Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

המקביל לרבנים

איפה המקביל לאנשים שעומדים מול המצלמה ושרים בגאווה מוות לרבין?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

המהלומות האחרונות הזכירו לי משום את הפנינה הבאה:

מונטי פייתון - האיכרים והמלך

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

איפה המקביל לאנשים שעומדים מול המצלמה ושרים בגאווה מוות לרבין?

חבל על המאמץ פינדר.

מי שלא חי אז ולא ראה חדשות בזמן אמת - לא יבין עד כמה ההסתה הייתה עמוקה וממש לא בשוליים הקיצוניים.

מה שכן גם אז ביבי היה גאון טפלון ושלח את המיניונים שלו לחמם, כדי שיוכל לבוא אחר כך להגיד "רבין בוגד? מה פתאום בוגד? הוא טועה אבל לא בוגד"

• אהבתי 2
פורסם
לפני 41 דקות, hans כתב:

המהלומות האחרונות הזכירו לי משום את הפנינה הבאה:

מונטי פייתון - האיכרים והמלך

זה קטע מעולה, אבל אני לא מצליח לראות את הקשר... תוכל לעזור למתקשה?

לפני 11 דקות, flytomars כתב:

מה שכן גם אז ביבי היה גאון טפלון ושלח את המיניונים שלו לחמם, כדי שיוכל לבוא אחר כך להגיד "רבין בוגד? מה פתאום בוגד? הוא טועה אבל לא בוגד"

"לא מוות לערבים, מוות למחבלים"?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

וכמו שהיה את יגאל עמיר שרצח את רבין, היו קיצוניים שפתחו קבוצות וואטספ עם חיפוש של rpg ורימונים ששרפו פחים.

סיים שיט.

מכיוון שההודעה שלי זכתה לאזהרה, אשמח בבקשה אם תואיל להסביר לי איך מקבילים בין סהרוריים שטופלו לרוצח מורשע.

להנהלת הפורום, סליחה על הודעתי הקודמת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

זה קטע מעולה, אבל אני לא מצליח לראות את הקשר... תוכל לעזור למתקשה?

אסוציאטיבי בלבד... כל הקטע של סמכות להכריע בנושאים, אולי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

מכיוון שההודעה שלי זכתה לאזהרה, אשמח בבקשה אם תואיל להסביר לי איך מקבילים בין סהרוריים שטופלו לרוצח מורשע.

להנהלת הפורום, סליחה על הודעתי הקודמת.

לא הבנתי למה קיבלת אזהרה.

בכל מקרה, ה"סהרוריים שטופלו" נשארו סהרוריים רק בגלל שהם טופלו.

פורסם (נערך)

הסהרוריים האלו לא מייצגים מיעוט שבמיעוט. 

חלקם הוסגרו לרשויות על ידי אנשים שמוחים נגד נתניהו וחושבים שהוא האסון הכי גדול לעם היהודי בעשורים האחרונים.

זה לא היה המצב במחנה שארגן את הפגנות השנאה נגד רבין ז"ל. רחוק מכך שנות אור. ריבונו של עולם, רבנים הוציאו עליו דין רודף. מה חשבו שיקרה??

מי הרבנים של מחנה "רק לא ביבי?"

גרבוז? 

אהרן ברק?

דן חלוץ?

משה רדמן?

שקמה ברסלר?

מישהו מאלה, או אחרים, אבל עם שיעור קומה לא איזה מטורלל, רמז משהו על כך שצריך לפגוע פיזית בראש הממשלה המכהן שלנו? שקרא לו רוצח ובוגד?

טענתי בהודעה הקודמת, שזכתה לאזהרה (אני מניח בגלל התבטאות שלדעת המנהל היתה לא ראויה), הייתה שלא ניתן להשוות בכלל ושאין דמיון.

תראה לי דמיון. תראה לי משהו שמקביל להנהגה של מחנה מוסת שרוצה לפגוע בנתניהו. תראה לי מקבילה לרבנים שמוליכים ציבור. שכותבים פסק הלכה, שעושים טקסים דתיים כדי שהאיש ייפגע.

זה שאיזה אמן בשקל עשה בובה ערומה של שרה - זה לא נחשב. זו דביליות (שלדעתי חוסה תחת חופש ביטוי). זה שסטודנטית שמה כרזה עם חבל תלייה וכתבה hope... זה קשקוש.

ולמען הסר ספק - מי שמתבטא בעד פגיעה פיזית בראש ממשלה, שר או ח"כ - מגיע לו מעצר וחקירת שב"כ.

וגם למי שקורא לפגיעה פיזית בשופט.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, פריג'י כתב:

משה רדמן?

https://www.ynet.co.il/news/article/sywepvdhjl

בסך הכל השווה אותו להיטלר, לכאורה, ואמר שהוא בוגד בעתיד של המדינה.

אבל עכשיו תסבירו למה זה לא "אותו דבר", או שהוא "לא התכוון".

ואת זה מצאתי אפילו בלי להתאמץ - תוצאה ראשונה של חיפוש בגוגל.

אתם צריכים להתחיל לפתוח את העיניים ואת האוזניים, או להפסיק לצרוך "חדשות" מאורי משגב, הארץ, ושאר אמצעי התעמולה.

אה ולא צריך אפילו להתאמץ להראות "הסתה", כי כבר עברתם את השלב הזה - ירי זיקוקים לעבר מעון ראש הממשלה, ניסיון ליצור טבעת אש סביב הבית בירושלים, הפנסיונרית החביבה שרצתה לקנות RPG כדי לירות בו.

כל הפעולות הללו או ה"גיבורים" שלהם זכו לתמיכה או אף להערצה של הפעולות שלהם, במידה כזאת או אחרת, וכמעט תמיד הקו של השמאל זה ש"זה לא כזה נורא".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שלא הבנת וקשה לי להסביר לך.

אבל אנסה.

שוב

משה רדמן לא מייצג אף אחד חוץ ממשה רדמן.

יש לו אפס חסידים, תלמידים, כאלו שירימו יד.

הוא אדם שצועק בהפגנות עם מגאפון.

הוא לא שונה מזה שיושב בטקס המשואות ביציע הכבוד אחרי שצולם באופן קבוע עם שלט שמאלנים בוגדים. סתם איש.

והוא לא השווה אותו להיטלר אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

הוא אמר שעברנו את היטלר ואת פרעה, ואת המן, ואת המנדט. עובדות היסטוריות. מכאן להגיד השווה אותו ל- זו כבר חוסר הבנת הנקרא בקטע רע.

אולי נאשים גם את מאיר אריאל שהשווה את חברת החשמל לפרעה?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

משה רדמן לא מייצג אף אחד?   כן בטח.

הוא רק היה אחד מ"מובילי המחאה", רק צורף לדמוקרטים, ורק נתמך בצורה רחבה בקרב חוגי השמאל.

אבל זה כמו עם "טרור" - ברגע שזה איזה ערבי מבצע פיגוע ירי או דקירה, זה מפגע בודד, או הוא רב עם אשתו או זה בגלל הכיבוש, אבל ברגע שכמה פרחחים מנוער הגבעות מרססים גרפיטי, אז זה "טרור יהודי" וכדומה.

וזה לא רק רדמן, אני יכול לחפש ולהביא פה ציטוטים ואמירות של הרבה אנשי ציבור או "מובילים" או דמויות בשמאל, שאמרו אמירות קשות, שאם היו מגיעות מהימין, זה היה פותח כל מהדורת חדשות, אבל איך אומרים, הגמל לא רואה את הדבשת.

הרי זה כמו שברגע שבית המשפט לא מתיישר עם השמאל, פתאום זה בסדר לבקר אותו, למשל השופט מזרחי ונושא המחלה של נתניהו, אבל שם מספרים לנו זה לא "בית המשפט", זה שופט ספציפי.

כנ"ל לגבי בית החולים הדסה והרופאים שם - ברגע שהם איכשהו "בצד" של נתניהו, אז דמם מותר, ולא צריך יותר לשמור על הכבוד שלהם.

וכנ"ל לגבי שומרי סף - אם זה טוב לשמאל, אז הם שומרי סף, אבל אם איכשהו זה נגד השמאל, למשל יעל קוטיק, אז היא פתאום "מקורבת" של לווין, היא העתיקה במבחן בכיתה ד, היא לא ראויה וכדומה וכדומה.

בקיצור, וכמו שכבר אמרתי לא פעם, לצביעות של מחנה השמאל אין גבולות.

• אהבתי 1
  • משעמם 1

פורסם

אז הקנצלר מרצ אומר את מה שכול הסמולנים אומרים כבר תקופה:

ציטוט

"The Iranians are clearly stronger than expected and the Americans clearly have no truly convincing strategy in the negotiations either," Merz said during a school visit in Marsberg, a town in his home region of Sauerland.

"The problem with conflicts like this is always: you don't just have to get in, you have to get out again. We saw that very painfully in Afghanistan for 20 years. We saw it in Iraq."

"At the moment, I do not see what strategic exit the Americans will choose, especially since the Iranians are clearly negotiating very skillfully — or very skillfully not negotiating," he said.

כן, הוא סמולני, שונא ישראל, אוהב ערבים, בלה בלה בלה. הנקודה שלו אבל תקפה. 

[כמובן שבטמקא בעברית לקחו וקיצצו עוד יותר כדי שהוא ישמע אחרת, בגלל זה הלכתי ל DW]

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מדהים. אין שום קשר בין העריכה והתרגום הטמקאי למקור - 

אם כי גם פה זה כבר תרגום מגרמנית לאנגלית.

ניתוח די מדויק. לא כל כך משנה אם יש אסטרטגיה אמריקנית ומהי, האיראנים נכלוליים ולהם יש אסטרטגיה...

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם

הכוונה שלי היא שכשאני קורא:

ציטוט

וא טען כי איראן "משפילה" את ארה"ב - וכי היא התגלתה במלחמה כחזקה, כשכוונתו כנראה ליכולתה לחסום את מצר הורמוז האסטרטגי.מרץ טען כי אינו רואה דרך לסיום מהיר של המלחמה, מפני ש"האיראנים חזקים הרבה יותר ממה שחשבו, ולאמריקנים בבירור אין אסטרטגיה משכנעת למשא ומתן". על טראמפ הוא אמר כי "די ברור שהוא נכנס למלחמה הזו כשאין לו כלל אסטרטגיה" - והוסיף כי את המצב מסבכת עוד יותר העובדה שהאיראנים "מוכשרים מאוד במשא ומתן - או יותר נכון, מוכשרים למדי באי משא ומתן". התוצאה, כך הוא צוטט אומר, היא ש"אומה שלמה מושפלת על ידי הנהגת איראן, בפרט על ידי משמרות המהפכה".

לי הדרך שהם חתכו את הציטוטים נראת שונה מהציטוטים (המתורגמים ל) אנגלית

אולי זה רק אני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אז הקנצלר מרצ אומר את מה שכול הסמולנים אומרים כבר תקופה:

ואת זה הוא קובע על סמך מעורבותו בלחימה ובמשא ומתן, או על סמך היותו מומחה בתחום?

האיראנים דווקא מתגלים כנמר של נייר, אחרי שפגענו אנושות בכל הפרוקסי שהם בנו במשך שנים והשקיעו בהם מיליארדי דולרים, אחרי שחיל האוויר טייל שם בשמי המדינה כאילו זה מונית שירות בתל אביב, ואחרי שהם הרסו את היחסים עם מדינות המפרץ.

הקנצלר כנראה למד מ"חברו" הצרפתי איך לפתוח רגליים, כי בינתיים טראמפ עושה להם את העבודה. 

האירופאים אולי היו מתעוררים כשטילים איראנים היו מתחילים לעוף להם מעל הראש (הטיל שניסו לשגר לאי דייגו גרסיה, יכול, בתיאוריה, להגיע גם לגרמניה, וזה אחרי שהאיראנים סיפרו שהם לא מפתחים טילים לטווח כזה).

בקיצור, זה שהוא לא יודע או לא מבין, לא אומר שאין אסטרטגיה או שאיראן לא הוכתה קשות.

• תוכן חדש...