמעט כולם סבלו מתקלות שונות ומשונות ובילו רבות במוסך.

האופציה היחידה שהייתי מוכן לרכוש רכב כזה הינה רק מטרייד אין רציני (עדיף של לובינסקי) שנותן לך אחריות מלאה, על כל מערכות הרכב, למשך 24 חודשים ומתחייב לקנות אותו ממך בסיום התקופה.

אין אחריות 24 חודש על דגם זה והאחריות של לובינסקי על רכבי יד 2 לא מכסה הרבה, גם מה שכן מכסה זה בעלות ביקור של 240 שקל במוסך לכל פעם, ובסיטרואן C4 פיקאסו יש מצב שיבקר הרבה במוסך.

פורסם

240 השתתפות עצמית על כל כניסה למוסך עם פיקאסו?

אני לוקח את זה בשתי ידיים.

בדרך כלל הכניסות למוסך של האוטו הזה נגמרות באלפי שקלים בכל פעם.

• תוכן חדש...