Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K לסטונדט לעתיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בעזרת ה' אני אהיה סטודנט עוד שנה.

אני מחפש רכב לקנות קטן אבל שיהיה חזק יחסית עם מנוע 1250 שאני יוכל לנסוע חופשי גם נסיעות ארוכות ללא בעיות.

הנסיעות שלי יהיו בעיקר קצרות ולא הרבה קילומטרא'ז, מידי פעם מחוץ לעיר לסידורים.

חשוב שיהיה אוטומט כדי שגם אחותי תוכל לנסוע עליו.

לא מחפש רכב פוזה,חשוב שהוא יהיה אמין ואמין ואמין ויחסית חסכוני בדלק,לא משפחתי, בסגנון המיני והסופר מיני.

וטיפולים וביטוח זולים.

מתכנן לקנות את הרכב מחברות ליסינג ולעשות מימון ומעדיף בגלל הביטוח גם.

רוצה את הרכב לתקופה ארוכה 5 שנים+.

הכי חשוב שיהיה אמין בקיצור.

אשמח לשמוע על הצעות חברים.

גג 50 אלף אפילו אם יש בפחות אז מעולה סביבות 40-50 אלף.

חג שמח ושנה טובה !

פורסם

סוזוקי סוויפט 2011 צורה חדשה - 1250 סמ"ק, 94 כ"ס מאוד אמין וסה"כ נוחה לקטגוריה.

בכמה אלפים פחות - סוזוקי ספלאש 1250 סמ"ק, 95 כ"ס - פחות מרווחת, נוחה ואיכותית.

מיצובישי ספייססטאר 1200 סמ"ק גם תכנס בתקציב אבל אם אני לא טועה, פחות חסכונית בדלק ופחות נוחה מסוזוקי סוויפט.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הספייס סטאר חסכונית בטירוף אצל הנהג הנכון.

יותר מהסוויפט ומהספלאש, אבל גם זה 'פחות' אוטו.

הגיר הרציף זה אותו גיר שיש באטראז' והוא מסרס את הרכב בטירוף, מצד שני נהג רגוע יוציא בקלות מחוץ לעיר צריכה של 1:19.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מנוע 1250

דרישה מאוד ספציפית.

יש סיבה לזה? למה לא 1200 או 1300?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשרות נוספת פרט לסוזוקי היא דייהטסו סיריון . לאח שלי מצאתי אחת כזו (לאחר חודש של חיפושים)בציר 2008 שמורה ומלוקקת יד ראשונה שטופלה במורשה מיד ראשונה עם 56,000 ק"מ.

אחרי כל הנוכלים והסוחרים שסיננתי המאמץ היה שווה והרכב עלה לנו לאחר מיקוח קל 32,000.

בתקציב שלך אפשר יהיה למצוא לדעתי אפילו את השנתון האחרון 2011- אל תחשוש שזו השנה האחרונה של הייצור שלהן כי החלקים שלהן ושל טויוטה יאריס זהים ברובם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ב50 אלף יש רכבים חדשים הרבה יותר מהסריון.

הספייס לא חזקה אבל מרגישה זריזה,מאוד חיסכונית אך מנוע רועש במאמץ,איבזור מצוין במיוחד לקראת סוף 2014 שאז קיבלה תוספת איבזור.

לדעתי הגיר לא מסרס,להיפך הגיר הרציף מנצל הרבה יותר טוב את כוח המנוע מגיר אחר אבל רכב רועש יותר.

מציע לך לקרוא את הסיכום שלי איתה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602347-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-שנתיים

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיריון תעלה לו הרבה פחות מ 50,000 ולפחות יקבל רכב זריז עם גיר אוטומטי טיפש אמנם אבל בעלות טיפול זולה בהרבה.

סתם בשביל לסבר את האוזן- עלות החלפת שמן לגיר הרציף במוסכי מיצובישי לא זולה בעליל (כמעט פי 2 מהחלפת שמן גיר אוטומטי סטנדרטי).

גם החלקים של המיצובישי ואחזקתה במוסך היבואן (לפי היכרות לא ממש סימפטית איתם בעבר) יהיו יקרים יותר מהדייהטסו הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

וטיפולים במורשה יבואן של דייהטסו זולים?

נכו ןשסריון זולה יותר,אבל היא גם ישנה יותר,הרבה הרבה פחות מאובזרת,פחות בטוחה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות חברים.

התכוונתי לרשום בקשר למנוע שיהיה 1250+ גם 1400 בא בחשבון וגם 1600.

העיקר שיהיה חזק וחסכוני.

הסוויפט עם מנוע 1600 איך הטיפולים יקרים? מה עם צריכת הדלק?

המציבושי סטאר..איזה שנה אפשר להביא בסכום הזה? טיפולים יקרים?

אפשר להביא את שני הרכבים האלו מחברות ליסינג?

לספלאש אני פחות מתחבר וכנ"ל לסיריון.

פורסם

יש סוויפט 1.5 הדגם שלפני הנוכחי. צריכת דלק גבוהה ממנו.

ספייס סטאר יש בליסינג, טיפולים לא יקרים אבל שחיקת רפידות בלמים די מהירה. מניח שאפשר שנתון 2014.

פורסם

דווקא ספייס הייתי לוקח מבן אדם פרטי,לא בטוח שהמולטמדיה ומצלמת רווס הגיעו ליסנג.

החלפים לא יקרים,אבל במורשה יבואן לא זול,כמו בכול יצרן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...