Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאגיד השידור...מה הקטע עם זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, שימו לב לצירוף המקרים הזה:

בתחילת השבוע כחלון הודיע על אעלק-משבר קואליציוני - "לא אתן יד לכל דבר שיוביל לבזבוז כספי המיסים", אמר כשהוא כביכול מתנגד לביטול התאגיד. ההתייחסות שלו היתה מאוד ספציפית, הוא לא בעד שידור ציבורי אלא נגד בזבוז (אפשר לטעון, וזה לגמרי הגיוני, שההתייחסות הזו נובעת מהיותו שר האוצר).

עכשיו ביבי מציע לבטל את שני הדברים, ואני מניח שכחלון יאמר "הא אוקיי אם ככה אז סבבה".

אני הייתי מהמר על כך שכל הספין הזה היה מחושב מראש, כחלון וביבי בשת"פ לאורך כל הדרך, כולל ההודעות לתקשורת. ה"משבר" שגורר "פשרה" שהיא ביטול כלל השידור הציבורי.

שכן אפשר להוציא את כחלון מהליכוד, אבל לא את הליכוד מכחלון...

בכל אופן אם כבר מבטלים את התאגיד, אז לפחות שעל הדרך יחסלו את רשות השידור. לחזור אליה זה הדבר הכי הזוי שאפשר לעשות.

ובכלליות יהיה מעניין לראות את הסיידאפקטס, אם יהיו כאלו בכלל, לכל ההליך הזה.

אז מה אתם מהמרים? מי ימות - התאגיד, הרשות, או שניהם?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^מסכים לגמרי. לדעתי נתניהו מבין שחיסול סופי של רשות השידור יגרום לרעש יותר מדי גדול ולכן מעדיף לבצע את זה בשלבים.מזכיר קצת את החניקה האיטית של חברת החשמל שאינה רשאית לבנות תחנות כח חדשות בעוד הסקטור הפרטי בונה אותן, וכך אט אט מקטינים את כוחו של הועד המושחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

הקשור הגל לרכב.

אומרים לכם יש היום רכב מבזבז דלק, נתקע פעם בחודש, קוסמטית סה"כ בסדר אבל המראה מיושן, הברקסים שחוקים ולמרות שיש טסט אתם פשוט לא אוהבים לנהוג עליו. כן יש לכם קצת זכרונות טובים ממנו אבל לא מספיק כדי לשפוך עליו עכשיו אלפים.

המוסך אמר לכם שהאוטו יכול לסחוב עוד כמה שנים טובות אבל חווית הנהיגה עליו פשוט לא מצדיקה לקחת אותו לשים מקום.

התאגיד הוא רכב היברידי שהזמנת מהיבואן בלי לעשות עליו נסיעת מבחן. הוא יותר חסכוני, יש בו רכיבים איכותיים, טאומרים שהוא נוח. התנהגות הכביש שלו צפויה להיות טובה מאשר הרכב הישן למרות שיש אנשים שמפריע להם שחלוקת המשקל שלו היא לא מאוזנת במאה אחוז (יש בכלל דבר כזה? והאם זה מורגש?).

יש עכשיו כמה אופציות:

1. לבטל את ההזמנה של החדש מת לשלם דמי ביטול הזמנה ליבואן (יקרים) להשקיע ביישור קו באוטו הישן ולסחוב עם הגרוטאה.

2. לבטל את ההזמנה של החדש, לגרוט את הגרוטאה. ולהישאר עם הרכב חברה (לא לשכוח שהליסינג לא באמת שלך אלא של המעביד והוא משרת את האינטרסים שלו).

3. לחכות חודשיים עד שהרכב יגיע (היבואן הבטיח שב1.1.17 הוא על הכביש מוכן לנסיעה) לגרוט את הגרוטאה שעולה לך הרבה כסף כל חודש בדלק ותקלות. ולתת צ'אנס לרכב שמאוד האמנת בו כשאחיך (ארדן) המליץ לך עליו.

אני אומר 3.

מה לעשות שיש את ביבי שמביא שכירי חרב כמו ביטן שמוכנים לעשות מעצמם צחוק למען הבוס עם טיעונים מופרכים.

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

התאגיד הוא בסך הכל חברה ממשלתית חדשה. הוא יכול להיות כישלון מוחלט כמו כמעט כל החברות הממשלתיות וזה מה שהכי סביר שיקרה. מעטים יצפו בו בטווח הארוך כמו שהיה עם רשות השידור. בטווח הארוך הם יבכו על הרייטינג הנמוך ויגידו שהציבור טמבל שהוא מעדיף תכנים "בלתי ראויים" כמו כדורגל או מאסטר שף.

פורסם

מעניין שתמיד התכנים שהציבור אינו מעוניין בהם הם הכי "איכותיים" ולכן דורשים מימון מיוחד מכיסו של משלם המיסים.

לא ברור לי למה אני צריך לסבסד אופרה, במיוחד שמי שבעיקר צופה בזה זה העשירים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רוב מי שצופה באופרה הוא מי שמקום הולדתו והתרבות בבית שייכים למקום שבו צמחה האופרה. בדיוק כמו התזמורת האנדלוסית.

ולשניהם צריך לסייע במידה שווה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...