Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 שנת 2015 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה 55 אלף ?

איזה עוד רכבים הייתם ממליצים עליהם בטווח מחירים של עד 55 אלף ?

הדברים שחשובים לי הם צריכת דלק נמוכה , אמינות , נוכחות , כח סביר , ואבזור

אבל בעיקר צריכת דלק נמוכה ואמינות

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטומטי? ידני? מסיע 4 נפשות על בסיס קבוע או יכול להסתפק באחותה הקטנה ה-108 עם אותו מנוע? תמקד את הדרישות.

שווה? לא יודע, חדש ברמת האבזור הנמוכה עולה בסביבות 70K (אבל פן בנוכחות נפגע, ג׳אנטים מברזל, ידיות שחורות וכו׳), הייתי ממליץ לך להעיף מבט על ה-208 הידנית המאובזרת מ-2014 שמוצעת למכירה כאן בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609155-פיגו-208-ידנית-שנת-2014.

פורסם

רק ידני אחי בד"כ נוסעים באוטו 2 אנשים , בקשר ל108 הגודל הזה לא ממש מתאים לי , אני גבוה , שמעתי שהידנית המאובזרת עולה 74 וחשבתי על עסקת 0 קמ או על 0 קמ ותשלומים לשלוש שנים , מה אתה אומר ? איזה עוד אופציות טובות יש ? מה אתה אומר על האופל קורסה ?

פורסם

אם איבזור חשוב כדי לבדוק שאתה לוקח את האקטיב ולא אקסס.

עוד רכב הוא סיאט איביזה ידנית.

יש כמה דאציה סטפוואי באזור 55 אלף שקל כאשר חדשה עולה 65,נסעתי על הידני ודי אהבתי מנוע מרגיש נמרץ,נוחה מרווחת,לדעתי אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

ה 208 מצויינת, נמכרה במבצעים של דגם האקסס בפחות מ 70,000 ש"ח, אבל לא בטוח שתמצא מישהו נמאס לו ממנה אחרי שנה.

דיברנו עם מנהל מותג פיג'ו ממש הרגע בטלפון, יש לו הצעה מעניינת ל 208 ידנית בדגם אקטיב, המפואר.

זה קצת מעבר לתקציב שנקבת בו, אבל אתה מקבל את הדגם המפואר, אתה היד הראשונה (לא ליסינג 0 ק"מ וכד'), אחריות מלאה לשלוש שנים, ואם צריך עזרה במימון ההפרש מהסכום בו נקבת - נוכל לנסות לסייע.

למה אנחנו הולכים סחור סחור - לך, וליתר הגולשים שמתעניינים - במקום 78,900 ש"ח - 70,900 ש"ח לאוטו חדש מהסוכנות.

נשמח לקבל טלפון בהודעה פרטית ולעשות את הקישור.

צוות לובינסקי

פורסם

לאחר 3 חודשים עם דגם האקטיב (1.2 ידני), יכול לומר לך שהוא נוח למדי (באופן יחסי להונדה סיוויק 2010 (נוח יותר), ולמאזדה 6 סטיישן 2015 (פחות נוח בהשוואה אליה) ).

לגבי המנוע, אם אתה מחפש ביצועים, אז לא כאן. אבל כשלעצמו ויחסית למנוע אטמוספרי, המנוע די גמיש (שיא מומנט בסל"ד נמוך יחסית), וסוחב טוב למדי את הרכב, לא זוכר שנתקלתי במצבים שהרגשתי שאני נוסע בעגלה, למעט אולי בעליות ארוכות שהמנוע מרגיש קצת חסר אוויר בסל"ד גבוה- הגיוני למדי.

בסופו של דבר, בהינתן פרופיל השימוש שלנו שהוא 95% בתוך ירושלים, המנוע בסדר גמור.

אבזור-בדגם האקטיב, מערכת מולטימדיה סבבה לגמרי, AUX USB, אמנם מזגן מכני ולא בקרת אקלים, אבל בתכל'ס לי אישית הרכב מרגיש מאובזר ברמה סבבה לגמרי.

אמינות-טרם התנסיתי ב"ה, בפורום כאן מדווח על אמינות טובה במנוע הזה (ממה שאני ראיתי).

צריכת דלק- הנתון הכי נמוך שהגעתי אליו הוא 10.5 קמ"ל, ב100% נסועה עירונית בתוך ירושלים, עם פקקים, ומזגן דולק.

עכשיו בחופש כשיש הרבה פחות פקקים, ומז"א פחות חם (לפחות בבוקר ובערב), הצריכה השתפרה לכיוון 12.5 קמ"ל.

מחוץ לעיר הצריכה כבר נעה לכיוון 15-16 קמ"ל, אבל תכל'ס לא יצא לי ממש לבדוק את זה כמו שצריך מחוץ לעיר.

סה"כ בסיכום, בתור זוג הרכב נהדר לצרכים שלנו, ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, כשאני לא יכול לחשוב על חסרונות מהותיים תכל'ס.

פורסם
שלום,

ה 208 מצויינת, נמכרה במבצעים של דגם האקסס בפחות מ 70,000 ש"ח, אבל לא בטוח שתמצא מישהו נמאס לו ממנה אחרי שנה.

דיברנו עם מנהל מותג פיג'ו ממש הרגע בטלפון, יש לו הצעה מעניינת ל 208 ידנית בדגם אקטיב, המפואר.

זה קצת מעבר לתקציב שנקבת בו, אבל אתה מקבל את הדגם המפואר, אתה היד הראשונה (לא ליסינג 0 ק"מ וכד'), אחריות מלאה לשלוש שנים, ואם צריך עזרה במימון ההפרש מהסכום בו נקבת - נוכל לנסות לסייע.

למה אנחנו הולכים סחור סחור - לך, וליתר הגולשים שמתעניינים - במקום 78,900 ש"ח - 70,900 ש"ח לאוטו חדש מהסוכנות.

צוות לובינסקי

זה רק לחברי הפורום או זה המחיר החדש של האקטיב ידנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

מכוניות ספורות,

הצעה נקודתית לגולשי קארספורום לרגע זה (בעיקר עבור פותח השרשור אבל אם עוד גולש או שניים יבקשו שמנהל המותג יתמודד),

המחיר הרגיל נותר ללא שינוי.

פורסם
שלום,

צוות לובינסקי

אוקי זה כבר יותר מעניין , עכשיו יש לי עוד כמה שאלות , עם כל הכבוד שזאת נראית אחלה מכונית והכל אף החלטה על רכב לא מתקבלת לפני שנוסעים עליו ורואים אם הוא מתאים , איפה אפשר לעשות נסיעת מבחן ?

אני גר באשדוד .

בקשר למנוע ולגיר , הגיר הוא גם של חברת אייסין היפנית כמו בדגם האוטו' ?

בקשר למנוע , שמעתי מנציגה של איי קאר שהמנוע הוא מאותו פס יצור של טויוטה ושל סיטרואן , זה נכון ? ואם כן פיג'ו משתמשת בחלקים של טויוטה גם ?

פורסם
לאחר 3 חודשים עם דגם האקטיב (1.2 ידני), יכול לומר לך שהוא נוח למדי (באופן יחסי להונדה סיוויק 2010 (נוח יותר), ולמאזדה 6 סטיישן 2015 (פחות נוח בהשוואה אליה) ).

לגבי המנוע, אם אתה מחפש ביצועים, אז לא כאן. אבל כשלעצמו ויחסית למנוע אטמוספרי, המנוע די גמיש (שיא מומנט בסל"ד נמוך יחסית), וסוחב טוב למדי את הרכב, לא זוכר שנתקלתי במצבים שהרגשתי שאני נוסע בעגלה, למעט אולי בעליות ארוכות שהמנוע מרגיש קצת חסר אוויר בסל"ד גבוה- הגיוני למדי.

בסופו של דבר, בהינתן פרופיל השימוש שלנו שהוא 95% בתוך ירושלים, המנוע בסדר גמור.

אבזור-בדגם האקטיב, מערכת מולטימדיה סבבה לגמרי, AUX USB, אמנם מזגן מכני ולא בקרת אקלים, אבל בתכל'ס לי אישית הרכב מרגיש מאובזר ברמה סבבה לגמרי.

אמינות-טרם התנסיתי ב"ה, בפורום כאן מדווח על אמינות טובה במנוע הזה (ממה שאני ראיתי).

צריכת דלק- הנתון הכי נמוך שהגעתי אליו הוא 10.5 קמ"ל, ב100% נסועה עירונית בתוך ירושלים, עם פקקים, ומזגן דולק.

עכשיו בחופש כשיש הרבה פחות פקקים, ומז"א פחות חם (לפחות בבוקר ובערב), הצריכה השתפרה לכיוון 12.5 קמ"ל.

מחוץ לעיר הצריכה כבר נעה לכיוון 15-16 קמ"ל, אבל תכל'ס לא יצא לי ממש לבדוק את זה כמו שצריך מחוץ לעיר.

סה"כ בסיכום, בתור זוג הרכב נהדר לצרכים שלנו, ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, כשאני לא יכול לחשוב על חסרונות מהותיים תכל'ס.

נשמע מעודד מאוד , כי באמת שהחסרון היחידי שאני לפחות מצאתי במכונית הזאת זה רק העניין של הכוחות סוס שלה , אם מבחינת זה היא תיהיה מספיק ואני לא אקבל את ההרגשה שאני נוסע על רכב שלא זז אז באמת שיש מצב שאני אקנה אותו .

בקשר לצריכת דלק הבנתי שבהתחלה מכוניות צורכות יותר דלק ואח"כ עם הזמן הצריכה משתפרת

פורסם
שלום,

צוות לובינסקי

אוקי זה כבר יותר מעניין , עכשיו יש לי עוד כמה שאלות , עם כל הכבוד שזאת נראית אחלה מכונית והכל אף החלטה על רכב לא מתקבלת לפני שנוסעים עליו ורואים אם הוא מתאים , איפה אפשר לעשות נסיעת מבחן ?

אני גר באשדוד .

בקשר למנוע , שמעתי מנציגה של איי קאר שהמנוע הוא מאותו פס יצור של טויוטה ושל סיטרואן , זה נכון ? ואם כן פיג'ו משתמשת בחלקים של טויוטה גם ?

פורסם

לובינסקי שלום, האם יש גם הנחה על הדיזל 208? לאחר שהייתי באחד מרכזי המכירה שלכם קיבלתי הנחה דומה למה שרשמתם בבנזין 1.2 ידני וזאת לאחר מו"מ ארוך מאוד.

למרות שפה בפורום אני רואה שללא מו"מ בוצעה הנחה דומה על ידכם, האם ניתן להוריד עוד במחיר על מנת לסגור עסקה?

ומניסיון של אנשים עם רכב כזה מה צריכת הדלק?

תודה

פורסם

אני גר באשדוד .

עושה רושם שמה שחשוב לך הוא שיהיו כמה שיותר יפנים באוטו הזה. אז לי אין מושג, מעריך שיש גם ולהיפך, אבל אם חברת טויוטה מוכנה לסכן את המוניטין שלה כך שלצד מכוניות הנושאות את הסמל שלה, יורכבו מכוניות זהות עם, רחמנא ליצלן, סמל צרפתי ובמכוניות שלה יהיו, ירחם השם ( שזה אותו דבר ), חלקים צרפתיים, כנראה שהם כבר השתחררו מהסטיגמה, אז גם אתה יכול.

• ספונסר פורום
פורסם
לובינסקי שלום, האם יש גם הנחה על הדיזל 208? לאחר שהייתי באחד מרכזי המכירה שלכם קיבלתי הנחה דומה למה שרשמתם בבנזין 1.2 ידני וזאת לאחר מו"מ ארוך מאוד.

למרות שפה בפורום אני רואה שללא מו"מ בוצעה הנחה דומה על ידכם, האם ניתן להוריד עוד במחיר על מנת לסגור עסקה?

ומניסיון של אנשים עם רכב כזה מה צריכת הדלק?

תודה

שלום מוטי,

ההנחה שנתנו כאן היא נקודתית לעסקה של פותח השרשור, ואחרי מעורבות אישית של מנהל מותג פיג'ו.

אתה מוזמן לשלוח לנו את מספר הטלפון שלך בהודעה פרטית ונבקש שייבדקו איזו הצעה קיבלת ואם ניתן לשפר אותה.

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...