Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפור מלפני 4 שנים חבר טוב שלי קינה רכב מסוג גולף VR6 שנת 97 שזה אומר השקעה של 65 K הבן אדם חסך במשך 3\4 שנים על מנת לקנות את הרכב הרכב נקנה מעבריין כבד מאיזור רמלה

לפי בקשת הבן אדן נעשה זכרון דברים ביניהם והעברת בעלות סוכם שתבוצע כמה יום אחרי מכיון שהיה אותו יום יום שבת בדיוק באותו יום הבן נרצח :cry:

ומאז ניסינו לחפש כל אחד מהמשפחה של האיש ואין לא עוזר מסתבר שאין לי משפחה פה

וכעת לאחר ארבע שנים בגולף חונה בבית ואין מה לעשות איתה השאלה האם ישנה דרך חוקית כל שהיא שניתן לעשות העברת בעלות לאחר4 שנים חבר שלי ניסה מלא דברים ולא הצליח לבצע בעברה זו

ועכשיו הוא התייאש ומוכן למכור לי את הרכב ב 20 K האם זו עיסקה שווה יש מה לעשות ולנסות או שזה אבוד נא עזרתכם

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

איך הוא ימכור את הרכב? הוא לא הבעלים של הרכב.

הזכרון דברים אצלו? הייתי מציע להתייעץ עם עו"דאיך הרכב עובר טסט שנתי?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

סליחה שכחתי לציין שהרכב נעצר על ידי משטרת ישראל לאחר שהבן אדם נרצח ומשם הרכב שוחרר לאחר חצי שנה וזכרוןם הדברים הלך לאיבוד בתחנת המשטרה\או שבכוונה השוטרים עשו זאת לך תדע

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

לפנות לעו"ד במתמחה בירושות. אם אין לאיש יורשים חוקיים, האפוטרופוס הכללי הוא יורשו. העו"ד יטפל בזה מול רשם הירושות והאפטרופוס הכללי בהסתמך על חוזה המכר של האוטו. בסופו של דבר, בימ"ש לענייני משפחה יקבע שיש להעביר את האוטו על שם הרוכש. תתכונן לעלות של כ- 5000 ש"ח לטפל בזה.

תתפלל שלא היו לאיש חובות למדינה כי אז חובות המדינה קודמים והיא תתפוס את האוטו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לפי בקשת הבן אדן נעשה זכרון דברים ביניהם והעברת בעלות סוכם שתבוצע כמה יום אחרי מכיון שהיה אותו יום יום שבת בדיוק באותו יום הבן נרצח :cry:

ומאז ניסינו לחפש כל אחד מהמשפחה של האיש ואין לא עוזר מסתבר שאין לי משפחה פה

אין כזה דבר.

אם אתה יודע את שמו , סע ברח' הראשי ברמלה , וצעק בקולי קולות : "אברהם משה בן זו*ה".

מהכיוון שממנו נפתחות היריות - יש לחפש את קרובי משפחתו...:twisted:

פורסם

כשלמדתי את הקורס דיני חוזים במסגרת התואר שלי, נאמר לנו בוודאות שזכרון דברים דינו כחוזה מכירת רכב...

הפרוצדורה אל מול משרד הרישוי הינה טכנית בלבד, ואינה "מסמלת" את הרגע שבו נמכר הרכב.

ברגע ששני הצדדים חתמו על זכרון הדברים - שדינו כדין חוזה - הרכב החליף ידיים...

כרגע, כל מה שעליך לעשות זה למצוא את זכרון הדברים - דבר שנראה כבלתי אפשרי - משום שאבד בתחנת המשטרה.

באם ימצא זכרון הדברים החתום ע"י שני הצדדים, עו"ד טוב, אישור על פתירת הבעלים הקודמים, וכמה מכתבים מנוסחים ברהיטות למשרד הרישוי יפתרו את הבעייה...

אם אין זכרון דברים, תצטרך עו"ד יותר טוב, והמון סבלנות...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ז ככה שמר הבן אדם לא נשוי והיה אז בן 50+ מבחינתצ קרובי משפחה בדוק אין לו !!!! כנראה שהוא הגיע משום מקום לכדור הארץ

כל אחד ששאלנו אמר לנו אין לו משפחה ולא כדאי להתעסק איתו אבל הוא מת עכשיו ואני רוצה להתעסק איתו

מה לעשות

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
אבל הוא מת עכשיו ואני רוצה להתעסק איתו

מה לעשות

בפעם הבאה שידובר פה על נקרופיליה בפורום אני מוחק את ההודעה :evil:

:lol::screwy::rofl:

פורסם

אז אני לא אתעסק איתו ובאמת אם זה הציק לך היית יכול למחוק את ההודעה

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

בהעדר אפשרות לאתר את הבעלים או יורשיו (יורש יכול לפטור את בעיית העברת בעלות) יש להגיש תביעה למתן סעד הצהרתי על הבעלות ברכב ולצרף את עזבונו של המנוח ומשרד הרישוי כנתבעים,הליך פשוט שכל עו"ד יוכל לעזור בו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...