Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם מגישים במסעדה חרג׳וקים ברוטב צואת חתול, גם את זה צריך לנסות?

אני יודע שבטח תגיד שאולי זה טעים ומזין, אבל אני מעדיף לוותר מראש.

אני כבר למדתי בלא מעט מקומות פשוט לא לשאול מה יש באוכל. כבר קרה לי שתוך כדי האוכל גיליתי שבאאורז יש נמלים מטוגנות אבל אחרי ההלם הראשוני הבנתי שזה היה לא רע לפני שידעתי אז המשכתי לאכול.

שים לב שלא אמרתי לו לצאת עם כל גמדה שעירה עם קרחת ופלולה ששוקלת 100 קילו אלא לא להיות בררן. ברור שתמיד יש קו אדום כלשהו ופשוט צריך לשים אותו במקום הגיוני שתואם את כישורי הפיתוי והזוגיות שלך. תתחיל נמוך ומקסימום תתקדם במקום לכוון גבוה ולא להתחיל אף פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם היא מפגרת זה אומר שאתה צריך להיות כמוה?

הרי גם היא לא מצליחה בשיטה שלה למצוא זוגיות.

אתה צריך להבין שמשיכה לא שייכת למפנק, מכבד וכו'. אתה לא משרת אלא בן זוג ובן זוג זה זה שיהיה בשבילה בעת צרה וגורם לה להרגיש טוב ובטוחה. כנראה שלא העברת לה את ההרגשה הזו.

האינוטאיציה הראשונית שלי לאחר ההיכרות הראשונית לפני הדייט הייתה לא להמשיך מעבר כי הרגשתי שזה לא ייצא לפועל. חבר טוב אמר לי חבל, תנסה, ובסוף נכוויתי. אגב, באותה תקופה בשיחות בפייסבוק עוד לפני הדייט הראשון היא אמרה לי " לא בא לי שתצפה יותר מדי, לא בגללך אלא בגללי".

האמת שזה כבר קרה לי נורות אדומות כאלה עוד לפני שזה הלך לכיוון של דייט או זוגיות ובכל זאת התעלמתי. כנראה שפעמים הבאות, כל הערה כזאת או רמיזה כזאת לפני דייט יגרום לי לבטל לגמרי.

עכשיו אני מתבאס שאני לא אריח בזמן הקרוב את הבושם שלה ואת הקרם גוף של ויקטוריה סיקרט.

פורסם

יא אללה, כבר יצא נפט מהשרשור הזה מרוב חפירות. זה לגמרי דיון חד צדדי בלי שום תכלית. לא משנה מה עונים לאושריקו (באמת לא משנה, תעברו על כל התגובות האחרונות שלו על דברים שרשמו לו), הוא חוזר על אותה מנטרה של "היא לא הבינה מה יש לה ביד".

בהתחלה זה היה מצחיק אבל זה כבר הגיע למצב של מתיש/מביך, עוד לא החלטתי. חלאס כבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי היא הבינה שיש לה ערס צעצוע ביד והיא מחפשת גבר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואם מגישים במסעדה חרג׳וקים ברוטב צואת חתול, גם את זה צריך לנסות?

אני יודע שבטח תגיד שאולי זה טעים ומזין, אבל אני מעדיף לוותר מראש.

אני רוצה להבין, השוות הרגע נורבגיות שובבות לחרג׳וקים? :-D

פורסם
היא באמת לא הבינה מה יש לה ביד. היא פשוט שטחית עלובה, למרות שאת בעצמך... עד לבחור ההוא אף אחד לא שם עלייך .

מ.ש.ל

פורסם
סורי, אני בעניין רק של פרסיות או מרוקאיות או במקרה האחרון עיראקיות.

כאילו מה?

גזענות?

שומר על טוהר הגזע?

מה זאת השטות הזאת?

בוס שלי לשעבר היה אומר "מי שממיין לא לזיין".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היית צריך לענות לו ש"בסוף המיון יש אחלה זיון".

הכלל שנמרוד ואושריקו צריכים לראות מולם כל הזמן זה "מי שלא מעיז, לא מתיז". על זה אין עוררין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
"אני מחפשת דברים אחרים".

"לא יודעת, כשאני ארגיש אני אדע"

מפלצת.

אני פרשתי מהדיון בינתיים.

אושריקו, אל תהיה ילד. היא סתם נתנה לך תירוצים כי נשים אלופות בכאלה.

כשבחורה אומרת לך שהיא כרגע לא בשלה לקשר, זה לא מדויק. היא כן בשלה, אבל פשוט לא בשלה ולא רוצה קשר... א-י-ת-ך.

כמו שרשמתי קודם, תמשיך הלאה ותתקדם. אין מה לעקוב אחריה בפייסבוק ואין מה לנסות לאכול סרטים למה היא לא הייתה בעניין. זה לא יתן לך כלום חוץ מלהתמרמר ולהתבאס.

כמו שהציעו אחרים, סע לאיזה תאילנד או משהו ותראה קצת עולם. על הדרך גם תכיר ותשכב עם כמה תיירות ומקומיות וכשתחזור הדבר האחרון שיעניין אותך זה אותה בחורה מפה שלא רצתה אותך כי אתה תהיה עסוק בשביזות אחרת - הבאסה של אחרי תאילנד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
אני רוצה להבין, השוות הרגע נורבגיות שובבות לחרג׳וקים? :-D

אתה אולי יכול להשיג נורבגיות שובבות, אני יודע מה אני שווה בשוק, ומה הדברים שאני יכול להשיג, שזה יותר חרג׳וק מאשר נורבגית שובבה, ואני פשוט לא רוצה את זה, ומעדיף להיות לבד, זה הכל.

אני לא יפה. לא שרירי, לא עשיר, אין לי זין גדול, ואפילו לא יודע לדבר, כמו כל הרבי שגלים פה, לכן מעדיף לפרוש מהמשחק מראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...