Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטלנובלה הן גם תמיד מגולחות, מאופרות, לא במחזור, ולא עובדות .

;)

אהה ועם תחת של חדר כושר, כשלא ראיתי אף פעם בטלנובלה שהן הולכות.

פורסם

אושריקו, הבעיה אצלך שאתה לא מתקדם ולא משחרר. אתמול, למשל, יצאתי עם מישהי לדייט שלישי כאשר אנחנו כבר מדברים ונמצאים באיזשהו קשר של שלושה שבועות. שנינו הבנו שזה לא זה מכל מיני סיבות ופשוט החלטנו לחתוך ולהיפרד כידידים. להגיד לך שזה היה קל? לא, התבאסתי קצת אתמול בלילה כי עד שאתה נפתח למישהי ובסוף מבין שזה לא זה-קצת מבאס. אבל היום, חשבתי על זה שוב והבנתי שעדיף עכשיו מאשר אחרי 10 שנות נישואין וחזרתי להיכנס לאפליקציות, לצאת לפאבים וברים ולנסות להכיר מישהי חדשה וכך, אני בטוח, שגם היא עושה.

בכל מקרה, מה שאני בא לומר זה שאם אנשים ממשיכים הלאה אחרי 10 או 20 שנות נישואין כשבדרך גם יש ילדים, אז מה זה ה"קשר" המסכן שאתה היית בו או אני עכשיו יצאתי ממנו? תתקדם ותתקוף בכל החזיתות ואם עדיין לא תמצא, תמיד תאילנד או כל מדינה שבה כיף להגיע כרווק תחכה לך בזרועות פתוחות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
התחלתי לראות טלנובלות ישנות , פתאום אני רואה שהשחקן הראשי והשחקנית הראשית כנגד כל הסיכויים נהיים זוג , על דברים הכי קשים מתגברים.

למה זה לא יכול להיות במציאות ככה בין בני זוג ?

נמרוד, הצחיק אותי שהתאפרת.

זה לא התאפרתי זה פשוט צבעתי צלקת בצבע של הגבות.

פורסם
אושריקו, הבעיה אצלך שאתה לא מתקדם ולא משחרר. אתמול, למשל, יצאתי עם מישהי לדייט שלישי כאשר אנחנו כבר מדברים ונמצאים באיזשהו קשר של שלושה שבועות. שנינו הבנו שזה לא זה מכל מיני סיבות ופשוט החלטנו לחתוך ולהיפרד כידידים. להגיד לך שזה היה קל? לא, התבאסתי קצת אתמול בלילה כי עד שאתה נפתח למישהי ובסוף מבין שזה לא זה-קצת מבאס. אבל היום, חשבתי על זה שוב והבנתי שעדיף עכשיו מאשר אחרי 10 שנות נישואין וחזרתי להיכנס לאפליקציות, לצאת לפאבים וברים ולנסות להכיר מישהי חדשה וכך, אני בטוח, שגם היא עושה.

בכל מקרה, מה שאני בא לומר זה שאם אנשים ממשיכים הלאה אחרי 10 או 20 שנות נישואין כשבדרך גם יש ילדים, אז מה זה ה"קשר" המסכן שאתה היית בו או אני עכשיו יצאתי ממנו? תתקדם ותתקוף בכל החזיתות ואם עדיין לא תמצא, תמיד תאילנד או כל מדינה שבה כיף להגיע כרווק תחכה לך בזרועות פתוחות.

מה שאתה אומר כולם אומרים לי וזה הגיוני, אני מקבל את זה, כי זה באמת הגיוני, קשר של כמה פגישות והרבה שיחות בוואטספ זה עדיין לא קשר משמעותי, אבל יחד עם זאת שים לב שאני תמיד בסופו של דבר נופל על בחורות שכן ראיתי עתיד מעולה איתן וכן היה לי כימיה (אפילו בלי משיכה, אבל לא היה מצב שהורגש כאילו מישהו בא למפגשים בכח, הבנות נפתחו בשיחות, אני הצחקתי אותן וכו'). זה לא קל גם למצוא בחורה בלי הרבה נסיון ובחורה שפחות שטחית .

פורסם

בקיצור אתה נדבק לכל דבר, מסוג שנראה כמו בחורה עם.. דופק.

כי משעמם לך, כי אין לך אתגרים בחיים, כי אתה מחפש חבל-הצלה.

ולא מאמין בעצמך, שמגיע לך דברים טובים ומתאימים, או מפחד מכישלון.

לא עדיף, שיהיו לך חיים מעניינים, וכאשר תכיר בחורה, תראה אם כדאי בשבילה לפנות זמן.

כי אתה עסוק בדברים טובים שלך.. ולא תקפוץ על כל עוברת אורח (כמובן :grin: עם הדרישות המוזרות שלך)

ולא תרגיש אכזבה וסוף העולם הגיע - כל-פעם שאתה רואה/מדבר עם בחורה נחמדה..

שאולי היא המתאימה.

אם היינו חיים לפי התוכנית שלך.. יש אלפי בחורות נחמדות שאולי אחרי שיחה ראשונית מתאימות.

לכן לפי התאוריה שלך.. להיצמד על הראשונה .

כך גם הבחורות - הן רואות הרבה בחורים נחמדים, לכן כאשר הן בוחרות -

מה לעשות, זה החיים, הן מפסידות בחורים אחרים.

אז להיצמד לתאוריה שלך, תמיד :wink: לקפוץ על הראשונה שמתייחסת אלינו, גם אם היא לא רוצה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה שאתה אומר כולם אומרים לי וזה הגיוני, אני מקבל את זה, כי זה באמת הגיוני, קשר של כמה פגישות והרבה שיחות בוואטספ זה עדיין לא קשר משמעותי, אבל יחד עם זאת שים לב שאני תמיד בסופו של דבר נופל על בחורות שכן ראיתי עתיד מעולה איתן וכן היה לי כימיה (אפילו בלי משיכה, אבל לא היה מצב שהורגש כאילו מישהו בא למפגשים בכח, הבנות נפתחו בשיחות, אני הצחקתי אותן וכו'). זה לא קל גם למצוא בחורה בלי הרבה נסיון ובחורה שפחות שטחית .
למה בלי הרבה ניסיון?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שהוא יגיד את זה.

מבחינה הגיונית דווקא עדיף אחת שתלמד אותו, וזה לא נעשה בהתכתבות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שהוא יגיד את זה.

מבחינה הגיונית דווקא עדיף אחת שתלמד אותו, וזה לא נעשה בהתכתבות.

אם הוא היה מסוגל לקבל את זה הוא היה במקום יותר טוב.

חוץ מזה...

מלאכת צדיקים נעשית על ידי אחרים.

פורסם

שלישיית המסכנים , אתם לא מסכנים!

הוא מסכן:

חלאס עם הבכיינות זה כבר נהייה מגוחך. כנסו לפרופורציה.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

לא קשור לנסיון או לא נסיון , לא רוצה בחורה שעברו עליה 200 איש, למה אתם ממחזרים את זה כל פעם מחדש?

כל גבר שאני מכיר שירצה להכיר מישהי לטווח ארוך ישמח שהנסיון שלה מועט.

פורסם

לא שזה רע לדעתי- אבל גם אם בחורה שכבה עם 200 גברים, מאיפה תוכל לדעת שזה מה שהיא באמת עשתה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...