Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, זוכר גם אאודי חדשות נתקעות. לא בטוח על מה, אבל מהיכן האמירה שהיא נחשבת לטובה? יש לך ניסיון איתה?

[כאמור, לי ניסיון טוב עם 6, ומר עם 7 "יבשה"]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנועים עם עד 250 נ/מ מומנט מקבלים את את התיבה היבשה עם שבעה הילוכים. מעל 250 נ/מ 6 או 7 רטובים.

יש יוצאי דופן כמו פולו GTI אשר יש לה מעל 250 נ/מ בגרסה הידנית והגבלה ל-250 נ/מ בגרסה האוט' (7 הילוכים יבשים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא יודע, זוכר גם אאודי חדשות נתקעות. לא בטוח על מה, אבל מהיכן האמירה שהיא נחשבת לטובה? יש לך ניסיון איתה?

[כאמור, לי ניסיון טוב עם 6, ומר עם 7 "יבשה"]

בר, הTCT של אלפא היא יבשה או רטובה?

פורסם (נערך)
איזה אבזור יש בסופרב הנל שלא היה בטיטניום?

המון! החל מאיביזרי בטיחות למינהן (בקרת שיוט אדפטיבית למשל) ועד מושבי עור עם קירור.

אפרופו מונדיאו, ביליתי יום בחברתה של אחת שכורה שבוע שעבר באנגליה (טיטניום דיזל סטיישן) וכל מה שאני יכול לומר הוא שכואב הלב שדלק לא מייבאים אותו יותר.

שלדה מעולה, ניהוג משובח, פשוט תענוג.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

כ

בהונדה frv שנת 2007 שהיתה לי עד לא מזמן, מעולם לא בדקתי מים ושמן. פשוט לא פתחתי את מכסה המנוע, והוא נפתח רק מטיפול לטיפול. על האאוטלנדר החדש בכלל אין מה לדבר..

נשמע לי הזוי שצריך לבדוק שמן ולהוסיף שמן לרכב חדש, אבל אחרי הכל נשמע רכב מהנה מאוד, תתחדש ותהנה.

כשיש למנוע הזה כמעט כפול כ"ס וכמעט כפול מומנט ממה שיש לך , יש לזה מחיר.

אבל אני חושב שהמחיר משולם בשמחה.

פורסם

אני גם עם ה280 ונהניתי מאד לקרוא.

חיפשתי איפה עושים לייק לכל פסקה , הכל נכון גם לגבי.

וכמה הערות משלימות.

1. אני עם 16500 ועם 0 תקלות וללא צורך בהוספת שמן.

2. יש לי הערה על ניהול הגיר במצב S, הוא פשוט מושך עד סוף הסל"ד גם כשאתה לא לוחץ את המצערת עד הסוף , ובמצב N הוא פשוט פלגמט עצלן...בלי לחיצה נמרצת..האוטו מרגיש שהוא משתמש בצילינדר אחד... ולכן די הרבה פעמים אני מעדיף להעביר לM ולבחור הילוך מתאים.

לא תמיד ביציאה מהרמזור אתה צריך למשוך את ההילוך השני עד 7000.

3. מעבר בין מצבי הנהיגה מאלץ אותי להסיט עיניים מהכביש .

ולכן העברתי למוד החמישי - מצב בו אשפר לקבוע עצמאית כל פרמטר.

ההגה שם על S, מצערת על N, מתלים על N.

במצב הזה הסטה אחורה של ידית ההילוכים מעבירה את הגיר/מנוע למוד S או N , ואלו 2 המודים שאני משתמש בהם בשוטף והם עונים לי על 90% מהנסיעות שלי.

ב10% הנותרים בכבישים נכונים (אין לי הרבה שכאלו) מצב SPORT במצבי הנהיגה מעביר גם את המתלים למוד S

ולשאלה אם אפשר לקרוא לרכב הזה ספורט , זו שאלה שכל אחד יכול לענות אחרת, תלוי מאיזה רכב הוא הגיע.

הגעתי לרכב הזה מE350 עם נתוני מנוע זהים קג"מ וסל"ד די זהים , ואין שאלה שהסופרב לעומתה , היא אכן מכונית ספורט.

מנוע/צלילים/התנהגות/מצערת/גיר - בכולם היא טובה יותר.

בסלון ובנוחות ובקלאס/הנדסה/גימור/ירידה לפרטים/הזדקנות/איכות חומרים , אין שאלה. מרצדס בת 10 יכולה ללמד את סקודה פרק נכבד.

אבל היי..הסקודה עולה פחות מחצי.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

רציני? מנוע וצליל (בעיקר צליל) טובים יותר בסופרב בעלת מנוע 2.0 ארבעה צילינדרים, ממנוע ה3.0 שישה צילינדרים בE?

פורסם

אתה תמה על הצליל ?

יש עוד אי אלו מנועי 4 צילינדר שנשמעים טובים יותר מV6 - ובטח בהקשר הספורטיבי עליו ההקשר.

היתה לי S16 בשנת 94 שעשתה רעש הרבה יותר כיפי משתיהן והיא היתה עגלה של 9.2 0-100

ואנסה לפרט - ושוב הכל לדעתי ולהתרשמותי - מי שרוצה לחלוק עלי , שיעשה זאת אחרי שינהג ב2 המכוניות

גמישות מנוע - סופרב טובה יותר

מהירות - 0-100 סופרב עדיפה.תאוצות ביניים אין לי דרך למדוד , אבל אני לא יודע להגיד מי מהן עדיפה.

הרגשה - (בהתעלם ממספרים ונתונים שמאששים זאת , אבל גם לו יוכח לי כי הE350 מהירה יותר) הסופרב מרגישה הרבה יותר ספוטבית וזה די קל , כי הE350 פשוט לא שם...לא מתיימרת להיות והיא לא...(היא סלון נוח מפנק וחזק, שום ספורט ושום נעלי ספורט)

הגיר - במרק - 7טרוניק נפלא ונהדר, ובמצב ספורט שלו הוא קרוב למצב נורמל בסופרב

מצערת והגה - בE350 זה היה נעים, כח והמון כח , אבל בלי דרמות (ובכ"ז 0-100 6.9 יצרן, 7.3 בפועל מדדתי , זה מספר פנטסטי, גם לספורטיביות של היום, אבל היא סלון, לא קשור לספורטביות כלל)

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אתה תמה על הצליל ?

קצת כן, אבל בגלל זה שאלתי, לא כי אני לא קונה את זה.

מה שאני קצת פחות קונה בהשוואה שלך זה שהסופרב מתיימרת להיות מכונית ספורט (בהשוואה למרצדס שהיא לא).

האמת הפשוטה היא שלא הסקודה ולא המרצדס מתיימרות כך.

לא יצא לי לנהוג בסופרב 280 עדיין (כן בגרסאות הבסיסיות יותר, ובדיזל), אז אני לא מתיימר לדעת, אבל לטעון שהיא מכונית ספורטיבית או מכונית לנהג (driver's car) לא עולה בקנה אחד עם מה שקראתי עליה (וקראתי לא מעט).

אני חושב שסקודה עשו עבודה מדהימה עם הרכב הזה, ובכלל אני נפעם מהם כל פעם מחדש (מהפעם הראשונה שיצא לי לנהוג באוקטביה חדשה מהדור האחרון עם מנוע 1.2 כשיצאה, עד שהתיישבתי בסופרב החדשה כשהוצגה לראשונה בג׳נבה, ועד הקודיאק שראיתי בשבוע שעבר בפריז ושאולי אחד הרכבים שהכי הרשימו אותי בתערוכה משום מה), היא פשוט מכונית מבריקה, ואין לי ספק שבגרסת ה280 היא גם מפתיעה, אבל זה לא הופך אותה למכונת נהיגה.

בכל אופן, בהזדמנות הראשונה אני אנסה לנהוג באחת.

פורסם

העניין הזה של החלפת MOD נהיגה דרך המסך באמת הפריע לי גם בלאון ובאמת נראה לי שהפתרון שמצאת הוא כמעט מושלם, בעצם אני לא רואה משהו יותר טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נכון אבל כדי שתדע שאתה לוחץ על הכפתור הנכון מבין החמישה , אתה מוריד עניים לכיוון הידית.

וגם אם כבר פתחת מיומנות של לזהות את הכפתור השני על עיוור, עדיין תסיט עיניך למסך לראות לאיזה מצב העברת.

הציק לי והפתרון שהצעתי, עובד לי מצוין.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
קצת כן, אבל בגלל זה שאלתי, לא כי אני לא קונה את זה.

מה שאני קצת פחות קונה בהשוואה שלך זה שהסופרב מתיימרת להיות מכונית ספורט (בהשוואה למרצדס שהיא לא).

האמת הפשוטה היא שלא הסקודה ולא המרצדס מתיימרות כך.

ושוב כתבת בלי לנהוג עליה.

לא יצא לי לנהוג בסופרב 280 עדיין (כן בגרסאות הבסיסיות יותר, ובדיזל), אז אני לא מתיימר לדעת, אבל לטעון שהיא מכונית ספורטיבית או מכונית לנהג (driver's car) לא עולה בקנה אחד עם מה שקראתי עליה (וקראתי לא מעט).

אני לא טוען שהיא מכונית לנהג , פות"ש גם ,כמדומני , לא טען.

אני חושב שסקודה עשו עבודה מדהימה עם הרכב הזה, ובכלל אני נפעם מהם כל פעם מחדש (מהפעם הראשונה שיצא לי לנהוג באוקטביה חדשה מהדור האחרון עם מנוע 1.2 כשיצאה, עד שהתיישבתי בסופרב החדשה כשהוצגה לראשונה בג׳נבה, ועד הקודיאק שראיתי בשבוע שעבר בפריז ושאולי אחד הרכבים שהכי הרשימו אותי בתערוכה משום מה), היא פשוט מכונית מבריקה, ואין לי ספק שבגרסת ה280 היא גם מפתיעה, אבל זה לא הופך אותה למכונת נהיגה.

בכל אופן, בהזדמנות הראשונה אני אנסה לנהוג באחת.

אני באיזור ראש העין - אתה מוזמן

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אם זה כך, גם מים לוישרים לא הוספת?

לא נשמע אמין למדי

כתגובה להודעה על ה FRV 2007

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...