Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אולי יכול להשיג נורבגיות שובבות, אני יודע מה אני שווה בשוק, ומה הדברים שאני יכול להשיג, שזה יותר חרג׳וק מאשר נורבגית שובבה, ואני פשוט לא רוצה את זה, ומעדיף להיות לבד, זה הכל.

אני לא יפה. לא שרירי, לא עשיר, אין לי זין גדול, ואפילו לא יודע לדבר, כמו כל הרבי שגלים פה, לכן מעדיף לפרוש מהמשחק מראש.

גם ארוחה במסה לא שווה את המחיר שלה ועדיין המסעדה מלאה כבר הרבה שנים.

זה לא משנה מה אתה מוכר אלא מה אתה משכנע לקוחות שאתה מוכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה אולי יכול להשיג נורבגיות שובבות, אני יודע מה אני שווה בשוק, ומה הדברים שאני יכול להשיג, שזה יותר חרג׳וק מאשר נורבגית שובבה, ואני פשוט לא רוצה את זה, ומעדיף להיות לבד, זה הכל.

זה בסדר לרצות להיות לבד. אבל:

אני לא יפה. לא שרירי, לא עשיר, אין לי זין גדול, ואפילו לא יודע לדבר, כמו כל הרבי שגלים פה, לכן מעדיף לפרוש מהמשחק מראש.

זה לא שאתה לא רוצה, זה שאתה חושב שאתה לא יכול. וההוכחה הכי ברורה היא שזה נכון לכל תחומי החיים, לא רק לזוגיות.

אם היית עושה משהו עם עצמך בתחומים אחרים, התירוץ הזה של "מעדיף לחיות לבד" היה קצת יותר סביר. אבל בגלל שלא, אז זה ברור לגמרי שזה רק תירוץ לחוסר היכולת שלך להתמודד עם כישלון, ולדיכאון הכללי.

וחבל. ממש חבל. כי עוד עשר שנים יהיה מאוחר מדי. ואי אפשר להחזיר את הזמן. שני הליצנים האחרים פה עדיין עסוקים בתירוצים שלהם, אבל לפחות הם מנסים. מה שאי אפשר להגיד עליך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
זה לא משנה מה אתה מוכר אלא מה אתה משכנע לקוחות שאתה מוכר.

לשקרים יש נטיה להתפוצץ לך בפנים בסופו של דבר, אתה יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אולי תתחיל להתרכז במה שיש לך במקום במה שאין לך?

אתה באמת חושב שהדברים האלה שציינת באמת קובעים? כן, אצל מי שמסתכלת על הקנקן.

הכתיבה שלך בפורום מוכיחה שהקנקן הזה מלא דברים טובים, ויש לך מספיק מהם בשביל בחורות טובות. בעצם למה ברבים? מספיק אחת, אבל כזו שתתאים לך. לא הקוביות בבטן אלא מה שיוצא מפיך ומה שאתה מביע. אף אחת לא תמדוד לך את המה שמו, אבל כנראה שתוכלנה להנות מהחוכמה שאתה יודע להראות כאן.

אז שמע לפו הדוב, תתחיל להתיחס לעצמך כראוי ותגלה שהעולם יותר יפה. ואם אתה זקוק לסיוע - פנה לקבל אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אושריקו, אל תהיה ילד. היא סתם נתנה לך תירוצים כי נשים אלופות בכאלה.

כשבחורה אומרת לך שהיא כרגע לא בשלה לקשר, זה לא מדויק. היא כן בשלה, אבל פשוט לא בשלה ולא רוצה קשר... א-י-ת-ך.

כמו שרשמתי קודם, תמשיך הלאה ותתקדם. אין מה לעקוב אחריה בפייסבוק ואין מה לנסות לאכול סרטים למה היא לא הייתה בעניין. זה לא יתן לך כלום חוץ מלהתמרמר ולהתבאס.

כמו שהציעו אחרים, סע לאיזה תאילנד או משהו ותראה קצת עולם. על הדרך גם תכיר ותשכב עם כמה תיירות ומקומיות וכשתחזור הדבר האחרון שיעניין אותך זה אותה בחורה מפה שלא רצתה אותך כי אתה תהיה עסוק בשביזות אחרת - הבאסה של אחרי תאילנד.

אני הראשון שיודע שכל התירוצים האלה של נשים הם חרטה ברטה, אבל כיף לגרום להן לחשוב שאתה מאמין להן.

היא לא אמרה שהיא לא בשלה לזוגיות, להפך, היא מתה לזה, אבל היא לא מצליחה לפתח רגשות וביניהם אליי , ובעצם אני ממשיך לראות אותה עושה פוסטים ולייקים על דברים שרומזים שהיא עדיין פגועה מההוא.

נמרוד תהנה, אני גם קטנצ'יק ועכשיו יצאו לי 2 חצ'קונים בגודל הציצי של הבחורה. פדיחה אמיתית, אתה מדבר על מפרצים ?

פורסם

אופנה ארורה של זיפים שגורמים לגברים להראות מוזנחים, בודאי עם שפם בר מצווה. בזכות הרס"ר תראה נקי ומסודר. תגיד לו תודה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למרות שאני שונא אותה והיא התנהגה אליי מגעיל בפעם האחרונה, אני שוקל לשלוח לה הודעה אבל אני לא רוצה לשלוח כי אני לא רוצה להוריד מהכבוד שלי אבל למה לעזאזל היא נעלמה ככה אחרי שהיא הבטיחה לי שזה לא יקרה ושהיא בעצמה לא הייתה נעלמת בלי להודיע מה קרה כי זה מגעיל.

מה דעתכם ?

פורסם (נערך)
לא מסכים ספריאל. בלי זקן אני נראה כמו בוז'י הרצוג.

ומה רע?

אל תרוץ לכנסת והכל יהיה בסדר :-D

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
למרות שאני שונא אותה והיא התנהגה אליי מגעיל בפעם האחרונה, אני שוקל לשלוח לה הודעה אבל אני לא רוצה לשלוח כי אני לא רוצה להוריד מהכבוד שלי אבל למה לעזאזל היא נעלמה ככה אחרי שהיא הבטיחה לי שזה לא יקרה ושהיא בעצמה לא הייתה נעלמת בלי להודיע מה קרה כי זה מגעיל.

מה דעתכם ?

...:-(

פורסם

דעתי?

יותר מדי אנרגיה על מישהי שרמת הקרבה שלך אליה היא באותה רמה כמו הקרבה שלי לבחורה שיושבת ומעשנת אתי בפינת עישון בעבודה .

פורסם
דעתי?

יותר מדי אנרגיה על מישהי שרמת הקרבה שלך אליה היא באותה רמה כמו הקרבה שלי לבחורה שיושבת ומעשנת אתי בפינת עישון בעבודה .

אני מדבר על מצב שבו הבחורה בעצמה אומרת ואמרה לי כמה פעמים שלהיעלם בלי להגיד כלום זה הכי מגעיל והיא לא תעשה את זה והיא באמת לא עשתה את זה גם כשרצתה לחתוך.

אבל... יכול להיות שהיא כועסת ? לא יודע . מוזר העניין .

יכול להיות שאצלה הכל טוב בכלל ואני מדמיין ויכול להיות שלא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...