Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, לא זוכר מי פה התייחס לזה, אבל ההחלטה בכלל להתעסק בכניסה של טליב וכו' לישראל זה פאסיב אגרסיב ברמה של ילדים בני 5. מדהים שזו אשכרה מדיניות החוץ שלנו.

לא מסכים...

ההחלטה של טראמפ די חכמה ומשרתת את האינטרסים שלו - מעלה אותן לכותרות וצובע את המפלגה הדמוקרטית יחד עם שתי אלו, תחת ההנחה שהן לא בדיוק מגנט אלקטוריאלי (אלא אם פלוני סבור שהוא עושה את זה מתוך תחושת שליחות של ציוני נלהב ...).

ההחלטה של ביבי לא קשורה ל״פאסיב אגרסיב״, אלא לזה שהוא נאמן לטראמפ ורוקד לצלילי הטוויטר שלו. אפשר לומר שזו אסטרטגיה נבונה, אפשר לומר שזו אסטרטגיה שגויה, איש איש ודעתו. בתור מי שמאמין ב delaying short term gratification for long term rewards, אני חושב שהתנגחות עם חברות קונגרס אמריקאיות עלולה לשדר משהו לא טוב כלפי חוץ (הן ארה״ב והן העולם). אפילו בן שפירו, לא השמאלן הכי פרוגרסיבי במחבת, מסכים שזה צעד לא חכם. אבל אני גם חושב שלפוליטיקאים ישראל בכלל, בטח ובטח (ובטח) לביבי בפרט, אין שום חזון ארוך טווח. זה פשוט לא מעניין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ה

ולא, אם אדם כמוהו מסוגל להבחר לנשיאות ארצות הברית בלי שום רקע קודם בממשל, אז זה לא הישג וזו לא אינטיליגנציה.

אם זה לא הישג להיבחר לתפקיד הכי רם על פני כדור הארץ אני לא יודע מה כן. נראה אותך מצליח לשכנע אנשים להצביע עבורך לכנסת או לראשות העיר או אפילו לועד הבית.

היה לו הון התחלתי, נכון, אבל הוא לקח את זה לרמה אחרת לגמרי.

אתה סתם מקטין אותו.

אובמה גם הקטין אותו וכעבור מספר שנים מסר לו את המפתחות לבית הלבן.

זה לא הישג?

פורסם
תגדיר אינטיליגנציה.

הוא לא צריך, עשו את זה בשבילו.

ההגדרה הבסיסית, או הכוללנית ביותר היא שאינטליגנציה היא היכולת להבין דבר אחד מתוך אחר ולהבחין ביניהם.

יש הגדרות מפורטות יותר, כמו למשל: היכולת ללמוד, להבין ולשפוט ו/או היכולת לגבש דעה מבוססת על היגיון.

מנת משכל, מתפלגת נורמלית באוכלוסיה והוכח שיש קשר ישיר בין רמות גבוהות שלה לבין הצלחה בחיים, אך הקשר לא הכרחי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מתבלבל בין גסות לבין טיפשות. אלה תכונות לא קשורות זו לזו. בנוגע לאוצר מילים - הבחירה שלו במספר זעום של מילים היא *מודעת*.

לא הסגנון שלך? מקובל. גם לא הסגנון שלי. אז מה.

בנוגע לאי הבנה שלך בטלוויזיה, אני לא אשתמש במילה "בורות" כדי לא להעליב פה אף אחד, אבל זה מתקרב. עזוב

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם חמור היה מצליח לסיים תואר ראשון בטכניון בהנדסת חשמל, הייתי אומר לך שלסיים תואר כזה זה לא הישג. אז גם להבחר לנשיאות ארה"ב לא.

פורסם (נערך)

נראה אותך מקים מפלגה ומצליח לגרד אפילו מנדט אחת.

טראמפ הוא 30 רמות מעל כל מי שנמצא כאן בפורום. קשה לקבל את זה, אני יודע, אבל זה מה יש.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
ההחלטה של ביבי לא קשורה ל״פאסיב אגרסיב״, אלא לזה שהוא נאמן לטראמפ ורוקד לצלילי הטוויטר שלו. אפשר לומר שזו אסטרטגיה נבונה, אפשר לומר שזו אסטרטגיה שגויה, איש איש ודעתו. בתור מי שמאמין ב delaying short term gratification for long term rewards, אני חושב שהתנגחות עם חברות קונגרס אמריקאיות עלולה לשדר משהו לא טוב כלפי חוץ (הן ארה״ב והן העולם).

ההימור של ביבי על המפלגה הרפובליקנית השתלם לו, ובגדול. הוא מעדיף לשמור על קשרים טובים עם הבית הלבן, הזרוע הביצועית של הממשל האמריקאי שיש לה השפעה ישירה ומיידית על ישראל (בטח בהתחשב במי שיושב שם), במחיר של פגיעה זניחה בשתי חברות קונגרס אנונימיות מהמפלגה הדמוקרטית שאין להן שום השפעה אסטרטגית, שכנראה ייעלמו מהמפה הפוליטית כלעומת שבאו.

לעשות את הצעד ההפוך, לדחות את הבקשה של טראמפ כדי לצאת נחמד עם המפלגה הדמוקרטית, היה הרבה יותר גרוע.

פורסם
לא מסכים...

ההחלטה של טראמפ די חכמה ומשרתת את האינטרסים שלו - מעלה אותן לכותרות וצובע את המפלגה הדמוקרטית יחד עם שתי אלו, תחת ההנחה שהן לא בדיוק מגנט אלקטוריאלי (...) אבל אני גם חושב שלפוליטיקאים ישראל בכלל, בטח ובטח (ובטח) לביבי בפרט, אין שום חזון ארוך טווח. זה פשוט לא מעניין.

אבחנה נכונה. הקרקס הזה מתאים לטראמפ.

אגב, אני לא חושב שיש לקרקס הזה איזו משמעות לטווח ארוך עבור ישראל, סתם רעש צדדי בחדשות.

אפשר להכליל באופן די גורף על הפוליטיקה בכלל שהיא כולה מבוססת על טווח קצר, לפחות כלפי חוץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נראה אותך מקים מפלגה ומצליח לגרד אפילו מנדט אחת.

טראמפ הוא 30 רמות מעל כל מי שנמצא כאן בפורום. קשה לקבל את זה, אני יודע, אבל זה מה יש.

לא ידעתי שטראמפ הקים מפלגה. אתה משום מה משייך את העובדה שהוא נבחר לאיזשהן תכונות אופי חיוביות שיש לו, אני בוחר לראות בזה את מה שזה במציאות - העובדה שאדם כל כך רדוד וגרוע הצליח להבחר מעידה יותר על השיטה מאשר עליו. הוא כמו רון קובי, רק בגדול (כמו באמריקה).

פורסם

אני עדיין לא מבין מי קבע שבחירה לתפקיד נחשבת הוכחה לאינטלגנציה.

כשהייתם בתיכון, הילד הכי מקובל בכיתה היה הכי חכם?

אצל בעלי חיים, יש עדות כלשהי לכך שמי שמנהיג עדר כזה או אחר הוא הכי אינטלגנטי?

בטח כבר הבאתי את הדוגמא, אבל כשהייתם בצבא - לא פגשתם קצינים בכירים למדי שהיו מטומטמים להחריד?

טראמפ לא היה לבד בתהליך. מאחורי כל פוליטיקאי מסתתרים המוני יועצים. חלקם יותר מוחצנים, כמו בנון, חלקם לא. מכיוון שאף אחד מאיתנו הוא כנראה לא מנהל קמפיינים ברמות כאלו, אנחנו רק יכולים לנחש איפה עובר הגבול, עד כמה טראמפ חכם או מטומטם ואם הוא מתבטא כמו מפגר כי רק לזה הוא מסוגל, או כי הוא מתוחכם וככה כובש את העולם סביב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההחלטה של ביבי נובעת מהעדפות הקהל שלו. הבחירות אצלנו בעוד חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לא ידעתי שטראמפ הקים מפלגה.

דיברתי בהקשר הישראלי.

אתה יודע מה לך להיבחר לבית הנבחרים.

זה קל, לא? כל חמור יכול.

אתה משום מה משייך את העובדה שהוא נבחר לאיזשהן תכונות אופי חיוביות שיש לו, אני בוחר לראות בזה את מה שזה במציאות - העובדה שאדם כל כך רדוד וגרוע הצליח להבחר מעידה יותר על השיטה מאשר עליו. הוא כמו רון קובי, רק בגדול (כמו באמריקה).

זה מעיד על כך שיש לו יכולת.

אתה יכול לעמוד מול קהל של עשרות אלפים? לנאום? למכור את הרעיונות שלך ולהפוך את עצמך למותג? לגרום לאנשים להצביע עבורך בקלפי?

אם הייתה לך יכולת לעשות רבע מזה לא היית חי היום מתלוש לתלוש בתור עובד שכיר.

זכותך לא לאהוב אותו. אני גם חושב שהוא עושה הרבה דברים מפגרים. אבל להגיד שהוא טיפש כי הוא לא יודע לנסח פסקה בטוויטר? אמיתי?

הבן אדם פאקינג נבחר לנשיאות ארה"ב נגד כל הסיכויים.

אני עדיין לא מבין מי קבע שבחירה לתפקיד נחשבת הוכחה לאינטלגנציה.

אתה מדבר על אינטלגנציה בהקשר האקדמי. אינטלגנציה מושג הרבה יותר רחב מהיכולת להצליח באקדמיה.

סט כישורים שמאפשר הצלחה באקדמיה לא בהכרח מאפשר הצלחה בקריירה ובחיים בכללי.

טראמפ לא היה לבד בתהליך. מאחורי כל פוליטיקאי מסתתרים המוני יועצים. חלקם יותר מוחצנים, כמו בנון, חלקם לא. מכיוון שאף אחד מאיתנו הוא כנראה לא מנהל קמפיינים ברמות כאלו, אנחנו רק יכולים לנחש איפה עובר הגבול, עד כמה טראמפ חכם או מטומטם ואם הוא מתבטא כמו מפגר כי רק לזה הוא מסוגל, או כי הוא מתוחכם וככה כובש את העולם סביב.

גם סטיב ג'ובס לא ישב לבד במעבדה והלחים את האייפון הראשון. על הפרויקט עמלו אלפי עובדים.

לג'ובס היה את החזון, רעיון, היכולת להזיז את הפרויקט ולהוציא אותו בדיוק כמו שהוא דמיין בראשו.

זה לא מובן מאליו.

ועדיין אני שומע אנשים שמקטינים אותו.

פורסם

אני דווקא לא מדבר רק על זה. לעמוד מול קהל?! רוב האנשים שאני מכיר סובלים מפחד במה ברמה כזו או אחרת. שוב, להיות הילד המקובל זה גם הישג ואני לא מזלזל בכלל בכוחה של כריזמה. אבל זה לא דורש מח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יבגני, עמידה מול קהל דורשת הרבה יכולות בין היתר גם מוח.

היכולת לשמור על קור רוח, להתנסח, לעמוד בפני ביקורת, לעניין, לרתק את קהל.

המון מחשבה מושקעת בתוך זה.

כמה אנשים כאן הצליחו להעביר הרצאה לחדר של 20 אנשים בלי שהם ירדמו?

אני פגשתי עובדים שלא מוכנים לענות לטלפונים כי הם מפחדים לדבר עם לקוחות.

כמה אנשים כאן מדמיינים את עצמם עומדים מול קהל כזה:

DjKCng-XgAAtIfV.jpg

מבחינת יכולות טראמפ נמצא ב-0.001% של המין האנושי. אבל הוא לא יודע לנסח פסקה בטוויטר והוא לא ממלכתי אז כל ההישגים שלו בחיים לא נחשבים.

• תוכן חדש...