Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מסכים איתך לחלוטין, אז למה ה"אליטה" הזאת לא חובבת טראמפ, למה בדיוק?

לא רק האליטה. מדובר באדם טיפש, בור, בעל אי קיו נמוך שאין לו מושג מה הוא עושה ומבלה את זמנו בציוצי בטוויטר בשפה של ילד בכיתה ג' תוך הטחת עלבונות אישיים ילדותיים במתנגדים הפוליטיים שלו ובזרועות הממשל עצמו, שהוא עומד בראשו. זה פשוט לא ייאמן לקרוא את הדברים שהוא כותב ולחשוב שאדם בתפקיד ציבורי מרשה לעצמו להתבטא כך בפומבי.

זו תעודת עניות לארה"ב שהאדם הזה הצליח להבחר ואין לי ספק שהוא ייזכר בתור הנשיא המביך ביותר בהיסטוריה האמריקאית, וכאחד מראשי המדינה המביכים אי פעם (ברמה של קדאפי בערך).

אני בכלל לא מתייחס לדעות שלו - אפשר להיות גם שמרן וגם אינטיליגנט, לראיה האנשים שמקיפים (או הקיפו, לפני שהתפטרו בתסכול) אותו כמו בולטון, פומפאו, מאתיס, קלי, טילרסון וכו'. כולם אנשים משכמם ומעלה שרק ממחישים עד כמה חזק הדיסוננס בינם לבין חדל האישים הזה.

אגב, כתבת ש-NAFTA לא טוב לאמריקאים. אם כך, למה טראמפ לא ביטל אותו? אתה יודע בכלל מה ההבדלים בין NAFTA ל-USMCA? אתה זורק ססמאות מביכות שאין קשר בינן לבין המציאות, בדיוק כמו טראמפ.

עריכה: ראיתי שהלילה טראמפ צייץ בטוויטר שה-FBI לא עצר את ניקולס קרוז (שרצח 17 אנשים בבית ספר תיכון בפלורידה עם רוס"ר שהוא קנה בצורה חוקית) בגלל שהוא היה "עסוק מדי" בלחקור את טראמפ. זו רמה של דמגוגיה וריקוד על הדם שמירי רגב נראית כמו אלברט איינשטיין לידו.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם
לא רק האליטה. מדובר באדם טיפש, בור, בעל אי קיו נמוך שאין לו מושג מה הוא עושה ומבלה את זמנו בציוצי בטוויטר בשפה של ילד בכיתה ג' תוך הטחת עלבונות אישיים ילדותיים במתנגדים הפוליטיים שלו ובזרועות הממשל עצמו, שהוא עומד בראשו. זה פשוט לא ייאמן לקרוא את הדברים שהוא כותב ולחשוב שאדם בתפקיד ציבורי מרשה לעצמו להתבטא כך בפומבי.

זו תעודת עניות לארה"ב שהאדם הזה הצליח להבחר ואין לי ספק שהוא ייזכר בתור הנשיא המביך ביותר בהיסטוריה האמריקאית, וכאחד מראשי המדינה המביכים אי פעם (ברמה של קדאפי בערך).

אני בכלל לא מתייחס לדעות שלו - אפשר להיות גם שמרן וגם אינטיליגנט, לראיה האנשים שמקיפים (או הקיפו, לפני שהתפטרו בתסכול) אותו כמו בולטון, פומפאו, מאתיס, קלי, טילרסון וכו'. כולם אנשים משכמם ומעלה שרק ממחישים עד כמה חזק הדיסוננס בינם לבין חדל האישים הזה.

אגב, כתבת ש-NAFTA לא טוב לאמריקאים. אם כך, למה טראמפ לא ביטל אותו? אתה יודע בכלל מה ההבדלים בין NAFTA ל-USMCA? אתה זורק ססמאות מביכות שאין קשר בינן לבין המציאות, בדיוק כמו טראמפ.

עריכה: ראיתי שהלילה טראמפ צייץ בטוויטר שה-FBI לא עצר את ניקולס קרוז (שרצח 17 אנשים בבית ספר תיכון בפלורידה עם רוס"ר שהוא קנה בצורה חוקית) בגלל שהוא היה "עסוק מדי" בלחקור את טראמפ. זו רמה של דמגוגיה וריקוד על הדם שמירי רגב נראית כמו אלברט איינשטיין לידו.

טיפש,בור, אייקיו נמוך...

אפשר לחשוב שאתה מדבר על קבצן ברחוב, ולא על איל נדל''ן, כוכב תוכנית הטלוויזיה של עצמו ומי שלקח את המפלגה הרפובליקנית בהליכה.

אם הוא מטומטם.... מה אני, שאפילו ועד הבית גדול עלי.

מה אתה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

תסתכל על מבחן התוצאה. תראה מה הוא השיג בחיים.

טיפש הוא לא. וולגרי, מביך, לא מלוטש, נרקיסיסט כן, אבל לא טיפש.

זה כמו שהביריון שהתעלל בחוננים בתיכון ושכב עם כל הבחורות היפות יצליח יותר מכולם בחיים.

זה כנראה מה שכל כך קשה לאנשים לראות בו.

2880px-Gallup_Poll-Approval_Rating-Donald_Trump.svg.jpg

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

תגדיר אינטיליגנציה.

לאדם יש סט כישורים שאפשר לו להרוויח הרבה כסף. זה לא נופל מהשמיים.

היכולת להיבחר לנשיאות ארצות הברית בלי שום רקע קודם בממשל זה לא הישג? זה לא אינטיליגנציה?

הבן אדם שכתב לחלוטין את ה-guide book לנשיאות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

נו אז מה המסקנה?

המסקנה היא כנראה שבובליל הוא אמנם גס רוח אבל לא טיפש.

אבל כמו שכתבתי לך קודם לפני כמה שבועות בשרשור הזה, גם אם תחזור על המנטרה הזאת ב-70 הודעות שונות היא עדיין לא תהפוך לאמת. הבנאדם לא טיפש.

וכמו שמישהו כבר כתב פה - נו, ערוץ יוטיוב כבר הקמת? הצלחת לגרוף איזה עוקב שם?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא, המסקנה היא שאנחנו לא יודעים.

אבל זה לא באמת משנה.

גם אם הוא גאון הדור, חוסר הממלכתיות שלו זו חרא של תכונה למנהיג, בעייני. כמובן, זה פחות חשוב מהשאלה באיזה מצב הוא ישאיר את אמריקה והעולם סביבו כשיעזוב את הבית הלבן. אני מעדיף כמובן שיצליח. לא בא לי לשלם מחיר רק על הזכות המפוקפקת לכתוב פה "אמרנו לכם שהוא אידיוט".

בנצי, אני יכול להסכים עם הרבה מהדברים שאתה כותב, בלי להכנס לפרטים הטכניים, וחוץ מויכוחים סביב הגירה. ואני שמח לקרוא פוסטים שלך שמסבירים את העמדה שלך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אגב, לא זוכר מי פה התייחס לזה, אבל ההחלטה בכלל להתעסק בכניסה של טליב וכו' לישראל זה פאסיב אגרסיב ברמה של ילדים בני 5. מדהים שזו אשכרה מדיניות החוץ שלנו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תגדיר אינטיליגנציה.

לאדם יש סט כישורים שאפשר לו להרוויח הרבה כסף. זה לא נופל מהשמיים.

היכולת להיבחר לנשיאות ארצות הברית בלי שום רקע קודם בממשל זה לא הישג? זה לא אינטיליגנציה?

הבן אדם שכתב לחלוטין את ה-guide book לנשיאות.

הבן אדם לא שכתב כלום, ועם יכולת הכתיבה המפוארת שלו אני אתפלא אם הוא בכלל יודע לנסח פסקה באורך של יותר מ-280 תוים.

ולא, אם אדם כמוהו מסוגל להבחר לנשיאות ארצות הברית בלי שום רקע קודם בממשל, אז זה לא הישג וזו לא אינטיליגנציה. גם אפשר לחשוב מה הוא תרם לעולם או מה הוא בנה במו ידיו, ה"אימפריה" שלו קיימת בזכותו בערך כמו שרשת מלונות הילטון קיימת בזכות פאריס הילטון. הוא לא ביל גייטס ולא אילון מאסק ולא גורדון מור. ההחלטה הכי חכמה שהוא קיבל הייתה להוולד למשפחה עם כסף.

נו אז מה המסקנה?

המסקנה היא כנראה שבובליל הוא אמנם גס רוח אבל לא טיפש.

אבל כמו שכתבתי לך קודם לפני כמה שבועות בשרשור הזה, גם אם תחזור על המנטרה הזאת ב-70 הודעות שונות היא עדיין לא תהפוך לאמת. הבנאדם לא טיפש.

וכמו שמישהו כבר כתב פה - נו, ערוץ יוטיוב כבר הקמת? הצלחת לגרוף איזה עוקב שם?

לא, המסקנה היא שאפשר להיות טיפש ועדיין להצליח להרוויח כסף בעסק שלך.

לא הקמתי ערוץ יוטיוב, גם טראמפ לא. ואם זה היה איזשהו רפרנס ל-The Apprentice, תוכנית טלוויזיה שהגה אדם אחר ושהופקה על ידי NBC שטראמפ בסך הכל היה המנחה שלה, אז זה רפרנס גרוע.

אגב, לא זוכר מי פה התייחס לזה, אבל ההחלטה בכלל להתעסק בכניסה של טליב וכו' לישראל זה פאסיב אגרסיב ברמה של ילדים בני 5. מדהים שזו אשכרה מדיניות החוץ שלנו.

זה יותר חלק ממסע הבחירות של טראמפ מאשר מדיניות החוץ שלנו. אם טראמפ לא היה לוחץ על ישראל למנוע את כניסתן, אף אחד לא היה שומע על הסיפור הזה בכלל.

• תוכן חדש...