Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למדתי באונ' באנגליה. בקיצור, ערב במועדון הסטודנטים (שזה מרכז החיים בקמפוס, מועדון לילה + פאב, כמו שצריך), שיכור, מישהי תופסת אותי, נראית טוב, דופקת לי צרפתית... לא המשכתי את זה משם מההלם.\

...

בדיוק סיפרתי לך לפני מספר ימים, הגעתי לנורבגיה, יושב לבד בפאב, שותה בירה, ניגשת איזה אמזונה נורווגית עם כוס בירה ושאט וויסקי ביד, שואלת הכיסא הזה פנוי?

אני אומר כן.

מתישבת, החלטתי להזמין אותך לבירה ושאט, אז איך קוראים לך?

חצי דקה לא עניתי, רק אח"כ פתאום נפל האסימון והתחלתי לזרום.

נשבע לכם שחשבתי שהיא כולה רוצה את הכיסא :-D

להפתעתי, התסריט חזר מידי יום.

אז אושריקו, יאללה חביבי, לנורבגיה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני? אני כולה 1.68 גובה, ונראה טוב לדעתי, אבל בטח לא בראד פיט. ואין לי עיניים כחולות. ואני גם לא טייס בחיל אויר, ולא שוחה בכסף, ולא שום דבר. איפה..אני עדיין חי אצל ההורים ונוהג ביונדאי אקסנט עלובה מודל 06. כי כל זה שולי, העיקר מסתכם במה אתה משדר לצד השני .

הנה תמונה אמיתית שלי להמחשה, אנונימיות לא מעניינת אותי כאן:

[ATTACH=CONFIG]496740[/ATTACH]

מזכיר את פארוק שהיה צעיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בדיוק סיפרתי לך לפני מספר ימים, הגעתי לנורבגיה, יושב לבד בפאב, שותה בירה, ניגשת איזה אמזונה נורווגית עם כוס בירה ושאט וויסקי ביד, שואלת הכיסא הזה פנוי?

אני אומר כן.

מתישבת, החלטתי להזמין אותך לבירה ושאט, אז איך קוראים לך?

חצי דקה לא עניתי, רק אח"כ פתאום נפל האסימון והתחלתי לזרום.

נשבע לכם שחשבתי שהיא כולה רוצה את הכיסא :-D

להפתעתי, התסריט חזר מידי יום.

אז אושריקו, יאללה חביבי, לנורבגיה!

למה אתה עושה חצי עבודה. תמליץ לו כבר על הפאב הספציפי. בפרטי, אחרת לא יספיקו אמזונות נורבגיות לכולם. :wink:

פורסם

עירקיות זה מה שפחדת לספר קודם?

אני לא חושב שלאור מה שכתבת כאן אתה במעמד בכלל להיות בררן. זרום עם מה שיש ותראה לאן זה לוקח אותך. יש סיכוי טוב שתהיה מופתע לטובה.

פורסם

למה הוא לא במצב להיות בררן?

אף פעם לא הבנתי למה כל דבר צריך להיות עדיף על כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי בדיוק כמו שאם אכניס אותך למסעדה אבוריג'ינית שאתה לא מכיר בה את האוכל כדאי שתטעם מכל מיני דברים כדי להחליט מה אתה אוהב. הוא עוד לא טעם וכבר פסל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לבחורות מותר להיות בררניות גם לאושריקו מותר, הבעיה שפוזת הבאד-בוי-ערסוואת שלו מעיפה אותו אוטומטית לקטגוריית המיץ של הזבל אצל בחורות נורמליות. מה שנשאר זה רק עאמות שצריך להרגיל למגע, שעושות לייקים לסטטוסים על פרידות ושולחות הודעות וואטסאפ שזה לא אתה, זה אני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצחיק... אתה אומר לי לא להיות בררן? למה היא בררנית? אין לה יותר מדי מחזרים, אין לה נסיון מיני או זוגי, או לפחות הרבה פחות מבחורה ממוצעת אחרת בגילה , היא לא דוגמנית על שגברים מזילים רייר. יש לה חסרונות.

אז לה מותר להיות בררן? היא קיבלה כל מה שאישה "נורמלית" רוצה לפי התיאוריה: מכבד, מפנק, מאתגר, מרגש, מצחיק וכו'.

אבל מה קרה... כנראה הבחור הזה נראה קצת פחות מהטעם שלה ובשום פנים ואופן לא מכוער.

שלומי, עם נשים אני לא יותר מדי ערס, כאילו כן אבל לא במובן השלילי של המילה שיפגע, יחפש רק סקס, לא יכבד וכו'.

פורסם
כי בדיוק כמו שאם אכניס אותך למסעדה אבוריג'ינית שאתה לא מכיר בה את האוכל כדאי שתטעם מכל מיני דברים כדי להחליט מה אתה אוהב. הוא עוד לא טעם וכבר פסל.

ואם מגישים במסעדה חרג׳וקים ברוטב צואת חתול, גם את זה צריך לנסות?

אני יודע שבטח תגיד שאולי זה טעים ומזין, אבל אני מעדיף לוותר מראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך אני בררן? אני יצאתי עם ב נות שלא נמשכתי בהתחלה אבל לאחר מכן כן נמשכתי.

בכל מקרה, מרוב התגובות שאני כותב בפייסבוק לא פלא שהיא לא כותבת לי , אבל אני מאוד מקווה שהיא מבינה שהכל מכוון אליה.

מה קרה, הבייבי שלך פתאום לא רודף אחרייך ומזמין אותך למפגשים ? פתאום כל הדברים המתוקים והרגישים שאמר לך הפכו לעקיצות ודיבורים מגעילים בפייסבוק? תאכלי את הדייסה שבישלת.

פורסם

אני חושב שהיא כבר שכחה מהקיום שלך/מצאה ילד חמוד אחר לבכות לו

פורסם
מצחיק... אתה אומר לי לא להיות בררן? למה היא בררנית? אין לה יותר מדי מחזרים, אין לה נסיון מיני או זוגי, או לפחות הרבה פחות מבחורה ממוצעת אחרת בגילה , היא לא דוגמנית על שגברים מזילים רייר. יש לה חסרונות.

אז לה מותר להיות בררן? היא קיבלה כל מה שאישה "נורמלית" רוצה לפי התיאוריה: מכבד, מפנק, מאתגר, מרגש, מצחיק וכו'.

אבל מה קרה... כנראה הבחור הזה נראה קצת פחות מהטעם שלה ובשום פנים ואופן לא מכוער.

שלומי, עם נשים אני לא יותר מדי ערס, כאילו כן אבל לא במובן השלילי של המילה שיפגע, יחפש רק סקס, לא יכבד וכו'.

ואם היא מפגרת זה אומר שאתה צריך להיות כמוה?

הרי גם היא לא מצליחה בשיטה שלה למצוא זוגיות.

אתה צריך להבין שמשיכה לא שייכת למפנק, מכבד וכו'. אתה לא משרת אלא בן זוג ובן זוג זה זה שיהיה בשבילה בעת צרה וגורם לה להרגיש טוב ובטוחה. כנראה שלא העברת לה את ההרגשה הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...