Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, במהומות של 1992 קוריאנים בL.A הגנו על עצמם עם נשק, או לפחות צולמו מסתובבים עם נשק, כי לא באמת הייתה משטרה בשטח להגן עליהם. אבל כל הסיפור הזה גם מעיד, שוב, על בעיות עמוקות בארה"ב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם לדקור יודעים פה, כל הנרצחים היספאניים, מזל שהדוקר גם היספאני, אחרת גם בזה היו מאשימים את טראמפ..

XZ.jpg

פורסם
סתם דמגוגיה זולה. מה קרה אסור להתבטא נגד הגירה בלתי חוקית? אסור להתנגד לה? אסור להילחם בה? חייבים להיכנע לשטף מהגרים לא חוקיים?

חוץ מזה שאם נעזוב רגע בצד את ה- mass shooting, כמה רציחות ואירועי ירי יש על בסיס יומי בידי אותם איספנים שמאורגנים בכנופיות. כמה על ידי שחורים? אירועי mass shooting הם קשים ומתוקשרים אז זה זוכה לתהודה. תקביל את זה למתקפה של חמאס על ישראל עם 200 רקטות בחצי שעה לעומת טיפטוף של 400 רקטות במשך חודשיים. נוסיף לכך שמדובר בלאומן לבן והופה - זה כבר חדשות.

בינתיים הסטטיסטיקה מראה שבתקופתו של טראמפ, אין יותר אירועי ירי מאשר אצל אובמה. גם לטראמפ אין שום בעיה עם איספנים או שחורים באופן כללי - יש לו בעיה עם הגירה בלתי חוקית וזה לגיטימי לגמרי. לטעון שהוא גזען זה פשוט להיות שמאלן פרוגרסיבי חסר מחשבה שכמו בוט, מדקלם סיסמאות.

מצחיק שאתה אומר "דמגוגיה זולה" כשדי בבירור אתה מושפע מדמגוגיה זולה של טראמפ ודומיו. אני מניח שאתה מקשיב רק לקשקושים שלו ושל פוקס ניוז כי אתה חוזר על אותן מנטרות שלהם.

א. ההגירה הבלתי חוקית לארה"ב בירידה מתמדת.

ב. אין "שטף של מהגרים לא חוקיים", אין "invasion"או "flooding" ואין "infestation". אלו כינויים שלא בכדי מצביעים על גזענות ושנאה.

ג. ההתבטאויות האלה מכוונות אך ורק לבייס של טראמפ במטרה להפחידו, כי פחד זה מה שעובד. אילו פחד מחוצנים ירוקים היה עובד יותר טוב - טראמפ היה מפחיד אותנו מפני אורחים ממאדים.

ד. טראמפ הביע גזענות כמות אדירה של פעמים, גם נגד היספנים או שחורים. אין כאן עניין של שמאל וימין, יש כאן הגיון בריא, מחשבה והבנת סיבה ותוצאה.

ה. עזוב שניה שמה הקשר בין ההגירה הבלתי חוקית להיספנים ושחורים: אתה באמת אומר שבגלל שהרבה רוצחים ופושעים בכנופיות הם היספנים ושחורים, הגיוני לדבר באופן כללי נגד היספנים ושחורים? אגב, זה בדיוק המיינדסט שמוביל שוטרים לבנים (ואפילו שחורים) לירות בשחורים חפים מפשע.

ו. רגע, בתקופת טראמפ אין יותר אירועי ירי מאשר אצל אובמה? אז למה הוא מדבר בלי הפסקה על הפלישה מהגבול הדרומי? הממ... תן לי לחשוב...

ז. מצחיק אותי שמלבד "שמאלן" יש ביטויי גנאי כמו "ליברל", "פרוגרסיבי" או אפילו "נאור" (כמו האפס הזה סמוטריץ שחושב שזה עלבון).

מי היה לדעתך אשם במאס שוטינגז בזמן אובמה? או בזמן קלינטון?

מעליב אותי שאתה חושב ש"תפיל אותי" עם התשובה לשאלה הזאת. ברור שטראמפ לא אשם, וגם לא אובמה, וגם לא קלינטון. יש פה מגוון גדול של גורמים שהופכים את ארה"ב לאומת המאס שוטינגז, ולמקום אלים באופן כללי ביחס למדינות המערב. אף אחד מהנשיאים האחרונים לא עשה משהו בשביל לפתור את המצב. רובם אפילו הלכו אחורה (בתקופת אובמה נמכרו יותר כלי נשק מאי פעם, וטראמפ ביטל תקנה מימי אובמה שמקשה על אנשים עם בעיות נפשיות לקבל רישיון לנשק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעליב אותי

קח:

istockphoto-479713042-612x612.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה. בינתיים אתה כאן זה שחושב עבור אחרים או קובע להם מה לכתוב או לא לכתוב, או חושב שאם תחזור על דברים מספיק פעמים ("גזענות", "שקר" וכהנה ססמאות) זה מקדם את הדיון, או הופך את זה לנכון.

אבל שוב, תודה בכל אופן 8)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעבר לנימה הסרקסטית החביבה של המאמר, כמובן שזו דמגוגיה די עצובה.

אף אחד לא מבקש לחזור לימ"ב, מבקשים להמשיך ולשפר את החברה ולהפוך אותה ליותר בטוחה. יש כאלו שחושבים שכלי נשק זמינים לא תורמים לזה. ולא, לא מבקשים לייצר אוטופיה.

פורסם
גם לדקור יודעים פה, כל הנרצחים היספאניים, מזל שהדוקר גם היספאני, אחרת גם בזה היו מאשימים את טראמפ..

[ATTACH=CONFIG]521485[/ATTACH]

הכי מצחיק זה איך הוא צועק כשעוצרים אותו, דקר 4 אנשים ומנסה להתלונן על אלימות משטרתית בזמן המעצר... הפריווליגיות של ימינו.

ורוני, בשורה התחתונה יש חוק, להכנס בצורה לא חוקית זאת עבירה, אי אפשר לצפות את זה בסוכר ואין קשר לגזענות, צריך סדר וזאת הסיבה שטראמפ נבחר.

בזמן שהשמאל עסוק באיך לשפר את חיי המהגרים הלא חוקיים (במקום לטפל באזרחים) ומנסה לדחוף לנו קומוניזם לגרון טראמפ עדיין הקול השפוי ביותר בפוליטיקה המקומית.

טראמפ 2020 !

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

לטעון שהוא גזען זה פשוט להיות שמאלן פרוגרסיבי חסר מחשבה שכמו בוט, מדקלם סיסמאות.

נ.ב

לגנותו של טראמפ יש לומר שהטענה שלו שזה בגלל משחקי מחשב, היא טענה מטומטמת במיוחד והוא יצא עלוב ביותר כשהעלה אותה. טענות של דבילים גמורים.

Dark Muse, שתי שאלות מתוך סקרנות:

1. אתה חבר במנסה?

2. יש לדעתך דבר כזה "גזענות" בעולם, חוץ מאנטישמיות?

פורסם

[ATTACH=CONFIG]521485[/ATTACH]

למה אף אחד מהאזרחים נושאי הנשק לא עצר אותו? מוזר.

פורסם (נערך)

צריך סדר וזאת הסיבה שטראמפ נבחר.

בזמן שהשמאל עסוק באיך לשפר את חיי המהגרים הלא חוקיים (במקום לטפל באזרחים) ומנסה לדחוף לנו קומוניזם לגרון טראמפ עדיין הקול השפוי ביותר בפוליטיקה המקומית.

טראמפ 2020 !

טראמפ גם מקדם, באופן מאוד אגרסיבי, התערבות פדרלית בכלכלה אמריקאית.

אתה צריך להבין שטראמפ לא נפל מהשמיים. טראמפ נבחר כי בארצות הברית הבשילו התנאים שאפשרו לאדם כמו טראמפ להיכנס לבית הלבן.

טראמפ וברני סנדרס סימפטומים לכך שהמון, המון, המון, המון אנשים בארה"ב חושבים שרמת החיים שלהם נמצאת בירידה.

אם תקרא בין השורות תראה ששניהם בעצם אומרים המצב חרא וצריך להתחיל לעשות דברים קיצוניים.

טראמפ אומר שסינים גונבים עבודות וטכנולוגיה. ברני אומר שתאגידים אמריקאים לא משלמים מיסים ודורשים סובסידיות בזמן שהם יושבים על הר של מאות מיליארדי דולרים.

שניהם צודקים אגב.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
למה אף אחד מהאזרחים נושאי הנשק לא עצר אותו? מוזר.
כי זה קליפורניה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...