Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו שקל לא הייתי משלם על הדמגוגיה הזאת. נפלת חזק.

ורוני, בשורה התחתונה יש חוק, להכנס בצורה לא חוקית זאת עבירה, אי אפשר לצפות את זה בסוכר ואין קשר לגזענות, צריך סדר וזאת הסיבה שטראמפ נבחר.

בזמן שהשמאל עסוק באיך לשפר את חיי המהגרים הלא חוקיים (במקום לטפל באזרחים) ומנסה לדחוף לנו קומוניזם לגרון טראמפ עדיין הקול השפוי ביותר בפוליטיקה המקומית.

טראמפ 2020 !

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

מאגא! לוק הר אפ! סנד הר באק!

אגב, ברור שלהכנס בצורה לא חוקית זו עברה. חלק גדול מאוד מהמהגרים הלא חוקיים נכנסו חוקית ונשארו. הרבה מאוד מהמהגרים ממדינות נחשלות הם בסה"כ מבקשי מקלט.

טראמפ נבחר כי הוא הפחיד את הבייס שלו - הציבור הלא משכיל, הלאומן עד כדי שנאת האחר, הכועס. באמריקה יש הרבה כאלה.

קל למסמס את זה ב"אין קשר לגזענות", אבל זה לשקר לעצמך אפילו יותר מכמה שטראמפ משקר לך (שהוא באמת מטפל באזרחים, ושהשמאל באמת מנסה לדחוף קומוניזם לגרון, ושהוא מבין משהו בכלכלה).

מאגא!

טראמפ גם מקדם, באופן מאוד אגרסיבי, התערבות פדרלית בכלכלה אמריקאית.

אתה צריך להבין שטראמפ לא נפל מהשמיים. טראמפ נבחר כי בארצות הברית הבשילו התנאים שאפשרו לאדם כמו טראמפ להיכנס לבית הלבן.

טראמפ וברני סנדרס סימפטומים לכך שהמון, המון, המון, המון אנשים בארה"ב חושבים שרמת החיים שלהם נמצאת בירידה.

אם תקרא בין השורות תראה ששניהם בעצם אומרים המצב חרא וצריך להתחיל לעשות דברים קיצוניים.

טראמפ אומר שסינים גונבים עבודות וטכנולוגיה. ברני אומר שתאגידים אמריקאים לא משלמים מיסים ודורשים סובסידיות בזמן שהם יושבים על הר של מאות מיליארדי דולרים.

שניהם צודקים אגב.

אם סינים גונבים עבודות, איך זה שהאבטלה בארה"ב בשפל של עשרות שנים? אם סינים גונבים טכנולוגיה, איך זה שחברות אמריקאיות מגיעות לשווי שיא של כל הזמנים? (עד שטראמפ מצייץ שהוא מטיל עוד מכסים ומפיל את הבורסה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אפילו שקל לא הייתי משלם על הדמגוגיה הזאת. נפלת חזק.

מאגא! לוק הר אפ! סנד הר באק!

אגב, ברור שלהכנס בצורה לא חוקית זו עברה. חלק גדול מאוד מהמהגרים הלא חוקיים נכנסו חוקית ונשארו. הרבה מאוד מהמהגרים ממדינות נחשלות הם בסה"כ מבקשי מקלט.

טראמפ נבחר כי הוא הפחיד את הבייס שלו - הציבור הלא משכיל, הלאומן עד כדי שנאת האחר, הכועס. באמריקה יש הרבה כאלה.

קל למסמס את זה ב"אין קשר לגזענות", אבל זה לשקר לעצמך אפילו יותר מכמה שטראמפ משקר לך (שהוא באמת מטפל באזרחים, ושהשמאל באמת מנסה לדחוף קומוניזם לגרון, ושהוא מבין משהו בכלכלה).

מאגא!

אנשים כמוך, השמאל הנאור שמקבל, אוהב ותומך באחר יודע לתייג את כל תומכי טראמפ כלא משכיל, לאומן עד כדי שנאת האחר, הכועס...

אתה דוגמא נהדרת לשמאל הגזען עם האג'נדות המזוייפות שמבחינתו חופש ביטוי הוא חד צדדי.

אם סינים גונבים עבודות, איך זה שהאבטלה בארה"ב בשפל של עשרות שנים? כי טראמפ!

זוכר איך אובאמה אמר שאין דרך להחזיר עבודות?

אם סינים גונבים טכנולוגיה, איך זה שחברות אמריקאיות מגיעות לשווי שיא של כל הזמנים? (עד שטראמפ מצייץ שהוא מטיל עוד מכסים ומפיל את הבורסה).

חברות טכנולוגיה אמריקאיות שהעבירו מפעלים לסין העבירו טכנולוגיה שנגנבה/הועתקה ותמכה בבניה של חברות סיניות מתחרות.

ובדיוק כמו שהבורסה נפלה אחרי שהוא נבחר, כמו כל התחזיות.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אם ברור שכניסה לא חוקית זו עבירה, למה לא ברור שעבריין הולך לכלא בלי הילדים שלו?

מהגר שנכנס חוקית, על אחת פי כמה וכמה, כי הוא עשה זאת ביודעין ובכוונה תחילה להונות את המערכת ולא להמשיך לפעול בהתאם לשיטה.

מבקש מקלט הוא מי... שביקש מקלט. יש פרוצדורה איך מבקשים מקלט. מי שלא ביקש מקלט, הוא עבריין.

אלו שבאים ממדינות נחשלות, מה בדיוק הסיבה שהמדינות הללו נחשלות?

אולי, בין היתר, שחוק שם זה לא חוק?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חוקי לחלוטין להיכנס לשטח ארה"ב בשביל להגיש בקשת מקלט.

ישירות ממשרד הפנים האמריקאי:

To obtain asylum through the affirmative asylum process you must be physically present in the United States. You may apply for asylum status regardless of how you arrived in the United States or your current immigration status.

https://www.uscis.gov/humanitarian/refugees-asylum/asylum/obtaining-asylum-united-states

פורסם

כן, הם כנראה לא קראו פה שצריך לישון בארה"ב עם אקדח מתחת לכרית, בגלל פורצים או מלחמת אזרחים אפשרית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה לנחש? יש בפורום לפחות 5-6 מהגרים שיכולים לענות על השאלה הזאת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכולם מהגרים בגלל שהמדינה שלהם נחשלת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הכי מצחיק זה איך הוא צועק כשעוצרים אותו, דקר 4 אנשים ומנסה להתלונן על אלימות משטרתית בזמן המעצר... הפריווליגיות של ימינו.

ורוני, בשורה התחתונה יש חוק, להכנס בצורה לא חוקית זאת עבירה, אי אפשר לצפות את זה בסוכר ואין קשר לגזענות, צריך סדר וזאת הסיבה שטראמפ נבחר.

אפרופו ציפוי בסוכר, סליחה כפרה, אבל תזכיר לי איך הגעת לארה"ב?

עלית על המטוס בישראל עם גרין קארד?

הזוי על גבול המטורלל שתכתוב הודעה כזו...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני הגעתי לפה על ויזת תייר, החלטתי להשאר וידעתי שאני לוקח סיכון ועובר על החוק, לא מכחיש את זה ולא משקר לגבי זה.

א. התחתנתי עם בת הזוג שלי, שזה הליך חוקי.

ב. הכרתי את אבא שלי שהוא אזרח אמריקאי.

ובלי שום קשר, יש הבדל בין overstay על ויזה לקפיצה מעל הגדר, הראשון נכנס למדינה בצורה חוקית אחרי ביקורת, השני לא, בלי קשר, עדיין מדובר בעבירה על החוק.

אז הנה אדון בגירה, אני לא מצפה כלום בסוכר, בנוסף, לא באתי בדרישות לאף אחד.

שום דבר לא הזוי בהודעה שלי או בגישה שלי.

Sent from my SM-G985U using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
אנשים כמוך, השמאל הנאור שמקבל, אוהב ותומך באחר יודע לתייג את כל תומכי טראמפ כלא משכיל, לאומן עד כדי שנאת האחר, הכועס...

אתה דוגמא נהדרת לשמאל הגזען עם האג'נדות המזוייפות שמבחינתו חופש ביטוי הוא חד צדדי.

אם סינים גונבים עבודות, איך זה שהאבטלה בארה"ב בשפל של עשרות שנים? כי טראמפ!

זוכר איך אובאמה אמר שאין דרך להחזיר עבודות?

אם סינים גונבים טכנולוגיה, איך זה שחברות אמריקאיות מגיעות לשווי שיא של כל הזמנים? (עד שטראמפ מצייץ שהוא מטיל עוד מכסים ומפיל את הבורסה).

חברות טכנולוגיה אמריקאיות שהעבירו מפעלים לסין העבירו טכנולוגיה שנגנבה/הועתקה ותמכה בבניה של חברות סיניות מתחרות.

ובדיוק כמו שהבורסה נפלה אחרי שהוא נבחר, כמו כל התחזיות.

בנצי בנצי בנצי...

א. "השמאל הנאור" זה לא עלבון בדיוק כמו ש"פרוגרסיבי" זה לא עלבון. קדמה ונאורות זה למה אתה חי היום בנוחות שבה אתה חי. כל כך צבוע ודו-פרצופי ליהנות מהקדמה ולצעוק נגדה בו זמנית.

ב. לא תייגתי את "כל תומכי טראמפ", תייגתי את הבייס שלו, וכמובן שלא מדובר על כולם אלא על רובם.

ג. אם תגיד "שמאל גזען" שלושים פעם זה לא יהפוך את זה לנכון, אלא רק אם תוכיח לי איך אני גזען (ולא, לומר שהבייס של טראמפ מורכב ברובו מלבנים איוונגליסטים, לבנים שלא סיימו קולג', לבנים מעל גיל 50 ולבנים שגרים באזורי ספר זה לא גזענות, זה דמוגרפיה).

ד. אז שניה, סינים לא גונבים עבודות? או הם גונבים עבודות ובזכות טראמפ האמריקאים עדיין מצליחים להגיע לאבטלה סופר נמוכה? אגב, ההבדל בין טראמפ כיום לאובמה בסוף כהונתו זה בערך 1%, ואובמה הקטין את האבטלה באיזה 4-5 אחוז כך שאני לא מבין על מה המהומה.

ה. אובמה אמר שאין דרך להחזיר עבודות מסוימת בגלל הקדמה, והוא צדק. זה שטראמפ שם פלסטר על הפצע הפתוח לא אומר שהוא ריפא אותו

ו. התחזיות אומרות שהבורסה תיפול כל שבוע בערך, אל תקשיב לתחזיות...

אם ברור שכניסה לא חוקית זו עבירה, למה לא ברור שעבריין הולך לכלא בלי הילדים שלו?

מהגר שנכנס חוקית, על אחת פי כמה וכמה, כי הוא עשה זאת ביודעין ובכוונה תחילה להונות את המערכת ולא להמשיך לפעול בהתאם לשיטה.

מבקש מקלט הוא מי... שביקש מקלט. יש פרוצדורה איך מבקשים מקלט. מי שלא ביקש מקלט, הוא עבריין.

מרבית הילדים שנכלאו בכלובים ליד הגבול הם לא ילדים להורים שניסו להכנס בצורה לא חוקית.

מהגר שנכנס חוקית על אחת כמה וכמה? תגיד את זה לבנצי...

מסכים איתך שמי שלא מבקש מקלט ומנסה להתגנב אל הגבול הוא עבריין, אז מה?

וזה שאנשים בורחים ממדינות שאין בהם חוק, לא אומר שהם עבריינים שעוברים על החוק...

ובלי שום קשר, יש הבדל בין overstay על ויזה לקפיצה מעל הגדר, הראשון נכנס למדינה בצורה חוקית אחרי ביקורת, השני לא, בלי קשר, עדיין מדובר בעבירה על החוק.

זה שאתה לא רואה שזה הזוי שבתור תייר שנשאר במדינה באופן בלתי חוקי, אתה יוצא כנגד כל מי ששוהה בארה"ב באופן בלתי חוקי, וזה שאתה מתייג את כל מי שמנסה להכנס לארה"ב במטרה להשאר בה בלי שיש לו ויזה מראש בתור איזה פושע או "מישהו שבא בדרישות" (אם הבנתי את כוונתך נכון) - זה דו פרצופיות שלך. וכן, זה הזוי שאתה לא מבין את זה.

תמשיך לתת לטראמפ לבלבל אותך במחשבה שזו הבעיה שצריך להתמקד בה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני הגעתי לפה על ויזת תייר, החלטתי להשאר וידעתי שאני לוקח סיכון ועובר על החוק, לא מכחיש את זה ולא משקר לגבי זה.

שוב, גם להיכנס לארה"ב בשביל להגיש בקשת מקלט זה הליך חוקי. בעצם זו הדרך היחידה להגיש בקשת מקלט.

פורסם
חוקי לחלוטין להיכנס לשטח ארה"ב בשביל להגיש בקשת מקלט.

ישירות ממשרד הפנים האמריקאי:

To obtain asylum through the affirmative asylum process you must be physically present in the United States. You may apply for asylum status regardless of how you arrived in the United States or your current immigration status.

https://www.uscis.gov/humanitarian/refugees-asylum/asylum/obtaining-asylum-united-states

כתבתי אחרת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Sent from my SM-G985U using Tapatalk

מייקל מור צריך לעשות עליך סרט. מהגר עבודה שהסתנן בצורה לא חוקית לארה"ב (מתן הצהרת שקר לרשויות ההגירה, הפרת תנאי הויזה) תוקף מהגרי עבודה אחרים שמסתננים לארה"ב בצורה לא חוקית. זה לגמרי מסביר למה אתה תומך בטראמפ ובחוקי הנשק ההזויים של ארה"ב.

פורסם (נערך)

https://www.washingtonpost.com/politics/documents-show-nra-discussions-to-purchase-luxury-mansion-for-use-of-its-chief-executive/2019/08/06/eb8b0490-b7ce-11e9-b3b4-2bb69e8c4e39_story.html

תקשיבו זה חומר כל כך עסיסי שהייתי חייב לשתף אתכם.

ראש ה-NRA רצה להשתמש ב-6 מיליון דולר מכספי ה-NRA (ארגון לא למטרת רווח) לרכישה של אחוזה מאובטחת בשווי 6 מיליון דולר כי... תחזיקו חזק... הוא איבד את הביטחון אחרי parkland shooting!

The chief executive of the National Rifle Association sought to have the nonprofit organization buy him a luxury mansion last year after a mass shooting at a Florida high school, selecting a French country-style estate in a gated Dallas-area golf club, according to multiple people familiar with the discussions.

Wayne LaPierre, the longtime head of the NRA, told associates he was worried about being targeted and needed a more secure place to live after 17 people were gunned down at Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Fla., the people said.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...