Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשששש יפה! מדי יום?? עם אותה אחת או אחרות? כל מקרה איפה אושריקו? אושריקו! יש פה הרבה שועלים תלמד בני היקר. תלמד! .

מידי יום, פאבים שונים, ערים אחרות, בחורות שונות.

לא תמיד היו "אמזונות נורבגיות", לא תמיד הסתיים במיטה, אבל מידי ערב היו מתחילות איתי בחורות וזה לא כי אני חתיך הורס מהמם, זה פשוט הסטנדרט החברתי שם, נשים מתחילות עם גברים בדיוק כמו שגברים מתחילים איתן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי צריך להיות חתיך בשביל לקבל מספר מבחורה, לא להיות חנון

פעם הבאה תשב ותסתכל על הבנות (כאילו שזה לא כבר מה שאתה עושה) ותספור כמה מתחילים איתן בערב, מניסיוני המספר הזה זז בין 0 ל0. לרוב המוחלט מאוד של הבנות. לא מדבר על ידידים שבאים לתת חיבוק ונשיקה ו2 משפטים, מדבר על גבר שבא לחזר אחריה. יופי, עכשיו אחרי שהגענו למסקנה שהרוב המוחלט של הגברים PUSSIES, אם תתחיל עם בחורה בצורה מכבדת עם ביטחון והומור, אתה תוציא מספרים יופי. ואם אין לך את הביטחון הזה עדיין תצרף ליציאה רק חברים שיש להם ותלמד.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כשהייתי בצבא עברתי קורס כלשהו. באחד מהימים דיברו על תקשורת בין אנשים. המרצה של הקורס (הקורס הוא לא צבאי) אמר שכל אדם מטבעו נחמד ואפשר ליצור קשר עם כל אחד.

החלטתי באותו יום לנסות כשמישהו ישב לידי בכסא לידי ברכבת.

נפל גורלי, בחור דתי (אני חילוני) ואולי לפי הלבוש חרידי ישב לידי והתחלתי לדבר איתו במשך כל הנסיעה.

אז מה הבעיה לישם את זה בפאב על הבר?

ואפנה לנמרוד: בלימודים שלך לא פינת לאנשים? לא יצרת חבורויות?

פורסם

היא העלתה תמונה שלה עם חברה לעבודה בסטורי בפייסבוק ולא יכולתי להתאפק ופתחתי אותו. למיטב ידיעתי היא רואה את זה.

אני די בטוח שהיא עושה את זה בכוונה מרוב שהיא מתה עליי.

פורסם
כשהייתי בצבא עברתי קורס כלשהו. באחד מהימים דיברו על תקשורת בין אנשים. המרצה של הקורס (הקורס הוא לא צבאי) אמר שכל אדם מטבעו נחמד ואפשר ליצור קשר עם כל אחד.

החלטתי באותו יום לנסות כשמישהו ישב לידי בכסא לידי ברכבת.

נפל גורלי, בחור דתי (אני חילוני) ואולי לפי הלבוש חרידי ישב לידי והתחלתי לדבר איתו במשך כל הנסיעה.

אז מה הבעיה לישם את זה בפאב על הבר?

ואפנה לנמרוד: בלימודים שלך לא פינת לאנשים? לא יצרת חבורויות?

טרום ימי הפלאפונים, זה מה שהיינו עושים ברכבת/אוטובוס, מדברים עם זה שיושב לידך, אפילו שאתה כלל לא מכיר אותו.

פורסם

לא תמיד היו "אמזונות נורבגיות", לא תמיד הסתיים במיטה, אבל מידי ערב היו מתחילות איתי בחורות וזה לא כי אני חתיך הורס מהמם, זה פשוט הסטנדרט החברתי שם, נשים מתחילות עם גברים בדיוק כמו שגברים מתחילים איתן.

מרשים! אם תעשה מתישהו טיול חוזר לשם דבר איתי :lol:

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

שניה, אני אשאל את אישתי מתי מתאים לה שאסע...:wink:

פורסם

בוא'נה צחי אתה שובב...

מחפש שותפים למסעות זימה ברחבי העולם

בסוף תמצא, בהצלחה!! :-P

אני די בטוח שהיא עושה את זה בכוונה מרוב שהיא מתה עליי.

אתה מזכיר את יאנוש ההונגרי מ"אלכס חולה אהבה"

"את סתם עושה את עצמך, אני יודע שאת מתה עליי!!"

אצלו זה היה מצחיק. אצלך זה עצוב. באמת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה היה בציניות...

אני פשוט לא מבין איך אפשר להיעלם ולהתעלם ממישהו שהיית יוצאת איתו כל שבוע(בתור ידיד) ושאמרת כמה פעמים שהוא חשוב לך מאוד. מגעיל, אבל יותר מגעיל זה להתרפס ולשלוח לה הודעה, שתלך לחפש..

פורסם
פעם הבאה תשב ותסתכל על הבנות (כאילו שזה לא כבר מה שאתה עושה) ותספור כמה מתחילים איתן בערב, מניסיוני המספר הזה זז בין 0 ל0. לרוב המוחלט מאוד של הבנות. לא מדבר על ידידים שבאים לתת חיבוק ונשיקה ו2 משפטים, מדבר על גבר שבא לחזר אחריה. יופי, עכשיו אחרי שהגענו למסקנה שהרוב המוחלט של הגברים PUSSIES, אם תתחיל עם בחורה בצורה מכבדת עם ביטחון והומור, אתה תוציא מספרים יופי. ואם אין לך את הביטחון הזה עדיין תצרף ליציאה רק חברים שיש להם ותלמד.

בתכלס.. אתה צודק ב100%. ואני רואה את זה כל הזמן.

צריך לדחוף לעצמי למוח את זה. תודה!

פורסם

הבעיה שרוב הבנות שנמצאות בפאבים הן אנטיפתיות ואתה רואה עוד מרחוק את המבט שלהן.

עזבו שפעם חברים שלי ניגשו לכמה בנות והן התייחסו בזלזול... בנות כאלה הן אויב מבחינתי.

פורסם
היא באמת לא הבינה מה יש לה ביד. היא פשוט שטחית עלובה, למרות שאת בעצמך... עד לבחור ההוא אף אחד לא שם עלייך .

הבינה מצויין. בגלל זה היא ברחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה שרוב הבנות שנמצאות בפאבים הן אנטיפתיות ואתה רואה עוד מרחוק את המבט שלהן.

עזבו שפעם חברים שלי ניגשו לכמה בנות והן התייחסו בזלזול... בנות כאלה הן אויב מבחינתי.

ברור שיזלזלו, גם אתה תתעצבן אם יגשו אליך חבורת ערסים מציקים באמצע בילוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נמצא באוסלו בערך פעם בחודשיים וגם איתי התחילו לא מעט נשים מקומיות... עד ששמו לב לטבעת :-)הנורבגים ברובם אנשים מרשימים חיצונית, אבל שמתי לב שככל שאתה שונה מהם ככה הנשים שם יתחילו איתך יותר.

אפילו במרפאת שיניים בסנדוויקה הרופאה (שהייתה בת לא יותר מ24-5) הציעה לי לצאת לבירה בסוף היום.

למי שכן מחפש תיירות דייטים - נורבגיה יקרה להחריד ו2 בירות יעלו כמו ארוחה במסעדה בארץ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...