Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, EliC25 כתב:

אני לא אגיד כמו @יובל .מ. שהמתנקש מייצג את מחנה השלום

אבל באותה נשימה אני גם מצפה שלא יגידו שיגאל עמיר מייצג את מחנה הימין, ובכל זאת - זו לא המציאות כבר 30 שנה. האמירה 'רצחתם את רבין' חוזרת על עצמה ללא הרף.

אני לא באמת טוען שזה כל הדמוקרטים, אבל אם בעבר היו מייחסים כל דבר לימין כ"אלימים", היום אלה שמציתים מדורות, רכבים, או לחילופין שולחים סבתות לחפש רקטות rpg נמצאים המון פעמים בצד ה"ליברלי".

וקל לראות איך כולם פה קפצו.

פורסם
לפני 25 דקות, EliC25 כתב:

אז בעצם כל התנגדות אגרסיבית לטרמפ, דהומניזציה שלו היא רצח? טוב לדעת.

תשכיל אותנו ותצביע על המקבילה הליברלית לרבנים שהוציאו דין רודף ולהפגנות שבהם צועקים ״רבין בוגד״. אהה וגם המקבילה לבן גביר שהתפאר בזה שהגיע לסמל מכונית השרד.

אני לא אומר שהימין רצח את רבין, אבל יגאל עמיר לא היה מפגע בודד, אלא חלק מתנועה קיצונית לא זניחה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא שמעת בהפגנות ״נתניהו בוגד״? וכל מיני שלטים שאומרים את אותו דבר בדיוק?

מפגינות שמנסות לפרוץ לקיסריה? כאילו,ֿ מה, אנחנו באותה פלנטה?

לענייננו - לא חייבים לחפש בכוח את הסימטריה בין ארצות הברית על שלל נשקיה לבין פה.

בכל הקשור לסימטריה של הטירוף בארצות הברית - כרגע המטוטלת מטיילת בצד השמאלי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

תשכיל אותנו ותצביע על המקבילה הליברלית לרבנים שהוציאו דין רודף ולהפגנות שבהם צועקים ״רבין בוגד״. אהה וגם המקבילה לבן גביר שהתפאר בזה שהגיע לסמל מכונית השרד.

אני לא אומר שהימין רצח את רבין, אבל יגאל עמיר לא היה מפגע בודד, אלא חלק מתנועה קיצונית לא זניחה.

תתבייש לך, גרמת לי להגן על ביבי:

https://youtube.com/shorts/8Ckzkk64A0M?si=APvAg2hTjoPOjibO

פורסם
לפני 5 דקות, hans כתב:

לא שמעת בהפגנות ״נתניהו בוגד״?

אני הייתי בהפגנות ולא שמעתי.

אתה, אני מניח, לא היית בהפגנות ובכל זאת הצלחת לשמוע.

ברכותיי, ניחנת בשמיעה על אנושית.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

תתבייש לך, גרמת לי להגן על ביבי:

איפה כתבתי ביבי בתגובה שלי?

אתה חייב לעבוד על הבנת הנקרא. זה כבר מתחיל להיות מביך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

🙊🙉🙈 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

🙊🙉🙈 

מתנצל, אבל איך אומרים? facts don’t care about your feelings 

ואם כבר אתה בקטע, השלט ״שמאלנים בוגדים״ היה תלוי מול בית ראש הממשלה חודשים ארוכים. מעולם לא שמענו גינוי על זה ותולה השלט ישב ביציע הכבוד בטקס הדלקת המשואות בשבוע שעבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הטענות שנתניהו בוגד ממוחזרות אצל משפיעני רל״ב שונים ומשונים בוריאציות שונות. זה לחלוטין שם...

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זלא״ד

כמו שרשמתי לספריאל - כשלא נוח לכם אתם מחפשים תירוצים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אני הייתי בהפגנות ולא שמעתי.

אתה, אני מניח, לא היית בהפגנות ובכל זאת הצלחת לשמוע.

ברכותיי, ניחנת בשמיעה על אנושית.

איפה כתבתי ביבי בתגובה שלי?

אתה חייב לעבוד על הבנת הנקרא. זה כבר מתחיל להיות מביך.

ואם אתה לא מצליח לעשות את ה1+1 הבעיה אצלך.

פורסם

עובדות:

נתניהו העסיק בלשכתו אנשים בלי סיווג בטחוני שקיבלו כסף מקטאר.

נתניהו אישר למצרים לרכוש צוללות מגרמניה ללא התיעצות עם מערכת הבטחון.

האם אני אשים שלט נתניהו בוגד? חד וחלק לא.

האם "שמאלנים בוגדים" כאמירה, לאור העובדות הנ"ל, חמורה יותר? לעניות דעתי כן.

פורסם (נערך)

@יובל .מ. אתה מדהים! אתה קוסם! אתה מכיר את פרטי האירוע לפני חוקרי ה-FBI! 

פשוט מדהים איך אתה ושכמותך מגיע למסקנות בלי בסיס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

כשלא נוח לכם אתם מחפשים תירוצים.

נתניהו בוגד, מגיע מהאגפים הכי קיצונים של הרלביסטים. וגם זה באמירות מתוחכמות ולא בצורה ישירה.

שמאלנים בוגדים, מגיע מהמקורבים של השרים ושל ראש הממשלה. מהאנשים שזוכים לכיסא כבוד בטקס הכי רשמי שיש במדינה.

לכן: זלא״ד.

הסימטריה המזויפת שלך, שבה פיל שווה ערך לנמלה, מעידה על הצלחת מנגנון זיבולי המח של עמית סגל וינון מגל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

נתניהו בוגד, מגיע מהאגפים הכי קיצונים של הרלביסטים. וגם זה באמירות מתוחכמות ולא בצורה ישירה.

שמאלנים בוגדים, מגיע מהמקורבים של השרים ושל ראש הממשלה. מהאנשים שזוכים לכיסא כבוד בטקס הכי רשמי שיש במדינה.

לכן: זלא״ד.

הסימטריה המזויפת שלך, שבה פיל שווה ערך לנמלה, מעידה על הצלחת מנגנון זיבולי המח של עמית סגל וינון מגל.

בלבול מוח בנוהל.

דיברנו על ההסתה שהייתה מול רבין, קרי "תביאו את המקביל לרבנים עם הפולסא בלה בלה בלה".

המקביל לרבנים אלה הארגונים היותר קיצונים במחאה, וכמו שהיה את יגאל עמיר שרצח את רבין, היו קיצוניים שפתחו קבוצות וואטספ עם חיפוש של rpg ורימונים ששרפו פחים.

סיים שיט.

והעובדה שאתה מבלבל את המוח כי אתה רושם שזה מגיע מהאגפים הקיצונים אבל לפני שנייה רשמת "הייתי בהפגנות ולא שמעתי", אז שיקרת.

מנגנון הbds חזק אצלך גם בתחום הפוליטי של מדינת ישראל, שאפו.

לפני 16 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. אתה מדהים! אתה קוסם! אתה מכיר את פרטי האירוע לפני חוקרי ה-FBI! 

פשוט מדהים איך אתה ושכמותך מגיע למסקנות בלי בסיס.

קל.

פורסם

גם זה היה לך כל כך קל?

תפסיק לקפוץ למסקנות לפני שהחוקרים פרסמו את אלה שלהם. זה אולי קל, אבל לא חכם. ואם אתה מגיע למסקנות כדאי שתסייג אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...