Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מנגנונים? על מה אתה מדבר? אתה יכול להביא הוכחה בצורת מחקר שמראה על מנגונים "שנדפקו"? יותר מזה, תראה לי מחקר שמראה על מנגנונים "שנדפקו" וכדור קסם שתיקן אותם? או שאולי אתה נוירו ביולוג או עוסק בנוירוכימיה? כי ככה זה משתמע מביטחון המוחלט שלך.

. חובת ההוכחה היא על מי שטוען שפיית השיניים קיימת ושישנם חדי קרן ולא על מי ששולל אותם. אם אתה מבין את כוונתי.

שמח לשמוע שחבר שלך יצא מזה. עכשיו תוכיח לי שהוא יצא מזה בעקבות הכדור ולא בעקבות פלסבו. בהצלחה.

אתה יודע, שבנאדם לוקח כדור ללחץ דם, אפשר לראות שהלחץ דם יורד. אפשר למדוד את זה. לכמת את זה. זה ההבדל בין הרפואה האמיתית לבן פסיכאטריה.

האממ, אני ממש לא יודע איזה תרופות הוא לקח, אז אני מדבר בעירבון מוגבל.

אבל כול תרופה חדשה שיוצאת בהנחה שהיא נמכרת בעולם המערבי , חייבת לקבל אישור FDA ואחד מהתנאים זה ניסוי קליני.

מה עושים בניסוי קליני? רואים איך התרופה משפיעה אל מול פלסבו.

לכן- תרופה מאושרת FDA שחולה מקבל שמיועדת לטיפול X, בוודאות משפיעה יותר מפלסבו.

עד כמה שאני זוכר המשתמש SPERIAL מכיר טוב את התעשייה הנ"ל, ויכול לתת יותר מידע.

אגב, אתה בטוח בטענות שלך? אני ממש לא בקיא כמו שאמרת בנויוביולוגיה, אבל מאוד קשה לי להאמין שאין דרך למדוד את רמות הורמוני המוח.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הסיפור מורכב מאד. מכל מקום - כל טיפול חדש, או שימוש חדש לטיפול קיים, מחייב מחקר שישווה אותו לטיפול הטוב ביותר המוכר בעת תחילת המחקר (לפעמים יש התקדמות במהלך שנות המעקב במסגרת מחקר). לפעמים אפילו משנים את תכנית המחקר כדי להתאים אותו לידע שהצטבר במקביל.

ה-FDA/EMA ומקביליהם בשאר העולם המערבי, כולל משרד הבריאות שלנו, מציבים דרישות קפדניות לפני אישור תרופות, ושגרתי לגמרי שאחרי שחברה המפתחת מציגה נתונים מבטיחים הרשויות מציבות דרישות נוספות.

גם אחרי שהטיפול מאושר נדרשים מחקרי מעקב על מנת לאתר בעיות שלא זוהוה בשלב המקרים הדרושים לאישור, שכן לאחר האישור הטיפול ניתן גם לאוכלוסיות שלא נכללו במחקר הראשון, וגם כיון שהטיפול ניתן למספר הרבה יותר גדול של מטופלים, כך שבעיות שלא נראו משמעותיות עשויות להתברר ככאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שוב, הכל טוב ויפה . תוכיח לי שהמרכיבים הכימיים בSSRI איזנו אותה. תראה לי את החוסר איזון הזה. תמדוד לי סרטונין . תוכיח לי שזה לא פלסבו. חובת ההוכחה היא עלייך ולא עליי. אני לא טוען שיש אלוהים, אתה טוען. אז מי מאיתנו צריך להוכיח?

עריכה:

אגב, תמיד יש ברירה אחרת. אין דבר כזה אין ברירה אחרת.

תחיה יום אחד עם חרדות, תראה איזה כיף זה.

ואל תספר לי שאפשר לשלוט בזה, כי אי אפשר.

אובססיות חזקות מהאדם פי 700, וגורמות לו לעשות דברים בלתי הגיוניים בעליל.

הכדורים ממשפחת ה SSRI לא הצילו אף אחד ממוות, הם סה"כ שיפרו לאין ערוך ושיעור את איכות חייהם של עשרות מיליוני אנשים בעולם.

OCD זו מחלה קשה מאד שגורמת סבל בל יתואר הן לחולה והן לסביבתו.

פסיכיאטר טוב מאבחן אותה ב 3 דקות, ויודע להתאים את הטיפול המדוייק.

לא רוצה, אל תאמין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני צריך כדור פסיכיאטרי, פשוט בשם אחר. "כדור אישה"

תזריק אסטרוגן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חובת ההוכחה היא לא עליי. אם אתה טוען שכל הניסויים שמוכיחים ש-SSRI עובד וכל העולם הרפואי טועה ואתה צודק, אז אתה ההזוי, לא אני.

איזה מין טיעון אידיוטי זה לשלוח כל אחד שאתה מתווכח איתו לעשות ניסוי מדעי בעצמו?!

למה מאיפה היידע שלך, מלימודי הרפואה המתקדמת והדוקטורט שלך בביוכימיה?

מה השלב הבא, אקמולי לא מוריד חום, זה כל בדימיון של ההורים?

- אין ש-ו-ם ניסוי, אפילו לא אחד, שמצליח להוכיח ללא צל של ספק, שSSRI אפקטיבי יותר מאפקט פלסבו.

- אין ש-ו-ם דרך, למדוד את כמות הסרטונין שלך במח - כל עניין הסרטונין זה תאוריה ותוו לא.

- מי זה בדיוק "כל עולם הרפואה?" אל תשלוף ססמאות כי זה נשמע טוב יותר לקורא מהצד שלא מבין. אין שום "כל" כאן. יש מלא חילוקי דעות בעולם הרפואה לגבי היעילות של SSRI בדיוק כמו חילוקי הדעות ביני לבינך.

- לא שלחתי אף אחד לעשות ניסוי בעצמו, אבל אתה מפרש מה שנח לך לפרש. אמרתי שתביאו לי מחקר אחד שמוכיח את הטענות שלכם. אה נכון, אין כזה.

- משעשע שאתה שם אקמול וSSRI על אותו סקאלה. אבל טוב ששמת, כי זה רק מחזק את הטענה שלי.

שיש לך 38 מעלות חום, ואתה לוקח אקמול, אם תמדוד לאחר שעה את החום, תוכל לראות שהחום ירד ל37. שים לב - "תוכל למדוד". צמד מילים שמהווה את כל ההבדל.

לעומת זאת, שאתה לוקח ציפרלקס להעלאת הסרטונין במח. אתה בעצם לא יכול למדוד סרטונין במח. כך שאין לך שום דרך להוכיח שהכדור עזר.

.

זה שבנאדם טוען שזה עזר לו, זה לא הוכחה מדעית שלעצמה. באותה מידה זה פלסבו. ועל כל אדם שהכדור כביכול עזר לו, יש עשרה אחרים שהכדור לא עזר כלל ואך החמיר את מצבם.

- להוכיח שהכדור עוזר יותר מאפקט פלסבו - לא תמצא מחקר חותך אחד. אתה מוזמן לנסות. לעומת זאת , להוכיח שהכדור מזיק - תמצא מחקרים חותכים מפה ועד אילת. בבקשה:

http://www.neurologyadvisor.com/stroke/ssris-antidepressants-tied-to-increased-risk-of-intracranial-bleeding/article/580147/

ומדובר כאן על שבץ המורגי. זה שבץ מסוכן פי כמה וכמה מבחינת נכות קבועה ותמותה, מהשבץ הנפוץ יותר - השבץ האיסכמי.

ועוד אחד -

https://www.medscape.com/viewarticle/886015#vp_2

שניהם מאתרים נחשבים ואמינים בעולם הרפואה.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

לא סתם לימודי פסיכיאטריה לוקחים עוד 7 שנים אחרי לימודי הרפואה.

אין שום פרמטר מדיד בפסיכיאטריה, ולכן הקושי לאבחן חולים קשה ומורכב.

הכדורים ממשפחת ה SSRI שיפרו את איכות חייהם של מאות מיליונים, וזה אינו נושא לוויכוח ולא דרושות לכך שום הוכחות.

כל כדור שהוא, לצד תועלת, גורם נזק.

אך התועלת והשיפור באיכות החיים עולים אלפני מונים על הנזקים האפשריים.

פורסם

נראה לי עדיף לטחון שוקולד כל היום מאשר לקחת את הכדורים האלה. החרא הזה לא פחות גרוע מסם. מספיק בן אדם לא לקח יום אחד את התרופה והוא בחרדה פי כמה וכמה ממה שהוא היה לפני טיפול.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ברכבת!

חפש כמה עשרות עמודים לאחור, כל מיני מקומות אחרים נפסלו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למצוא - להתחיל.. בפאבים אחה"צ ערב, כאשר אתם עם חבר וקצת קצת.. מסטולים.

(מאוחר יותר צפוף) - או ברשת.

לפגוש להכיר - בכל מקום, כן הן מסביב, אומרים כי הן בערך מחצית מהחברה.

ובלי לחץ לא כמטרה .. זו לא עבודה.. זה כייף גם רק לפלרטט.

( שיא הקלאסה - להכיר בטיפול ברכב במוסכי יבואן, מעביר את הזמן בכייף

:lol: מראש יודעים שיש לה רכב, יש התחלת נושא שיחה משותף.. הרכב.

ואנו נמצאים לפחות שעה ללא לחץ )

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
נראה לי עדיף לטחון שוקולד כל היום מאשר לקחת את הכדורים האלה. החרא הזה לא פחות גרוע מסם. מספיק בן אדם לא לקח יום אחד את התרופה והוא בחרדה פי כמה וכמה ממה שהוא היה לפני טיפול.

כלום לא נכון, ובאופן מוחלט.

לא מפתחים תלות בכדורים האלו, וזה השוני בינם לבין כדורי הרגעה.

פעולתם הינה לטווח ארוך, ואפשר לדלג על ימים ואפילו שבועות, וכלום לא קורה.

הבורות של הציבור בעל מה שנוגע לתרופות פסיכאטריות היא פשוט מדהימה.

לשיטתם של רבים וטובים, עדיף לסבול כל החיים מאשר ליטול כדורים שלא גורמים כל נזק.

פורסם (נערך)

חן - אני מאמין שהחשש נובע על סמך היכרות עם יותר מאדם אחד שנטילת כדורים למשך תקופה ממושכת דרדרו את מצבם, עד לכדי נזקים בלתי הפיכים. אם זה בגלל שלא הקפידו על נטילה בזמנים הנקובים (פחות סביר) או בגלל אבחון שגוי של הפסיכיאטרים (יותר סביר) אינני יודע ולא יכול לומר בוודאות. כך או כך, החשש קיים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

.

תיקנתי לך. חזור לשרשור החיסונים.

פורסם
כלום לא נכון, ובאופן מוחלט.

לא מפתחים תלות בכדורים האלו, וזה השוני בינם לבין כדורי הרגעה.

פעולתם הינה לטווח ארוך, ואפשר לדלג על ימים ואפילו שבועות, וכלום לא קורה.

לשיטתם של רבים וטובים, עדיף לסבול כל החיים מאשר ליטול כדורים שלא גורמים כל נזק.

לא באמת התכוונתי לשוקולד וגם לא מבין דבר בכדורים. אבל יש לי נסיון מר עם 3 חברים לעבודה. מספי שלא לקחו כדור בזמן וממש בן אדם אחר לגמרי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...