Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על הסקירה.

מכונית ה"מנהלים" הכי מוצלחת בשוק היום.

לא סתם אין מלאי לעוד הרבה זמן.

בטוח שאין מלאי גם בגרסאות הבכירות?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית ה"מנהלים" הכי מוצלחת בשוק היום.

לא סתם אין מלאי לעוד הרבה זמן.

מוצלחת מאוד, אבל מה הקשר לזה שאין מלאי? כמה הם כבר מכרו? לא היה מספיק מלאי מלכתחילה (כמישהו שהתעניין עבור ההורים שלי ממש כשהרכב הושק פה).

פורסם
A6 Killer.

יפה יותר, זולה יותר וכדאית יותר מהאודי.

תמיד הקפידו לעשות את הסקודה קצת פחות טובה מהמתחרה המתאימה מבית. הפעם, למעט הסמל, הסופרב טובה בכל היבט.

לא ברור לי הקטע של VAG לעשות כזאת קניבליזציה.

כשהסופרב הושקה בג׳נבה הייתי שם כהרגלי עם חבר קרוב חובב אאודי לא קטן (כרגע נוסע בRS6) והדבר הראשון שהוא אמר כשהתיישבו באוטו זה שהסופרב גורמת לA6 להיראות כתמורה גרועה לכסף.

אין ספק שיש בזה משהו, אם כי להגיד שהסופרב טובה בכל היבט למעט הסמל זו קצת הגזמה.

פורסם

מבחינת value for buck הרכב הזה מנצח כל רכב אחר, בכל סגמנט. עלותו כ-250? משהו כזה? ואתה מקבל רכב יוקרה חזק יפהפה. במחיר הזה הבמוו היחידה שאפשר לקנות (חוץ מסדרה 1) מגיעה עם מנוע מבייש, או הX1 שזה ג'יפון. אבל גם שם מנוע חלש יותר בהרבה, וטיפולים יקרים יותר.

יש להבדיל בין הפתעה לבין אשכרה ספורט. הרכב עמד עם VRS בגלל 3 סיבות - 280 כ"ס, 4X4 ונהג. תיקח אותו נהג

(טוב) ושים אותו בשני הרכבים, אני חושב שהVRS בכל זאת תייצר קצב גבוה יותר. שלא נדבר על רכבים טיפה יותר מוכוונים ספורט.

אבל בהחלט לומר על רכב מנהלים דברים כאלו ולעשות השוואות כאלו, זה וואחד התקדמות. כל הכבוד לסקודה, מייצרים אחלה רכב.

במקומך אגב, לא הייתי משתמש הרבה בבקרת שיגור. הדבר הזה גומר את האוטו. אולי זו אחת הסיבות שאתה היית צריך להוסיף שמן. ולפי מה שהבנתי, יצא לך להשתמש בזה לא פעם ולא פעמיים.

פורסם

מדברים הרבה על המחיר, מה המחיר של הגירסה הזו?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)
מבחינת value for buck הרכב הזה מנצח כל רכב אחר, בכל סגמנט. עלותו כ-250? משהו כזה? ואתה מקבל רכב יוקרה חזק יפהפה.

זה לא רכב יוקרה גם אם הוא מרגיש כזה, אבל לא ניכנס לוויכוח שוב של איך מגדירים רכב יוקרה כי לא נצא מזה...

היא עולה 270 שזה לא מעט כסף (בכל זאת סקודה שנושקת ל300 אלף ש״ח).

וזו לא הגרסה ה״מבישה״ של סדרה 3 במחיר הזה אלא 320 אבל אין ספק שללא קמצוץ מה איבזור בסופרב.

אגב, המחיר באנגליה של הגרסא הזו הוא £33,000 ולכן גם את מספר היחידות שיעלו על הכביש שם אני מניח שיהיה ניתן לספור על יד אחת משתי סיבות. 1. אין הרבה אנשים שיהיו מוכנים לשים סכום כזה על ״סקודה״

2. המחירים האלא הן כבר טריטוריה של סדרה 5

3. הנטיה שם בימינו היא לרכבים קצת פחות חזקים ויותר חסכוניים דיזל או לא.

באופן כללי יש שם הרבה יותר מודעות לרכבים חסכוניים בדלק וכו

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אגב, עד היום טרם יצא לי לראות דגם סאלון של הרכב הזה בחו״ל אלא רק סטיישן שנראית פצצה (אחת הסטיישנים היפות שנתקלתי בהן) .

מאוד מקווה שיביאו אותה בשלב מסוים כי את הדגם הקודם מכרו פה.

פורסם

אני יודע שזה לא רכב יוקרה, הכוונה היא לרכב שהוא מספק סחורה של רכב יוקרה (גדול, חזק, מפואר, איכותי).

270? האמת זה אכן קצת יקר. הייתי בטוח משום מה שהמחיר הנו 250. בכל אופן, ה-320 מגיעה עם מנוע שמפיק 184 כ"ס. הבדל של כ-100 כ"ס. זה משמעותי מאוד. שאגב, עולה 277K ללא אבזור אקסטרה. כך שלכל הפחות הרכב יהיה באותה רמת מחיר של הסופרב, כאשר כל השאר יהיה יקר יותר. ב267 מוצעת הגרסה עם ה136 כ"ס, שיותר קרובה למחירה של הסופרב, וזה מנוע מביש בהחלט לרכב בסגמנט כזה.

פורסם

הענין שמגלים פה מהיבט ה "להראות לערסים ( אינטרפרטציה פרטית שלי ) המופתעים באיביזות או ב.ב.מ.וואים למפותחים יותר, מהיכן משתין לו דג הסופרב ואיזה חתיכת נקניניקיה יש לו ", לא ממש מדבר אלי, אבל זה אולי ענין של גיל. מבכל בחינה אחרת אין נדמה לי ספק שמדובר במכונית שעולה הרבה הרבה פחות ממה שעולות המתחרות שמציעות משהו די דומה בתוספת הסמל כמובן. השאלה אם סמל שווה כל כך הרבה היא שאלה מכובדת ומסורה לשיקול דעתו ועומק כיסו של כל אחד, עוד מימי לואי ויטון והרמס העליזים.

פורסם

עם זה שהוא מספק סחורה של רכב יוקרה אני מסכים.

לגבי הב.מ.וו היא חלשה יותר נכון אבל בטח לא מרגישה חלשה. והיא משהו אחר לגמרי מבחינה דינמית.

פורסם

נסעתי ב-328 עם חבילת M. הרכב בהחלט מרגיש חזק. בגרסה הזו הוא עם נתוני האצה דומים לזה של הסופרב. ועדיין, מבחינת דינמיות וכו', הוא סביר ותו לא. אם ניקח את ה-320 או 318 הרגילות שהן בטווח המחירים הנ"ל, הרכבים יהיו איטיים משמעותית מהסופרב. הרגשה זה הרגשה ומה קורה בתכלס זה תכלס. אני פעם קיבלתי רכב חלופי ניסן מיקרה, האצתי הרגשתי שהרכב טס מ-0 ל-100, כשמדדתי הסתבר שזה סתם רוח וצלצולים (תרתי משמע) והרכב מאיץ ב-13 שניות ל-100 על השעון.

פורסם

במקומך אגב, לא הייתי משתמש הרבה בבקרת שיגור. הדבר הזה גומר את האוטו. אולי זו אחת הסיבות שאתה היית צריך להוסיף שמן. ולפי מה שהבנתי, יצא לך להשתמש בזה לא פעם ולא פעמיים.

כן, זה גם מה שאני קראתי בפורומים בחו״ל ויותר מפעם אחת. שימוש תדיר בבקרת השיגור מותיר את חותמו על הגיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
נסעתי ב-328 עם חבילת M. הרכב בהחלט מרגיש חזק. בגרסה הזו הוא עם נתוני האצה דומים לזה של הסופרב. ועדיין, מבחינת דינמיות וכו', הוא סביר ותו לא.

נו באמת, עכשיו אאלץ לקחת את ההתלהבות שלך מהסופרב בעירבון מוגבל... [emoji4]

לקרוא לסדרה 3 סבירה ותו לא (מבחינה דינמית) זה מצחיק וסותר את כל הנסיון שלי ויותר מכך, כל מה שאי פעם תקרא על הרכב.

כל ילד יודע שהיא תמיד היתה ועדיין אמת

המידה בקבוצה שלה בכל הנוגע לניהוג.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אתה אמרת את זה - אמת המידה בקבוצה שלה. זה כמו שפוקוס פעם נחשבה לרכב מתנהג ביחס לסגמנט שלה. זה לא הופך אותה לרכב ספורט ולא מתחרה ברכבי ספורט. כנ"ל הסופרב. מנוע חזק ו-4X4 כבודה במקומה מונח, אבל לא לגלוש אל מעבר למגבלות הקטגוריה. ועוד יותר נכון לגבי ה-3. ביחס למשפחתיות "פרימיום" היא מתנהגת וכו' וכו'. אבל ביחס לרכבים ספורטיביים, היא רחוקה משם. וזה מה שאני אומר. בכל אופן, מי שקונה רכב כזה מחפש נוחות ולא התנהגות. ושני הדברים הללו די סותרים אחד את השני.

אני כאשר כתבתי ותו לא - הכוונה הייתה בכללי. לא רק ביחס לסגמנט.

פורסם
A6 Killer.

יפה יותר, זולה יותר וכדאית יותר מהאודי.

תמיד הקפידו לעשות את הסקודה קצת פחות טובה מהמתחרה המתאימה מבית. הפעם, למעט הסמל, הסופרב טובה בכל היבט.

לא ברור לי הקטע של VAG לעשות כזאת קניבליזציה.

יכול להיות שה"נחיתות" של סקודה עוברת למישור אחר וזה רכבים הברידיים וחשמליים.

• תוכן חדש...