Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי מכיר את רשת ''דרייבר'' ? טוענים שהם מוזילים טיפולים ותיקונים במוסכים.

התרשמתי שהם 'מעטפת טלפונית' ושירות לקוחות של מוסכים קיימים.

בקטע הזה - הם בסדר, גם מבחינת השירות והידע המקצועי של המענה הטלפוני.

דוגמה: טיפול 'גדול' לקיה ריו 2011 , ע''י מוסך בפ''ת, לא רצו למסור שם המוסך (הטיפול כולל: הח' שמן, הח' פילטר שמן אויר ומזגן, הח' נוזל קירור, הח' מצתים, הח' נוזל בלמים, הח' רצועת טיימינג ואביזרים, בדיקת בלמים, בדיקת נזילות) - מחיר כולל עבודה וחלפים, כולל מע''מ הוא 1960 ש''ח.

מה דעתכם ?

(אני מכיר את העבודה הטובה של ה''כנופיה'',אבל אני מחפש מוסך אמין וטוב לטיפול ראשון, סוג של ''ישור קו'', של רכב יד 2).

תודה לעונים,

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

פורסם

שמעתי על זה,

הרעיון לדעתי מאוד פשוט,חברת "דרייבר" פונה למוסך X ומציעה להביא לו לקוחות תמורת עמלה כלשהי

יכול להיות שאני טועה אבל ככה זה נראה

קח הצעות ממוסכים טובים,אורן שירותי רכב,מוסך שאפט,מוסך גבע.

תמיד תמנע בעבודה דרך מתווכים.

הסיבה שהם כנראה לא מוכנים למסור את שם המוסך זה כדי שלא תתקשר בעצמך ותווכח שהמחיר דומה/זול יותר/לא תלך דרכם והם לא יקבלו את העמלה.

Miata ND2

פורסם (נערך)

הצעה זולה לטעמי.

רק הטיימינג אמור לעלות עם החלקים בסביבות ה 900 לפחות ועם משאבת מים לבד הוא מגיע בקלות ל 1,100-1,200.

אם עושים עבודה כמו שצריך ומחליפים נוזל בלמים כמו שכתוב בספר והחלקים אורגינליים לא ברור לי מה המוסך מרוויח כאן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

(אני מכיר את העבודה הטובה של ה''כנופיה'',אבל אני מחפש מוסך אמין וטוב לטיפול ראשון, סוג של ''ישור קו'', של רכב יד 2).

אצל הכנופיה אתה יודע איזה חלקים אתה קונה ומרכיב.

גם במוסך כזה אתה יודע שכל החלקים סינים אחי זולים שיש.

פורסם

עשיתי פעם אחת טיפול לרכב של אבי דרך דריבר(כיוון שהרכב יצא מאחריות).

הופתעתי לטובה מאוד. אולי פשוט יצא לי שבחרתי במוסך טוב מהרשימה שניתנה לי באיזןר שביקשתי. אבל המוסך שביצע את העבודה(מוסך כללי) שעובד לפי הוראות יצרן, מעדכן על כל דבר שנעשה ומבצע את העבודה באמת בצורה יפה מאוד. אישית למוסך הספציפי הזה אחזור בלי לחשוב פעמיים. לא יודע אם זה היה מקרי או לא. המחיר בהחלט היה זול משמעותית ממורשה.

בהצלחה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא הייתי אומר שההצעה זולה אך היא אינה גבוהה או חזירית :)

לדעתי זו חלופה טובה, למי שאינו מעוניין לטפל במוסך מורשה יבואן או שאינו יודע לטפל לבד וכו'.

הכנופיה אגב, זו לדעתי האופציה הטובה ביותר.

פורסם
אתה בטוח שבקיה ריו 2011 יש רצועת טיימינג ולא שרשרת?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לא יודע ...

פורסם
למה לא לבחור בעצמך את המוסך - נבצר מבינתי.

אם לא אומרים לקלינט את שם המוסך (או שנותנים לו אפשרות לבחור מתוך כמה) - משול להימור.

צודק בקשר להימור. הם נותנים יותר מאפשרות אחת אבל ללא שם המוסך, רק אזור כללי.

אני מחפש מוסך בפ''ת, ניסיתי כמה ''הימורים'' ולא הייתי רגוע מהתוצאה.

אני מניח ש''דרייבר'' עושים סוג של פיקוח ושביעות רצון על המוסכים השותפים שלהם.

מצד שני - ''דרייבר'' זה שירות חד פעמי כי אם אני מרוצה מהמוסך ששלחו אותי אליו - בפעם הבאה אלך ללא תיווך שלהם (אלא אם זה יחסוך לי עלויות).

אשמח להמלצה על מוסך בפ''ת, מתרשם שאין יותר מדי חברים מהאזור הנ''ל (סליחה מראש אם אני טועה :-) )

פורסם

המחיר של הטיפולים שהם מפרסמים נראה לא סביר ומאוד חשוד. או שהחלקים שהם משתמשים הם הכי זבxxxx

שיש או שהם המציעו את הגלגל.

אני נוטה להאמין לאפשרות הראשונה. אין דברים בחינם

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

יש לך בת"א את מוסך זיסו או רמי שירותי רכב שניהם מוסכים מומלצים.

בגדול אני תמיד ממליץ לקבוע תור עם אסף מהכנופייה ולנסוע עד רעננה על מנת באמת לקבל שירות VIP.

פורסם
צודק בקשר להימור. הם נותנים יותר מאפשרות אחת אבל ללא שם המוסך, רק אזור כללי.

אני מחפש מוסך בפ''ת, ניסיתי כמה ''הימורים'' ולא הייתי רגוע מהתוצאה.

אני מניח ש''דרייבר'' עושים סוג של פיקוח ושביעות רצון על המוסכים השותפים שלהם.

מצד שני - ''דרייבר'' זה שירות חד פעמי כי אם אני מרוצה מהמוסך ששלחו אותי אליו - בפעם הבאה אלך ללא תיווך שלהם (אלא אם זה יחסוך לי עלויות).

אשמח להמלצה על מוסך בפ''ת, מתרשם שאין יותר מדי חברים מהאזור הנ''ל (סליחה מראש אם אני טועה :-) )

אני יכול להגיד לך שאני מכיר מישהו בעל יונדאי גטס שהייתה לו נזילה ממחזיר שמן של הצירייה, לא ידע לאן לגשת והגיע למוסך שהופנה אליו מרשת דרייבר. במוסך הנל רצו להחליף לו את הגיר כולו. אז פיקוח או לא...תחליט בעצמך!

פורסם

הבחור עם הגטס, יכל להתקל גם במוסך דומה (שימליץ לו להחליף את הגיר) גם ללא הגעה דרך דרייבר... :?

מי שכבר חבר פורום - יכול תמיד לקבל כאן המלצה למוסך וכן לצפות בהמלצות בפורום בעלי מקצוע ממולצים.

alfa 156 2.5.

פורסם
הבחור עם הגטס, יכל להתקל גם במוסך דומה (שימליץ לו להחליף את הגיר) גם ללא הגעה דרך דרייבר... :?

מי שכבר חבר פורום - יכול תמיד לקבל כאן המלצה למוסך וכן לצפות בהמלצות בפורום בעלי מקצוע ממולצים.

צודק לחלוטין אבל במיקרה הזה פשוט זה היה דרך דרייבר..

• תוכן חדש...