Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מחלוקת בעניין הנוחות ובידוד הרעשים שלה - יש אומרים (כמו פות"ש) שהכל פנטסטי, ויש שיותר מרומזים שסקודה עדיין לא שם בהיבטים האלה.

אתם יכולים לפרט יותר בנוגע להם?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוחות - לקח לי המון זמן למצוא תנוחת נהיגה "טובה"

(הגובה שלי ממוצע לחלוטין 178 ס"מ ביום עם ראות טובה)

לדעתי הכסא לא יורד מספיק נמוך, וכשהוא במצב הכי נמוך, אני רוצה תמיכה לירך הקרובה לברך.

אך כשאני מרים את החלק הזה - 2- הציר שנמצא בסוף הכסא , מרים גם את בסיס הכסא, -1- .

אם הכסא היה יורד יותר נמוך ב2 ס"מ אז המצב היה מושלם.

או אם הציר היה ממוקם על האמצע, הרמה של 1 היתה מורידה את 2, וזה היה מושלם לי.

כשויתרתי על תמיכה לקצה הירך/ברך - מצאתי תנוחה טובה וגם לאחר שעות רבות על ההגה , שום חלק בגוף לא מתלונן.

רעשי רקע , ישנם, וגיליתי אותם רק בעקבות פרסומים על כך ברשת.

זה לא משהו קיצוני...טיפה מוזיקה והכל נעלם.

בגרסה שלי קיימת מערכת לניטור רעשי רקע, שבהחלט יכול להיות שמשפיעה - מעניין לסע בגרסה ללא הפיצ'ר הזה ולראות איך זה נשמע‏‏232.JPG

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

המחלוקת האם היא ספורט או לא היא די מיותרת.

האם היא מתנהגת כמו 306GTI6/ פיאט קופה/ 911/ GTR? לא בהחלט לא.

האם היא נחשבת "ספורט" כי בכל כביש נתון שתבחרו היא תייצר קצב יותר מהיר ויותר מהנה מ גולףR או VRS?

לדעתי האישית, בהחלט כן! אבל שכל אחד יחליט לבד!

יאללה, נתפשר על ספורטיבית :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שאם תיקח שני נהגים בעלי יכולות דומות, לאחד תתן גולף R ולשני סופרב 280, אז זה שבגולף יהיה מהיר יותר אך יהנה פחות וזה בסופרב יהנה יותר אך יהיה מעט איטי יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קחו בחשבון עוד נתון, שמבחינת כוחות סוס, לסופרב אומנם יש 280 כ"ס אבל "רק" 35.7 קג"מ לעומת הגולף R לה שיש 292 כ"ס אך 38.7 קג"מ באוקטן 98 כמובן, כך לפי ההצהרה.

אני נוהג גם על רכב עם כ 35 קג"מ אך עם 240 כ"ס עם תיבה כפולת מצמדים רטובים, המהירות אכן טובה, השאלה איך הנתון של ה 280 כ"ס מגיע לידי ביטוי בזכות בקרת השיגור שלמעשה, בזכות ה 4X4 מצליח לייצר תאוצה ל 100 בפחות מ 6 שניות, שזה מדהים. (לדוגמא אצלי, בערך כ 7.5 שניות עלובות).

בסה"כ הכל תלוי בסופו של יום במערכות, תיבת ההילוכים, בקרת שיוט ומה כל אחד ואחד מחפש.

רכב עם ביצועים וגודל כמו של הסופרב לעומת גולף R, אלו הבדלים וקטגוריות שונות של אנשים לרוב, קשה להשוות.

פורסם
יש מחלוקת בעניין הנוחות ובידוד הרעשים שלה - יש אומרים (כמו פות"ש) שהכל פנטסטי, ויש שיותר מרומזים שסקודה עדיין לא שם בהיבטים האלה.

אתם יכולים לפרט יותר בנוגע להם?

אולי פיספסתי את המחלוקת הזו בשרשור. מה הכוונה "לא שם"? ביחס ל-?

קחו בחשבון עוד נתון, שמבחינת כוחות סוס, לסופרב אומנם יש 280 כ"ס אבל "רק" 35.7 קג"מ לעומת הגולף R לה שיש 292 כ"ס אך 38.7 קג"מ באוקטן 98 כמובן, כך לפי ההצהרה.

אני נוהג גם על רכב עם כ 35 קג"מ אך עם 240 כ"ס עם תיבה כפולת מצמדים רטובים, המהירות אכן טובה, השאלה איך הנתון של ה 280 כ"ס מגיע לידי ביטוי בזכות בקרת השיגור שלמעשה, בזכות ה 4X4 מצליח לייצר תאוצה ל 100 בפחות מ 6 שניות, שזה מדהים. (לדוגמא אצלי, בערך כ 7.5 שניות עלובות).

בסה"כ הכל תלוי בסופו של יום במערכות, תיבת ההילוכים, בקרת שיוט ומה כל אחד ואחד מחפש.

רכב עם ביצועים וגודל כמו של הסופרב לעומת גולף R, אלו הבדלים וקטגוריות שונות של אנשים לרוב, קשה להשוות.

הנתון של הגולף הוא 300 כ"ס (או 292 לפי שיטת מדידה אחרת). בארץ משום מה עם 280 כ"ס. נתון המומנט אכן גבוה יותר בגולף לעומת הסופרב. בשורה התחתונה, הגולף מהירה מהסופרב בקו ישר, אין ספק, אך גם הסופרב יודעת לייצר קצב מרשים מאוד.

אם נשווה את הסופרב הזו למונדיאו עם 240 כ"ס, נגלה שהסקודה משמעותית מהירה מהפורד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אין כאן ספק, רק הדגמתי כמה שנתונים יכולים להיות זהים אך בפועל, הביצועים רחוקים שנות אור במונחים שלנו.

ההבדל בין תיבות, כדוגמת ה DSG הסופר מהירה, הנעה 4X4, בקרות מתקדמות ב 2016, לאנצ' קונטרול וכו', הכל ברור.

• תוכן חדש...