Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

ובינתיים טראמפ

מה עם לכתוב על הפתיחה שהובטחה?

מה עם להגיב על ה 'דונט' של טראמפ על לבנון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חכה, לפי הפוסטים האחרונים יכול להיות שתכף מתחילים סבב ב'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

חכה, לפי הפוסטים האחרונים יכול להיות שתכף מתחילים סבב ב'.

על כל פוסט שלו אפשר למצוא אחד נגדי.

למדתי להתעלם מהקשקשת שלו (שלדעתי היא מכוונת). הוא נותן קונטרה יפה לאיראנים מבחינת חוסר עקביות. זה דווקא יפה בעיני.

בקיצור, חשוב מה עושים, לא מה אומרים.

ומבחינת עושים מה שקרה מאז הפסקת האש זו הבלוקדה האמריקאית על הספנות האיראנית, שמכניסים את איראן גם לסד של לו"ז ודחיפות להסדרה. גם זה יפה בעיני.

כמה זה עובד, נחייה ונראה. 

לפני 37 דקות, David32 כתב:

בסדר גמור. אנחנו לא עובדים לבד. בכל המלחמות שלנו, 56', 67' ו-73', האמריקאים עצרו אותנו כשהם חשבו שהנזק גדול מהתועלת, והם לא נלחמו איתנו שכם אל שכם אז.

כל קולות הנהי מוזרים בעיני, בייחוד שהם באים מאלו שברכו על זה שטראמפ כפה גם את הפסקת האש בעזה.

דרך אגב, כמה מזה זו כפייה וכמה זה הצגה... לא יודע.

כך או כך, העיקר הוא איראן. תפתור את זה, פתרת או הקלת על המצב בלבנון.

כל הסיסמא הזו של "להמשיך עד שנגמור את חיזבאללה", זו יותר פנטזיה ממשהו שאפשר לבצע אופרטיבית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי המעשים, מגיעים לאזור עוד ועוד כוחות ומלא מטוסי מטען נחתו בישראל בשבוע האחרון ויש עוד בדרך. כנראה מביאים בהם את השלום למזרח התיכון.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני שעתיים, David32 כתב:

מה עם לכתוב על הפתיחה שהובטחה?

אז לא פתחו. מה נראה לך שיקרה, טראמפ יתקפל?

למרות שאנשים אוהבים לספר לעצמם שטראמפ מצייץ לפי קפריזות, ברוב המקרים לכל ציוץ יש מטרה. למשל, מספר שמיצרי הורמוז נפתחים ויש הסכם - מחירי הנפט צונחים והבורסה עולה.

לפני שעתיים, David32 כתב:

אמר דונט, ו...?

הוא אמר דונט גם אחרי המבצע הקודם באיראן. זה הפריע לו לטחון אותם שוב?

בלבנון צה"ל כבש ומחזיק ברצועת בטחון בתוך שטח לבנון, וממשיך לפעול שם כאילו אין הסכם.

כנ"ל בעזה - יש "הסכם", אבל צה"ל ממשיך להחזיק במעל למחצית משטח הרצועה, וממשיך לסכל מחבלים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ובינתיים טראמפ:

Screenshot_20260419-115131_Samsung Internet.jpg

כמה שהליקוק עכוז הזה הוא נעים, זו עוד אחת מהודעות טראמפ שאין להן יותר מדי חשיבות למצב הקיים, לא תורמת במיוחד ולא מציגה משהו חדש.

בניגוד, למשל, להכרזה המוקדמת שלו על הפסקת האש בלבנון (ששוב, אני לא חושב שהיא טובה או רעה באופן מוחלט, אלא שכמו כל דבר, יש לה צדדים לכאן ולכאן).

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

בלבנון צה"ל כבש ומחזיק ברצועת בטחון בתוך שטח לבנון, וממשיך לפעול שם כאילו אין הסכם.

זה הצד הטוב.

הצד הרע או שאיבדת את יכולת הפעולה בשאר השטח, יש חזרה של תושבים וכו'.

שוב, לא חושב שזו קטסטרופה או אפילו טעות, בהסתכלות על כל המצב, אבל אי אפשר להציג את זה כדבר חסר משמעות עבורינו.

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

למרות שאנשים אוהבים לספר לעצמם שטראמפ מצייץ לפי קפריזות, ברוב המקרים לכל ציוץ יש מטרה. למשל, מספר שמיצרי הורמוז נפתחים ויש הסכם - מחירי הנפט צונחים והבורסה עולה.

גם לי נדמה שהוא משחק עם מחירי הנפט כדי לעקר חלקית את המצור האיראני. גם כדי לייצר חיץ בשלטון באיראן, שחסר כרגע את המנהיג העליון שייקבע סופית לאן הולכים.

כלומר, הוא יותר יוצר ערפל עם ההכרזות שלו ממכריז על מה קורה בפועל.

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

אם המטרה היא החזקת שטח שאתה בו ברווז במטווח אז זה הישג כביר אבל אם המטרה היא לחסל איום על ישובי הצפון עשית חור בים.

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

כנ"ל בעזה - יש "הסכם", אבל צה"ל ממשיך להחזיק במעל למחצית משטח הרצועה, וממשיך לסכל מחבלים.

גם כאן, אם המטרה היא החזקת שטח אז הצלחה כבירה אבל אם המטרה היא הורדת חמאס מהשלטון והסרת האיום שלו אז שוב כישלון גמור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

בסדר גמור. אנחנו לא עובדים לבד.

אבל לא שאלתי אותך... שאלתי אותו בכוונה.

לפני שעה, gadik6 כתב:

מחירי הנפט צונחים והבורסה עולה

ומישהו מרוויח על הדרך עם קצת מידע פנים. 

לפני שעה, gadik6 כתב:

אמר דונט, ו...?

הפעם אתה בעד אני מבין. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

גם כאן, אם המטרה היא החזקת שטח אז הצלחה כבירה אבל אם המטרה היא הורדת חמאס מהשלטון והסרת האיום שלו אז שוב כישלון גמור.

זה לא כישלון גמור, כי בשלטון או לא בשלטון זה (1) לא הפרמטר היחידי לכוחו של החמאס ו-(2) כמה כוח יש לשלטון זה גם לא דיכוטומי.

בכלל, כל הביטויים בקצוות מ-ניצחון מוחלט ועד כישלון גמור, הם פשוט פשטנות לא נבונה.

פורסם

אני סופר עד 3 אם אתם לא מקשיבים למה שאני אומר אתם מקבלים עונש

אאאאחחחחדדדדד

שתיייייייים

שתייייים ורבעעעעע

שתייייים וחציייייייי

מה זה מזכיר לכם?

פורסם
לפני 57 דקות, falou כתב:

זה לא כישלון גמור, כי בשלטון או לא בשלטון זה (1) לא הפרמטר היחידי לכוחו של החמאס ו-(2) כמה כוח יש לשלטון זה גם לא דיכוטומי.

בכלל, כל הביטויים בקצוות מ-ניצחון מוחלט ועד כישלון גמור, הם פשוט פשטנות לא נבונה.

כשאתה מגדיר את זה כמטרת המלחמה וחמאס לא רק קיים אלא שולט, מתחזק ומשתקם אז זה כישלון גמור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ושוב חוזרים לסמנטיקה מול מהות / מציאות...

שאחזור לסמנטיקת השלום מהניינטיז? קיימים ציטוטים מוקלטים למכביר.

100 אחוז מגיבורי המקלדת שמייללים ש"ביבי לא סימן מטרות ריאליות" היו מזועזעים באותה מידה אם כן היה מגשים מילולית את המטרות ומחסל את היישות הפלסטינית באמצעות כיבוש בפועל או הפצצות שטיח.

פוזיציה בקיצור.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

כל קולות הנהי מוזרים בעיני, בייחוד שהם באים מאלו שברכו על זה שטראמפ כפה גם את הפסקת האש בעזה.

מזכיר שהפסקת האש בעזה הגיעה יחד עם שחרור כל החטופים החיים והמתים. זה פרט מאוד חשוב בהשוואה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

בגדול אני מסכים איתך לגבי הטענות הדיכוטומיות.

אבל תראה מי חולק עליך:

image.thumb.png.1e0bb320a8722f9995821bef008d82ab.png

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...