Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מכבד אותה כבר עכשיו, אז תכבד אותה בעתיד?!

לה לפחות יש ציצים יפים ונאים, לפי התיאור שלך. לך יש ציצים יפים?

יש לי נשמה יפה בשבילה. היא לא רצתה לקבל את זה כי היא חיה בלה לה לנד.

מקס, עדיף שתדחוף לפה ולא לציצים, רק שתדעו שאני באובססיה מטורפת כלפי השדיים שלה , אני לפעמים מסתכל על התמונות במחשב כדי להירגע. לא יודע מה יש לי.

בכל מקרה, למי שלא הבין אם שבועיים לא יצרתי איתה קשר כנראה שגם לי ירד ממנה .

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוב הנורמליות באמת שגם מוכנות לתת צ'אנס תפוסות כבר כי מישהו ניצל את ההזדמנות לחיות עם נסיכה אמיתית.

סיכמת את כל המדינה הזאת בצורה מושלמת.

מי ששווה משהו נחטפת לכל החיים.

ברור , כי יש לך מפרצים אחרת כבר היית תוקע את הרביעי השבוע.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עכשיו אני בבעיה גדולה עוד יותר - עור פנים חלק כמו של תינוק.

אני חזרתי להראות כמו אשכנזי עד שהצלחתי לראות קצת מזרחי.

פורסם

לא קשור, מקס... יש לי נטייה בכל מה שקשור לענייני נשים להתעמק בדברים שמצאו חן בעיניי בה, וכשהקשר נפסק ( אפילו ידידות ) אני כאילו ממשיך להסתכל על דברים, חותך את הלב וחוזר חלילה.

למה אי אפשר שהכל יהיה מושלם וילך חלק ? לא יודע .

פורסם

צאו אתכ ונמרוד לפוסיקאט, או איזה מועדון חשפנות... שתו בירה, תטבלו את פניכם במספר זוגות שדיים יפים.

נמרוד, תבקש קבלה ;)

פורסם
ואשכנזים לא מזיינים?

אשכנזים לא מזיינים. מתרבים כמו אמבות, בחלוקת תאים. לא ידעת? אם זה אשכנזים עם מפרצים, גם תאים לא מתחלקים שם. לא מתרבים וזהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נדמה לי שפייסבוק חודרים למוח של אנשים ולא רק מקליטים אותנו.

הוכחה: בפייסבוק דבר שנקרא TICKER שבו רואים את כל הלייקים והפוסטים שהחברים שלך אוהבים או מגיבים. כמובן שאני ריגלתי בלי הפסקה אחרי הטיפשה (חייב לוודא שהיא לא מצאה מישהו פחות שווה ממני ). מישהו כאן רשם למה אני לא חוסם ומעיף אותה כדי לא להתבאס מהלייקים והפוסטים והנה נעלם לי! הדבר הזה לא מופיע יותר. לא יודע למה. מה זה ?

פורסם (נערך)

היום בזמן העבודה עצרתי בחנות נוחות, המוכרנית הייתה ממש נראית לי, לא חשבתי יותר מדי ולא אכלתי לעצמי את הראש כמו שלישיית מה קשור - ודים את נמרוד את אושריקו (קצת אירוני שהשם שלו מורכב מ"אושר" שהוא כל הזמן עסוק בלסבול),

אז לאחר שיחה חולין קצרה ממש של בדיוק דקה, שאלתי אותה בהכי קלילות :

אז מה את אומרת על איזה כוס קפה?

היא: אתה רוצה שאכין לך קפה?

אני: לא, אני רוצה לשבת איתך על קפה (עם חיוך קליל וקריצה)

היא: אני מוחמאת אבל האמת שאני מאד עמוסה ( במילים אחרות, לא מעוניינת)

אני: (עונה בחיוך, כן או לא זה לא משנה - בטחון עצמי וקלילות לעולם לא יורדים מהפנים) "סלמתק, אם תשני את דעתך, דברי איתי"

וזהו. פשוט וקל. שכחתי מזה רגע אחריי והמשכתי בחיי עד לבחורה הבאה שתמצא חן בעיניי. זה לא מדע טילים. ולא צריך לקחת אישית כל דבר.

ודים את נמרוד את אושר תראו, אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודש וקצת. לאחר 9 חודשים. עכשיו, חודש לפני שהכרתי את האחרונה, סיימתי 3 וחצי שנים של קשר עם הקודמת, במקביל שהתחלתי עם הקודמת, הייתי בקשר יזיזות פתוח עם אחת לפניה.

אתם יודעים למה? כי מסתיים קשר, אני חוזר לתקוף. לא משתהה, לא מייבב, ולא בוכה על מר גורלי. ימים ראשונים קשה לשתי הצדדים, לא משנה מי סיים. אבל החיים ממשיכים לאחר מכן. הם חייבים להמשיך.

ולמה הצלחתי להכיר אותם? למה הצלחתי להיות בקשר 5 שנים כמעט ברציפות עם 3 בנות שבאמת נראות מעולה, אחת אחרי השניה?

כי לקבל לא מבחורה, לא מרתיע אותי. אני לא לוקח את זה אישית ואוכל לעצמי את הראש ומנתח ל1001 חתיכות למה קיבלתי לא . אם זה כי אני נמוך,שמן, רזה, מקריח, עם עגיל בגבה, חצקון על המצח וכו וכו כו. למי אכפת בכלל? למה זה טוב?

אני פשוט יוזם. כי אין לי בעיה עם הלא - כי בשביל להגיע לכן, צריך לעבור דרך הלא.

איך צרציל אמר:

Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.

ואני? אני כולה 1.68 גובה, ונראה טוב לדעתי, אבל בטח לא בראד פיט. ואין לי עיניים כחולות. ואני גם לא טייס בחיל אויר, ולא שוחה בכסף, ולא שום דבר. איפה..אני עדיין חי אצל ההורים ונוהג ביונדאי אקסנט עלובה מודל 06. כי כל זה שולי, העיקר מסתכם במה אתה משדר לצד השני .

הנה תמונה אמיתית שלי להמחשה, אנונימיות לא מעניינת אותי כאן:

IMG_0241.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
רוסים זה סיפור אחר - יש לכם את הרוסיות.

לאשכנזים אין את האשכנזיות.

בתור רוסי, יצאתי עם מרוקאית, מרוקאית חצי אשכנזיה, ואשכנזיה... אני בטוח שאני לא הראשון ששבר את הרף הגבוה שהצבת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...