Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור רוסי, יצאתי עם מרוקאית, מרוקאית חצי אשכנזיה, ואשכנזיה... אני בטוח שאני לא הראשון ששבר את הרף הגבוה שהצבת.

מרשים. מעניין אם יגיע היום שאני אוכל לספר שיצאתי עם מישהי.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמרוד, יש לי לי מפרצים מגיל 12 ושיער שיבה התחיל לצאת בגיל 10. הדבר היחיד שמונע ממך לזיין זה אתה.

הייתי חייב לפרוק את זה, אתם יכולים להמשיך ליבב.

פורסם

כאב ואכזבות

אני מקלל תאהבה הזאת

איך יכולת לבגוד

ולהרוס את כל החלומות

עשיתי טעות שהתאהבתי בך

היה עדיף למות מלאהוב אותך

את עוד תתחרטי ילדה שלי אני נשבע

עוד תבכי ותחפשי את זאת האהבה

שתבכי ותסבלי כמו שאני סובל

כל החיים אותך אני רק אקלל

לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל

אני עוד אשכח אותך גם אם אני סובל

קחי את הצמיד

לא רוצה ממך עוד זכרונות

אני אשכח אותך

גם אם צריך הרבה שנים לבכות

רק רציתי לאהוב אותך

נשבעתי להורי עוד אשכח אותך

את אף פעם לא הבנת את זאת האהבה

את שיחקת במשחקים שאסורים ילדה

שתבכי ותסבלי...

(אבי ביטר)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מרשים. מעניין אם יגיע היום שאני אוכל לספר שיצאתי עם מישהי.
תפנים. בשביל לקבל כן ליציאה ראשונה , אתה צריך לקבל הרבה לא. ובשביל לעבור את הפגישה הראשונה, אתה צריך כמה וכמה פגישות עם בחורות שונות.

או בקיצור חוק המספרים הגדולים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
היום בזמן העבודה עצרתי בחנות נוחות, המוכרנית הייתה ממש נראית לי, לא חשבתי יותר מדי ולא אכלתי לעצמי את הראש כמו שלישיית מה קשור - ודים את נמרוד את אושריקו (קצת אירוני שהשם שלו מורכב מ"אושר" שהוא כל הזמן עסוק בלסבול),

אז לאחר שיחה חולין קצרה ממש של בדיוק דקה, שאלתי אותה בהכי קלילות :

אז מה את אומרת על איזה כוס קפה?

היא: אתה רוצה שאכין לך קפה?

אני: לא, אני רוצה לשבת איתך על קפה (עם חיוך קליל וקריצה)

היא: אני מוחמאת אבל האמת שאני מאד עמוסה ( במילים אחרות, לא מעוניינת)

אני: (עונה בחיוך, כן או לא זה לא משנה - בטחון עצמי וקלילות לעולם לא יורדים מהפנים) "סלמתק, אם תשני את דעתך, דברי איתי"

וזהו. פשוט וקל. שכחתי מזה רגע אחריי והמשכתי בחיי עד לבחורה הבאה שתמצא חן בעיניי. זה לא מדע טילים. ולא צריך לקחת אישית כל דבר.

ודים את נמרוד את אושר תראו, אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודש וקצת. לאחר 9 חודשים. עכשיו, חודש לפני שהכרתי את האחרונה, סיימתי 3 וחצי שנים של קשר עם הקודמת, במקביל שהתחלתי עם הקודמת, הייתי בקשר יזיזות פתוח עם אחת לפניה.

אתם יודעים למה? כי מסתיים קשר, אני חוזר לתקוף. לא משתהה, לא מייבב, ולא בוכה על מר גורלי. ימים ראשונים קשה לשתי הצדדים, לא משנה מי סיים. אבל החיים ממשיכים לאחר מכן. הם חייבים להמשיך.

ולמה הצלחתי להכיר אותם? למה הצלחתי להיות בקשר 5 שנים כמעט ברציפות עם 3 בנות שבאמת נראות מעולה, אחת אחרי השניה?

כי לקבל לא מבחורה, לא מרתיע אותי. אני לא לוקח את זה אישית ואוכל לעצמי את הראש ומנתח ל1001 חתיכות למה קיבלתי לא . אם זה כי אני נמוך,שמן, רזה, מקריח, עם עגיל בגבה, חצקון על המצח וכו וכו כו. למי אכפת בכלל? למה זה טוב?

אני פשוט יוזם. כי אין לי בעיה עם הלא - כי בשביל להגיע לכן, צריך לעבור דרך הלא.

איך צרציל אמר:

Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.

ואני? אני כולה 1.68 גובה, ונראה טוב לדעתי, אבל בטח לא בראד פיט. ואין לי עיניים כחולות. ואני גם לא טייס בחיל אויר, ולא שוחה בכסף, ולא שום דבר. איפה..אני עדיין חי אצל ההורים ונוהג ביונדאי אקסנט עלובה מודל 06. כי כל זה שולי, העיקר מסתכם במה אתה משדר לצד השני .

הנה תמונה אמיתית שלי להמחשה, אנונימיות לא מעניינת אותי כאן:

[ATTACH=CONFIG]496740[/ATTACH]

שמע, לדעתי ורק לדעתי האישית, ומצטער אם אני בוטה מדי, אבל אתה חייב להעיף את ה-TURD הזה מהקרקפת שלך.

פורסם
אני כולה 1.68 גובה, ונראה טוב לדעתי, אבל בטח לא בראד פיט. ואין לי עיניים כחולות. ואני גם לא טייס בחיל אויר, ולא שוחה בכסף, ולא שום דבר. איפה..אני עדיין חי אצל ההורים ונוהג ביונדאי אקסנט עלובה מודל 06.

איזה מלך. הזכרת לי קטע טוב מ"סיינפלד". מומלץ לכל המדוכאים לנסות לשנות כיוון.

[video=youtube_share;cKUvKE3bQlY]

אושר, כתבו לך כבר פעם- הצורה שאתה עכשיו מתבטא וה"כינויים" שאתה נותן לה- הסתומה, הזבל, הפוסטמה- סלח לי, אתה נשמע כמו אחרון הערסים, אלה שאומרים "לכי יא שרמוטה יא מזדיינת, מי בכלל רוצה אותך".

מגעיל, ילדותי ולא מכובד בשיט.

תתבגר כבר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תפנים. בשביל לקבל כן ליציאה ראשונה , אתה צריך לקבל הרבה לא. ובשביל לעבור את הפגישה הראשונה, אתה צריך כמה וכמה פגישות עם בחורות שונות.

או בקיצור חוק המספרים הגדולים.

אני לא יוצא יותר מהבית. לראות אנשים עם שיער גבוה ושופע כל כך מכאיב לי

פורסם

שמעו,

מישהו שם עושה עלינו סיבוב.

עד שמישהו נותן לי הוכחה חותכת - אני מצהיר באופן רשמי שמאחורי נמרוד7676 יושב שלישייה של גברים משועממים, מסטולים מהתחת, שמנסים לתת קונטרה לאושרולו הקטן שלנו.

תם ונשלם הקונדס מדאפקה. תפסנו אתכם.

מה חתימה? תתפשטי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברגע שאושריקו יפסיק לשחק את דמות הערס השכונתי העילג שעושה סיבובים בשכונה בקורולה עם 42 לדים ויתחיל להתייחס לעצמו ברצינות ולבנות לעצמו עתיד הכל ישתנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חזרתי עכשיו ממועדון עם חברים. היה ממש מדהים.

תוך כדי שאני רוקד עם חבר, 2 בנות, אחת מדהימה ביופייה, מתחילות לרקוד לידיו.

לאחר מספר דקות ממש נצמדות ומסתכלות לנו בעיניים למשך דקה, לכאורה סימן של "תעשו משהו!". אני והחבר כמו זוג מהקהילה הגאה הסטנו מבטים ולא עשינו מה שצריך.

אכזבה.

למדתי באונ' באנגליה. בקיצור, ערב במועדון הסטודנטים (שזה מרכז החיים בקמפוס, מועדון לילה + פאב, כמו שצריך), שיכור, מישהי תופסת אותי, נראית טוב, דופקת לי צרפתית... לא המשכתי את זה משם מההלם.\

קורה.

נ.ב. אה, כן... metoo#

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי בתאילנד בקופנגן.

בקיצור, עוד ערב על החוף וב"קקטוס".

קצת שיכור, באה אחת אנגליה, קצת שיכורה, עניינים קשקושים.

נתנו קטנה על החוף בפינה שקטה (זה טוב לשירשורי "סקס און דה ביץ'), עוד פעם בחדר שלי בגסטהאוס ועוד פעם בבוקר (בגיל 23 היה יותר כוח :lol:)

היה מגניב. קראו לה ג'ינה והיו לה ציצים נפלאים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, היא הרוויחה את זה ביושר... מי שמשפילה אותך , זכותך לקרוא לה איך שבא לך.

ותהנו עם הציצים שלכם, כאילו זה הכל בחיים. אני לא נמשך לציצים גדולים, פשוט במקרה שלה הציצים גם גדולים בפרופורציה וגם עומדים, מה שאני כבר לא בטוח אם זה לא הגדלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...