Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
רק דלת חדשה , פחח רק ימלא חומר יצבע ויהיו המון גלים (עוד לא מצאתי פחח נורמלי) הדלת החדשה מגיעה חלקה והגימור של הצבע יהיה ללא ספק יותר טוב

Sent from my iPhone using Tapatalk

כנראה שאתה באמת לא מכיר פחחים טובים, או שכמו הרבה אנשים בארץ לא רצית לצאת "פרייאר". יש מספיק פחחים בארץ שיכולים ליישר את הדלת הזו, ולעשות עבודת צביעה טובה, השאלה אם יש רעשים מהחלון או מידית הפתיחה, אלו דברים קשים יותר לתיקון ברמת המקור.

אישית אני מעדיף תיקון טוב ( כל עוד אפשרי לתקן) על החלפה של חלק.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות''ש, אם אתה מתכוון להשאיר את הרכב אצלך\במשפחה נגיד ליותר מ-3 שנים, אז תנסה לתקן\להחליף, כי זה באמת כואב כל פעם לראות מכות כאלו על רכבך, במיוחד כשהוא חדש.

כמו שכתבו פו, אני אישית במקרה כזה (הראשון שתיארתי מעלה) הייתי מנסה למצוא פחח מקצועי שיישר ויצבע טוב את הדלת (אני יודע שקשה למצו כאלו אך לפחות הייתי מנסה), אם לא אז הייתי מחליף את הדלת בחדשה.

המקרה השני, בו אתה יודע שתמכור\תחליף את הרכב עד 3 שנים, אולי אפילו בשנתיים, אז לא הייתי נוגע בזה בכלל אלא משאיר כמו שזה, כי במכירה או אפילו בטרייד אין, לך אחרי זה תוכיח מה באמת היה לך שם, והם (קונים או טרייד אין) תמיד ינסו לתפוס על זה גל בכדי להוריד לך את המחיר כמה שיותר בגלל דבר כזה שמוסתר בתיקון\החלפה של חלק מסויים ברכב, מצד אחד אני מזדהה איתם ומצד שני תמיד יש את המגזימים, תלוי בסיטואציה.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

תחליף דלת וזהו, מקסימום תשמור ניירת שמתעדת את הפגיעה וזהו

הרי בכל מקרה אם יעלו על הפגיעה בבדיקה עתידית תצטרך להסביר את התאונה אז לפחות תחליף לחדש

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במידת האפשר - PDR

דלת שנצבעה בארץ לעולם לא תהיה ברמה של צביעה במפעל, תמיד יהיו הבדלי צבע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה עם הפיקנטו, משהי נכנסה בלי להשאיר פרטים. למזלי משהו צילם אותה ואת הרכב שלה.

הרכב קיבל מכה בדלת האחרית ונזק לכנף החלפתי דלת בלי להסס(דלת חדשה מקורית עולה 6000-4000 אלף) ופחחות קטנה מאחורה.

במקרה שלי הנזק היה קצת יותר רציני והשמאי רשם ירידת ערך של 3.3%, לא נראה לי שיש ירידת ערך אם אתה מחליף רק דלת.

אל תשכח שאתה מקבל מהביטוח של השכנה את ירידת הערך, אני קיבלתי 3000 אלף.

אתה לא צריך להוציא שקל מהכיס שלך חברת הביטוח שלך תובעת את חברת הביטוח של השכנה, אני לא מבין מה ההתלבטות בכלל.

Capture1.JPG

עריכה אחרונה על ידי Alon Melanker

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם

זאת הדילמה שלי ברכישת רכב חדש.

אם אקנה רכב חדש מהחברה, אצטרך לשטוף אותו, אולי לעשות לו, רחמנא ליצלן, דיטיילינג, להיכנס לדיכאון עמוק מכל שריטה או קקי של ציפור, ולרעוד בלילה מפחד שמא ייגנב או יושחת.

ברכב ישן פשוט ממשיכים לנסוע ככה וזהו

e2859110369dd7fa1dbde7a6c30b19b3.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זאת הדילמה שלי ברכישת רכב חדש.

אם אקנה רכב חדש מהחברה, אצטרך לשטוף אותו, אולי לעשות לו, רחמנא ליצלן, דיטיילינג, להיכנס לדיכאון עמוק מכל שריטה או קקי של ציפור, ולרעוד בלילה מפחד שמא ייגנב או יושחת.

ברכב ישן פשוט ממשיכים לנסוע ככה וזהו

e2859110369dd7fa1dbde7a6c30b19b3.jpg

זה קרה במוסך לא?:lol:

פורסם

לא, בדרך לשם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לדעתי על החלפת דלת יש ירידת ערך.

תתקן אצל פחח טוב.

שיטת PDR נראית מתאימה בול לזה וגם בפחחות קונבנציונאלית אפשרי.

צבע טוב יכול להתאים צבע באופן מושלם. (וזה יחסית קל ברכב כ"כ חדש)

כמו שאמרו פה: גם דלת חדשה דורשת צביעה.

לכולם יש אינטרס שתחליף חוץ מלך:

מה אתה צריך שכל הדיוט מפוחד יעקם את האף עוד 3,4,8 שנים כשתחליט למכור ותספר לו שהחליפו דלת?

תדבר עם סוכן הביטוח האם יש ירידת ערך בהחלפה והאם יש כזו בפחחות.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם תחליט ללכת על PDR, יש מספר חבר'ה מאוד מוכשרים שעובדים עם מוסך אלכס א.א.י בראשל"צ.

אני נעזרתי בשירותי הפחחות במוסך, לצורך תיקון טמבון שנסדק ופנס אחורי שנשבר והתוצאה יצאה יפה מאוד.

מעדויות בפורום, נשמע שיש שם חבר'ה ממש אומנים ב- PDR.

בהצלחה.

היי, עדכון !

החלטתי להקשיב לעצות שלכם וללכת למומחה PDR.

הגעתי ל- א.א.י בראשון לציון.

המנהל יורי אדם נחמד וסבלני, ענה לאינספור שאלות, שיחות וזיוני שכל.

הבחור שעבד על הרכב שמו ודים, פשוט אמן. מקצוען אמיתי.

המחיר סביר לחלוטין.

מצורפות תמונות כדי שתוכלו להבין את הרמה הגבוהה שבה נעשתה העבודה, ממש לא רואים שפעם הייתה מכה.

IMG-20160829-WA0012.jpg

IMG-20160829-WA0014.jpg

IMG-20160829-WA0019.jpg

IMG-20160829-WA0024.jpg

• תוכן חדש...