Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת את המשפט עעד הסוף? אני אחזור על החצי השני שלו: מחכה שהחוקרים יסיקו מסקנות. קאפיש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אם יש משהו שלא חסר בארצות הברית, זה מופרעים עם גישה לנשק. למתג את זה כ״מחנה השלום״ זה קשקוש. באותה מידה אפשר לקשר את כל מקרי המאס שוטינג למחנה הרפובליקני, כי הפרופיל של היורה הממוצע הוא נוצרי, לבן, רווק.

למעט המקרים בהם מדובר בטרנסגנדר שיורה בחצי בית ספר כמובן.

לפני 25 דקות, sperial כתב:

קראת את המשפט עעד הסוף? אני אחזור על החצי השני שלו: מחכה שהחוקרים יסיקו מסקנות. קאפיש?

ברור, כי תומך MAGA היה מבצע את זה.

די נו זה תמיד כשמשהו לא נוח לכם אתם מחפשים תירוצים.

פורסם

לך תקרא על ההתנקשות ברייגן, תבין שחלק מההתנקשויות האלה בכלל לא קשורות לפוליטיקה. אבל אצל אנשים כמוך זה תמיד ״שמאל״ בלי לחכות לממצאי החקירה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מחנה השלום האמריקאי מנסה שוב לרצוח את טראמפ.

מהאנשים שהפחידו אותנו מבלאגן של אורבן.

על פניו לא נראה שזה משהו מאורגן. בן אדם בודד שמסתער על עמדת אבטחה, צריך להיות ממש סתום כדי להאמין שתצליח להגיע ככה לנשיא עצמו. 

זה שהמטומטם תרם לקמפיין של קמלה לא אומר שיש ארגון סודי של "אנשי שלום" ששלח אותו לרצוח את טראמפ. אם כבר, הנסיונות האלה רק תורמים לפופולריות של טראמפ אז זה ממש דבילי לארגון מרושע שרוצה להפיל אותו לעשות דברים כאלה שברור שיכשלו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עשו סדרה באמת מצוינת על הרצח של הנשיא גארפילד. Death By Lightning.

שם הסדרה נגזר ממשפט שהוא אומר שם לגבי רצח של נשיא. 

דפקטים עם גישה לנשק יש בהמוניהם.

אף אחד פה מאלו שלא סובלים את טראמפ, וגם אלו שבטוחים שהוא סכנה נוראית לאנושות ולסדר העולמי - לא רוצים לראות אותו נרצח. וגם לא את ראש הממשלה שלנו. לא רוצים שירצחו אותו.

מחנה השלום, מה זה אומר באמריקה בכלל?.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

צריך הרבה מאוד טרנסגנדרים יורים בשביל שהממוצע יזוז.

https://www.factcheck.org/2025/09/few-mass-shooters-have-been-transgender/

נו כי טרנס זה מושג שלא היה קיים לפני 1995.

נדמה לי שיובל פספס מרכאות, אבל לפי איך שהמחנה קופץ כנראה שכוונתו הובנה לאשוריה.

זה גם המחנה הצודק והמבין והחכם והיודע-כול שאף פעם לא צעק בשום הפגנה ״מוות ל{משהו}״, בטח לא בעשור האחרון

ולא הכין שום קרקע אידיאולוגית לשום מעשה חל וחסיסה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בתור זהות? לא קיים.

אם השדה הזה לא מופיע במסמכים רשמיים (כמו שהוא מופיע עכשיו, אגב, בכל מסמך רפואי אמריקני)

אז הוא לא יופיע בפילוחים סטטיסטיים. טפטוף הטרפת למסמכים החלה לא לפני 2010.

הפוזיציה תפסה את ההיגיון בגרון והטביעה אותו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא אגיד כמו @יובל .מ. שהמתנקש מייצג את מחנה השלום

אבל באותה נשימה אני גם מצפה שלא יגידו שיגאל עמיר מייצג את מחנה הימין, ובכל זאת - זו לא המציאות כבר 30 שנה. האמירה 'רצחתם את רבין' חוזרת על עצמה ללא הרף.

• אהבתי 1
פורסם

הימין הקיצוני קנה את. ההתייחסות בזכות - מכיכר ציון באוקטובר 1995 ועד חבורת המתנכלים למתנגדי נתניהו היום.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

הימין הקיצוני קנה את. ההתייחסות בזכות - מכיכר ציון באוקטובר 1995 ועד חבורת המתנכלים למתנגדי נתניהו היום.

תזכיר לנו מה היה בכיכר ציון ?

רק אל תגיד לי רבין במדי אס אס…

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

אז בעצם כל התנגדות אגרסיבית לטרמפ, דהומניזציה שלו היא רצח? טוב לדעת.

פורסם

הפגנה חוקית - לגיטימית בכל מדינה דמוקרטית.

שימוש בנשק חם (אפילו רק איום) ובוודאי וירי במאבטח - זה (ניסיון ל)רצח. אין לזה לגיטימיות בשום מקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים הזויים כאלה בהחלט יכולים לשאוב השראה מהפגנות חוקיות. רק שזה לא אומר שמי שארגן את ההפגנה הוא זה שאימן אותם ושלח אותם לרצוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...