Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הזמנתי מהאתר הנ"ל ביום חמישי בסביבות השעה 16:30 בעקבות המלצה של אנשים פה מהפורום אבל לצערי אני רואה שעדיין הסטאטוס של ההזמנה נשאר 'payment processed' וטרם ניתן להזמנה tracking number. מה כדאי לי לעשות? האם מדובר במצב רגיל?

(הבנתי שדי מהר הם שולחים את ההזמנות)

ציון

פורסם

דרך הפייסבוק שלהם לא מצאתי מקום להודעה אליהם - באתר מצאתי איזה מייל (שאני לא סגור על זה שזה מכוון לשירות שלהם) עוד מאתמול והם טרם ענו.

מאוד מטריד אותי העניין

פורסם

בדקתי, אכן אין אופציה לשלוח להם הודעה ישירה דרך הדף העיסקי בפייס.

ממש מוזר.

באופן אישי לא הייתי דואג, האתר אמין ומוכר.

אתה מוזמן להשאיר להם תגובה על אחד הפרסומים שלהם (יש אחד עדכני מלפני 40 דק), מאמין שתקבל תשובה מהירה.

"יאללה בירי".

פורסם

קצת הפתיע אותי העניין מאחר והבנתי שהיו פה אנשים שקיבלו מאותו אתר תוך שלושה ימים את החבילה ובינתיים אצלי אני לא רואה את הסטאטוס משתנה או שאני מקבל tracking number (ויותר מזה-אין איך לפנות למישהו באתר)

פורסם

טיפ קטן כשאתה מזמין מחול, אל תעשה הזמנות ביום חמישי אם אתה כלכך יושב על קוצים ומרפרש את המייל שלך כל רבע שעה

שישבתראשון סביר להניח שלא יעשו PROCESSING להזמנה שלך.

תחכה להיום בערב או מחר בבוקר.

לחץ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
טיפ קטן כשאתה מזמין מחול, אל תעשה הזמנות ביום חמישי אם אתה כלכך יושב על קוצים ומרפרש את המייל שלך כל רבע שעה

שישבתראשון סביר להניח שלא יעשו PROCESSING להזמנה שלך.

תחכה להיום בערב או מחר בבוקר.

לחץ.

אני לומד את זה על בשרי-היום כבר יום שני ציפיתי שכבר תהיה תזוזה. הבנתי שהיה היום בבריטניה בחלק מהמקומות Bank holiday אולי זה קשור... (קצת מרחם על עצמי שזה מה שאני חושב חח)

פורסם

מה הזמנת בחבילה?, האם יש מוצר שהוא אסור לטיסה ובגלל זה החבילה מתעכבת?.

תתקשר אליהם אם יש לך חבילה בפלאפון שכוללת שיחות לחו"ל לקווים נייחים.

הזמנתי בעבר מהם והכל היה מעולה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
מה הזמנת בחבילה?, האם יש מוצר שהוא אסור לטיסה ובגלל זה החבילה מתעכבת?.

תתקשר אליהם אם יש לך חבילה בפלאפון שכוללת שיחות לחו"ל לקווים נייחים.

הזמנתי בעבר מהם והכל היה מעולה.

א. תוך כמה זמן הגיעה החבילה?

ב. האם עקבת דרך האתר שלהם אחר החבילה?

פורסם

אתר עם שירות לקוחות גרוע,לי הם לא רצו להחזיר את התשלום על הזמנה ששילמתי וביטלתי מיד,לא להתקרב לאתר הזה!,יש מספיק אתרים אחרים שהם מוצלחים.

פורסם
אתר עם שירות לקוחות גרוע,לי הם לא רצו להחזיר את התשלום על הזמנה ששילמתי וביטלתי מיד,לא להתקרב לאתר הזה!,יש מספיק אתרים אחרים שהם מוצלחים.

מסכים שהשירות שלהם לא טוב. בחרתי בהם כי הם הכי זולים (יחד עם דמי המשלוח)

פורסם
א. תוך כמה זמן הגיעה החבילה?

ב. האם עקבת דרך האתר שלהם אחר החבילה?

תוך שבוע וחצי

לא עקבתי.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...